icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

kosta123
5. dec 2011

@zuzanecka17 - 😀 😀 😀 😀 😀 😀 No len aby 😀 😀 😀

zuzanecka17
5. dec 2011

@kosta123 jasneeee 🙂 tymto tempom uz na jar 😉 😉 😉 aspon na velku noc na nas budu menej vody chlapi potrebovat, kym nas obleju 😀 😀 😀 😀 😀

lubikan
6. dec 2011

baby,no ja som hrozna..dnesok zacal skvele..super ranajky..no ale neskor ked som schovala detom veci od mikulasa,zhltala som malych cokoladovych medvedikov plnenych kremom..asi aj 100g-500kalorii to vychadza..no som ja blba... 😠 😠 😠 .........aspon ze to je hned z rana,ze do vecera sa to kdesi vstrebe 😀 ..na desiatu si dam len jogurt a zvysok dna bude o zeleninke 🙄

zuzanecka17
6. dec 2011

@lubikan aaaale na mikulasa sa to odpuuuustaaaaaa 😅 😅 😅 😅 nebooj 🙂

olika37
6. dec 2011

@lilithka26 Ahoj 🙂 akoby som čítala seba,mala som presne toľko kg,keď som otehotnela a meriam o 9 cm menej..hrúza,neviem koľko máš rokov,ale aj to sa ráta,pretože otehotnieť v 19tke a v 38 nie je rovnaké.kilečká sa už lepia akoby som bola magnetom...ja som však schudla za 8 mesiacov dojčenia ešte10 kg,avšak ako som prestala dojčiť šlo to rapídne hore ...možno to bolo tým,že som mala absolútne zlú antikoncepciu(zmenila som gynek.lebo som prestala menštruovať a to trvalo 4 mesiace,vtedy som mesačne nabrala aj 2,5-3 kg. No skrátim to,môj zúfalý stav mi zastavil realne zmýšľanie o chudnutí,skúšala som kdejaké somariny z lekárne(zaručene na chudnutie🙂 lipoxal,kvapky,herbalife za strašnú sumu- hovadina,nič,,ak som aj schudla nejake kg,hneď sa vrátili ale v dvojke🙂 nič nie je zadarmo.Momentálne som schudla 4 kg za mesiac,bez diety bez hladovky a bez cvičenia (tým chcem začať po 12.12 2011...vtedy mi končí 28 dňový detoxikačny plán od Antonie Mačingovej,zhubnete jednou pro vždy....najpodstatnejšie však je,že mi úplne vymizol predmenštruačný syndrom-strašné krče v podbrušku,bolesť prsníkov,nervozita,kožu už nemám suchú,žiadne vyrážky a pod.jem cesnak,ktorý som nemohla jesť min.10 rokov,cibuľu ...a pod. jedlá ,ktoré mi spôsobovali žlčníkové probl.nehovoriac o žalúdku🙂 spľasla mi pneumatika na bruchu a všade mi odišlo zo pár cm...pokračujem v tomto mojom,,novom štýle" lebo ma naučil zdravo sa stravovať,no hlavne dojesť sa tak,že nemôžem mihnúť mihalnicou 😅 Mám veľa energie,ktorú v pohode investujem do môjho malého šidla a poviem ti to moje šidlo je riadne ,,šidlisko" 🙂 V 40tke dáva zabrať aj 20tke🙂

lubikan
6. dec 2011

babyyy..kuk sem-to je inspiracia 😕 😕 😕 😕 😕 😕
ty kokso..parada..kuk na galeriu

http://magazin.atlas.sk/zdravie/foto-45-neskuto...

kosta123
6. dec 2011

@lubikan - noo dobré premeny,,,,,ale ci sú to naozaj aj tie osoby lebo 1 viem že na 100% to nieje tá osoba tučná predtým,lebo je tam jedna fitnesska a taká vyžratá nikdy nebola 😀 😀

zahadka
6. dec 2011

@lubikan schudli sice pekne, ale mne sa to vobec nepaci. Ja by som nechcela mat svalnate ruky, nohy. Mozno iba ak trosku vyrysovane brucho.... 😉 A vsimli ste si, ze tie zeny stratili prsia....to by som tiez nechcela, len trosku podvihnut 😀 😀 😀 😀 😀

kosta123
7. dec 2011

@zahadka - No kulturistky sú otras ani môjmu mužovi sa to nepáči,,oni majú ksicht ako chlapi,veď jasné oni si už aj pichajú,testosterón tak sa nečudujem.
Ja by som chcela svaly ale len také decentné,aby mi bolo vidno len tak trochu že mám pevné ruky,,,MM povedal že mám celkom svaly na rukách ale to ked len napnem 😀 😀
My sme predali auto predvčerom takže cvičiť nejdem,nemám ísť ako,,,aj ked to nieje až tak ďaleko ale ja som sralo po tme večer,a ešte taká spotená,mokrá 😨

Moja metóda pitia vody asi zaberá,,dala som dole skoro kilo za 4 dni 😀 😀

zahadka
7. dec 2011

@kosta123 parada a aka metoda pitia??? 😕

lubikan
7. dec 2011

@kosta123 aka metoda??? pijes viac? a pocuje,dako casto sa vaziz uz,nie?minule ani napad ist skor na vahu ako po mesiaci 😀

baby,no ani mne sa fitnesky nepacia...len take tiez ze je vidiet,ze nemas zanedbane telo...ale ked sa chce,ide to...no a kozy ja nemam skoro ziadne,len taku kozku,co trochu trci,snad sa vyrysuju cvicenim 😢 😢 😠 ☹

no ja som dnes bola posilovat o 100-200.......bycikel 20 minut,bez. pas 45 minut..potom stroje ako kazala trenerka....juuuj,dala som si do tela..milujem pocit po cviceni,ked som uz v sprche 🙂

po vcerajsku,co som nic riadne nejedla,len doobeda cokoladky,pobede ale 3 jogurty...vela caju...sa citim akasi spuchnuta,zduta 😀 ....na ranajky som si dala za kompot..misku ovsenej kase,s vela semienkami,hrozienkami,orieskami....a necvicilo sa mi dako dobre,ako by som mala v bruchu kamene,lepsie sa citim,ked cvicim hladnejsia.....jedalnicek este nemam,akosi to tej babe trva... 😠....dufam,ze vaha v pondelok bude ok...

mala je chora,v piatok neviem,ci pojdem,snad sa MM uvolni z roboty..

kosta123
7. dec 2011

@zahadka
@lubikan - ved som to tu písala ako si dávam tu vodu...4dc pred jedlom a 2dc po jedle 😉
Ja sa vážim vždy v nedeľu ráno a meriam sa raz za mesiac,,,teraz v nedelu sa budem premeriavať.

lubikan
7. dec 2011

baby,uz mam jedalnicek,kto chce??

olika37
7. dec 2011

ja by som poprosila 🙂 ďakujem

kosta123
7. dec 2011

@lubikan - JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,,,,, chceš email či sem do IP ?? 😀

babulka123
7. dec 2011

@lubikan aj ja si prosiiiim

babulka123
7. dec 2011

ja dnes akutalne 85.9.. baby totos om nemala 10 rokov ..

zahadka
7. dec 2011

@lubikan jaaaaaa, pjosim

zahadka
7. dec 2011

@babulka123 teraz neviem, ci to je zle alebo dobre

babulka123
8. dec 2011

@zahadka to je dobreeee... heheheh mala som 93

lubikan
8. dec 2011

@kosta123
@babulka123
@zahadka
napiste mi do IP mail,je to vo worde

od 6 rana do 15 hod jem kazdu hodinu 😅 nieco male,len zobnut...mnozstvo neni pisane,ale treba sa pohrat s energetickou kalkulackou... po 15 kazde dve hodiny tusim....ta castost je koli nastartovaniu,zrychleniu metabolizmu...dnes som zacala...tak uvidim,ci to bude za to stat...zatial som hladna neni a nemam chut zobat pomimo 😀 a aspon si ustriehnem pitie kazdu hodinu..

zajtra posilku nemam,az v sobotu mozem... 🙄

lubikan
8. dec 2011

no a inak je dost sacharidovy,takze po 12 hod. to ovocie radsej vymenim za bielkovinu..netreba striktne dodrzat presnu potravinu,to len priblizne,ako to ma vyzerat....miesto sucharu knackebrot 1 platok....radsej pol bananu,ako jeden cely...hrozna len cca 5 guliciek

lubikan
8. dec 2011

@babulka123 a tych 93 si mala kedy???..ako si schudla?

babulka123
8. dec 2011

@lubikan no 93 som mala este v cca septembri.. tazko povedat..
zacala som si studovat troska stranku tusim chudnutie ako.. alebo ako sa to vola, a dost mi poradila z.vrablova ze tejto temy.. zacala som papat pravidelne aspon 5x denne, vypustila som kofolu svoju milovanu a ide to stale dole. tak sa tesim ..
samozrejme ze hresim, aj sladke si dam aj salam a neveim co . obcas mam den kedy s prepacenim zerem to co vidim .. ale pozitivne je ze aj ked mam taketo dni tak to aspon nejde hore.. pomalicky potichucky to ide..
a na vianoce som si vypytala od muza vstup do fitka nech mi zaplati a nech si spravi robotu tak aby som mohla aspon 2x do tt chodit cvicit .. najrpv pod dohladom nejakeho ucitela { fakt nemam paru ako co , s cim , kolko a tak } a potom sama... snad to potom bude este lepsie, a to nehovorim o tom ze potrebujem spevnit kazdy jeden sval { hehehe je tam este vobec nejaky???} na svojom tele..

babulka123
8. dec 2011

@lubikan dakujem dakujem.. nevyzera to az tak zle.. co je T?
a od kial mas ten jedalnicek? to len tak pre zaujimavost.

kosta123
8. dec 2011

@lubikan - díky moc,,,,kokos kukám to práve samá zeleninka,ovocie a masko,,,,,,a príloha je kde ?? 😀 😀 😀
No skúsim sa niečoho chytiť 😉
Tak a ja sa priznávam cele som to dnes dosrala.
Práve pijem kávu s horálkou 🤐 🙄
Mám neskutočné nervy,,musela som si ju dať,,,,,,aj keby ma porazilo.Malá mi mala nastúpiť do jaslí v januáry ale kedže som nezohnala žiadnu prácu tak mi ju nezoberú,,,,ach jaj a to ešte stoja 150€ mesačne.Ale ako mám už teraz vedieť či budem mať prácu od februára? ked je december?? to by bola asi náhoda.....no ale tak nič sa nekoná budem doma 😖 😠 😠

kosta123
8. dec 2011

@babulka123 - waaaw tak to išlo pekne dole,,,,aj ja kofolu milujem 🙂

babulka123
8. dec 2011

@kosta123 no pekne s tymi jaslami .. to potesi.. inak ja som na tom podobne.. sice Ninku mi do sukr. skolky zoberu kedykolkvek, ale nemam na to aby so jej len tak mesacne platila 333 e za skolku pokial ja nemam robotu . a tak hladam a cakam co bude..

a kofola.. ze aka parada.. ale ked si dam tak si ju vychutnavam doslova a dopismena

kosta123
8. dec 2011

@lubikan - a že miláčik,prsnidávka mňam to môžem 😀 😀 😎

kosta123
8. dec 2011

@lubikan - som to tak študovala,,,nie je tam akosi veľa sladkého???vieš aj napr 2ks ovocie,,,,že o 15,00 miláčik,puding a tak.....sa mi to zdá neskoro dávať si takéto niečo sladké,,,,aj keď mne by to vyhovovalo na 100% 😀 😀 😀 akurát tú zeleninu,,,,je jej tam moc na mňa 😵
No ale ak sa budeš toho držať a cvičiť,,,,ty koky tak to bude z teba riadna kosť 😉 😀