Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
Baby mňa strašne smedí 😕 😕 😕 😕 😕 len vytiahnem päty z domu už som smädná 😠
Baby ahojte,booze,ja som tak blbaaaaaaaaaaa...darilo sa mi v pondelok mat lahky den,aj vcera...dokonca vcera rano vaha bola uz 66,7...v nedelu bolo tusim 67,5 ??..uz neviem a vcera vecer som to zabila sniclou a majonezovym salatom... 😠 😠 😠 😢 😢 😢 😅 😅 😅 🤐 🤐 🙄 ..som robila MM,no a neodolala som,lebo majonezovy salat sa u nas robi len hadam 1-2 x do roka...a rano vaha ..radsej pomlcim 🤐
tak zacinam odznova...aj hlava ma boli z toho...som si dala dnes iba banan,pol jablcka a pijem cistiaci caj....take blby sny som uz davno nemala ☹ ..aach jaj......
a to sproste blbe chladne obdobie,ked je cloveku fuurt zima,ledva sa hybem..ja uuplne trpim,ked mi je zima..
aspon ze vam sa dari 🙂
Cavte, tak dnes som po ranajsom cviceni uplne vysmiata a happy... 😀 😀 😀
Hlásim že dom bola u kamošky,,,mala tam koláče a sladkosti a nedala som si,,,,síce ma trhalo ale zvládla som to ,,,a nenapila som sa ani KOFOLY 😀 😀 😀 no ale do večera je ešte daleko,,,,nemôžem ísť dnes ani na aerobic,MM má 24-ku príde až ráno 😠 😠
@zahadka ahooo🙂 tak darí sa super ..teda aspoň podla mna..uz som 3 dni nepila nic ine len vodu z vodovodu a caj nesladený..kávu pijem s 1 lyzickou cukru..zajtra skusim bez 🙂 nemala som biele pecivo..vsetko len tmave ceralne...sladke tiez nic..teda okrem-Fitnes od Nestle..a dnes som mala na desiatu v praci BEBE dobre rano..ale aj to som ich chrumala asi hodinu 😀 dnes som sa neodváazila rano..som nestihla..ale zajtra odvazim 🙂 a ty ako??
Cauteeeeeeeee, dnes dalsi uspesny den. Mam taku radost! Treti den bez sladkeho, a na olovrant mi normalne nechutil ovocny jogurt, no nieze nechutil, len mi pripadal az prilis sladky.... juchuchuuuuu 😀 😀 😀
čafte baby tak sa hlasim, že zatial uspešne bez sladkostiiiiii 🙂 len sa zas do cvičenia vôbec ale vôbec nemožem nakopnuť, som leniva v tychto jesennych dnoch akosik, odkedy sa tak ochladilo, vobec sa mi nič nechce a počas volna len sedim a hnijem
Ahojte, tak ja som dnes neodolala palacinkám poobede a keby len suché, ale ešte som si dala na ne aj domáci slivkový lekvárik. :D Dve som si dala. Ale večer som už dodržala všetko. Teda ja dodržiavam Norbiho update. Len čítam, že vy tu nejete vôbec sladké. Ja síce už minimálne, ale zo začiatku som si doobeda občas dala. Teraz už len keď niečo napečem ja, tak si doobeda z toho zobnem. A dnes ani cvičenie nebolo, ale zato dlhočizná prechádzka.
Normálne ma motivujete, ja mám teda každý deň prehrešok 1 krajec chleba, preto mi to chudnutie ide pomaly asi tak 1 kg za mesiac, ale teraz som mala v lete stagnáciu, dokonca som pribrala 2 kg. Dva dni sa mi podarilo jesť len bielkoviny a zeleninu, potom som to už nemohla ani vidieť. Manžel stále kupuje chlebík - no nedaj si čerstvý, robila som palacinky, z vajíčka som mala strašnú chuť na žĺtok, ale je to oveľa lepšie ako kedysi, ja to musím tak postupne, lebo keď 2-3 dni diétujem, tak som z toho nervozna. Chystám sa do práce budúci rok, tam by to malo byť lepšie, nebudem môcť do všetkého zobať ako doma. teraz máme čerstvé jabĺčka - no nedaj si, sú také dobré a zdravé, tak si dávam aj tie, lebo rýchlo hnijú a zosušia sa, už mi za mesiac nebudú tak chutiť.
Ešte som zabudla - včera bola prvý krátt zumba, v utorok plávanie, zajtra zasa plávanie, to mi pomáha a cítim sa potom super, dokonca lepšie ako po jedle. Ja sa musím proste hýbať poriadne a v kolektíve, najlepšie 1 hodinu denne, vyraďujem zbytočnosti čo doma robím, televízor a hneď je to lepšie. Ešte by som chcela schudnúť 4 kg do Vianoc, inak aj modlenie mi pomáha, modlím sa aby som to vydržala.
@zuzkabeno to by som aj ja velmi chcela, ale akosi stagnujem, treba na mna bic a dohlad 😀
Vzdy, ked mam ovulku, som strasne pahltna na sladke, to je zavislost. Hroza, ale tesi ma, ze uz nezjem za den cokoladu, 5 keksov, cukriky + sladky obed, teraz to bol len sladky obed, sladkosti som uz nemohla, lebo som bola presladena. Uz iba sa zbavit toho obeda 😅
No ženy..dnes som sa ráno postavila nalacno na vahu a kukam..a mi ukazuje ze mam o 2,5kila menej ako som mala pred 5 dnami :D az neverim..neviem ci nemáme pokazenú váhu 😀
@zuzkabeno Ja by som najradšej tiež na zumbu išla. Ale kam deti? :( MM má týždeň ranné a týždeň poobedné a najhoršie je, že moji krpci chcú mňa večer mať pri sebe. Tak čakám kedy ich to prejde, aby som aspoň ten týždeň keď má MM ranné mohla chodiť. Na plaváreň chodíme spolu, ale teraz sme už skoro mesiac neboli (choroby), aj vtedy to nie je o plávaní až tak, ale aspoň sa v tej vode vyčľupkám. 😀
Ahojte baby, nasla som vasu super temicku a ak moze tak sa velmi rada pridam, ja by som straaasne chcela schudnut aspon 10 kg, teraz mam nejak 72-73 kg pred tehu som mala 68 takze vela mi nezostalo ale ja blba som pribrala este pocas snazilkovania 😒 asi 5 kg ( hlavne vdaka tomu ze som prestala fajcit- comu som velmi rada ale tie kila su odmena 😠 ) takze rada by som mala nejakych 62 😅 ( 60 by pre mna bol uplny ideal )
Budem sa snazit sem chodit castejsie aby som pocitala vase uspechy a motivovala sa. U mna je problem to ze ja neviem jest 5x na den ( samozrejme sladkosti aj 10x 😅 ) ale normal stravu ee 🙄 ale od zajtra prisny rezim a idem do toho...ved sa uz ani do zrkadla neviem pozriet 😖 a to by sme chceli ist v lete na dovcu k moru takze mam perny termin na zhodenie mojich kileciek 😅 😕
Takze baby prosim o podporu a rady dííííííík 😉
@zuzkabeno Ja som ešte pred tým ako sme mali mladšieho tiež raz do týždňa nechávala staršieho s ockom a chodila som cvičiť. Ale vtedy chodil MM stále na ranné, tak sa to dalo viac. Teraz je to ťažšie. Ale cvičím doma s deťmi na fitloptách, každý na svojej. :D A starší chodí na tanečnú, ale neviem si ho predstaviť so mnou na zumbe. :DDD
@majka_k vitaj medzi nami. :D
Dnes som sa celkom držala a večer som to porušila. Mám "svoje dni" a vtedy je pravidlom, že poruším. Tak už čakám kedy skončia. A dnešná veľká chyba: minimálne som pila, tak večer mi vtedy vždy niečo chýba. Dnes to bola horalka. 😝 Musím to napraviť. :(
@babul83 ja mam problem s pitnym rezimom, ja som dost "zacurana 😀 " a chodim s malou vonku na prechadzky a to je doooost problem kde a co poriesit 😅 tak sa musim kontrolovat kedy a kolko pijem, ja pijem vela vecer, mne nevadi ze chodim potom celu na WC-ko
a s mojimi dnami je to to iste 😉 ja si vtedy proste nedokazem odpustit nejaku sladkost, to je ako droga a aj ked ma muz nas...ere 😅 😀 😀 tak to vtedy mam ako ukludnovak ( nastastie to nieje casto )
a dakujem za privitanie 🙂

Tak dnes som konečne dokázala 1 deň nedať si sladké a dokonca som sa prinútila ísť do posilky ,,,,,tak som taká hrdá na seba,že až,,len či mi to vydrží.MM bol viacej happy ako ja,,,kedže je kulturista,,že aj ja idem cvičiť,,by ste nechápali 😀 a na večeru ma čakali 3 bielka