Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
Ja som dnes večer dostala nenormálny záchvat : zobrala som rožok,sunku ,kecup a doslova som to napchala do úsť,,,,,tak to sa mi nestalo minimálne 4 mesiace,,,,,takéto šoky 😖 😖 asi kôli mrche.
@kosta123 ja to mavam tak po mrche 😠 😠
No čo baby ako vám to ide????? nikde nikto 😀
pomaly pomaly, tento mesiac dole len 2 kg, nejak sa to spomalilo, ale stále držím formu 😀
som zvedavá, kedy to príde na mňa 😀 😀 😀 😀
No akosi sa to tu zaseklo,,,,každý po novom roku rozbehnutý na cvičenie,,,a teraz tu neni nik 😀 😀 😨
@kosta123 ahojky, ja civcim poctivo a aj pijem ako o dusu ( vodu samozrejme 😅 😀 ) a aj menej papam a castejsie sa snazim ale nie vzdy mi to vyjde 😝 sna o par mesiacov sa ukaze moja drina 😅 ty kolko krat cvicis do tyzdna? a cvicis za kazdym cele telo? alebo to mas na striedacku raz vrch a raz spodok tela? 😕
Moja dnesna vaha 66,3kg. Aj ked mam o 5 kg menej ako pred mesiacom, vobec ma to netesi..Ako som predpokladala, skoncila som dehydrovana v nemocnici. Snad sa to bude uz len lepsit a po case aj priberiem. Samozrejme zdravo 😝
baby ja tento tyzdne ze uplne zle pichalo ma v chrbte tak som cvicit nemohla uz to polavuje tak od pondelka zacinam znova. a nervy mam zas mi vyskocila vaha 2 kg hore z nicoho nic asi mi zas hapruje ta stitna zlaza. zajtra idem nakrv tak uvidim co mi povedia ...
@martinkaa299 nemáš pred MS? vtedy sa môže váha pohnúť aj niekoľko kg hore, ja nejak týždeň stojím, ale tak od januára 7 kg je pekné podľa mňa, len je to také demotivujúce, keď váha zrazu stojí, zajtra som chcela ísť cvičiť, ale naj kamoška ma poprosila, či s ňou nejdem pozerať svadobné šaty, tak to zruším 😕
@kosta123 xi, že 64kg to ani v mojich snoch nie je 😀 , ja už tiež sem tam zhreším, včera som piekla vianočku, no som si veru dala na obe s maslom a džemom kúsok, ale tak som mala len polievku k tomu a dnes zasa pečiem chlebík a robila som výbornú pomazánku, tak neviem, či odolám 😀 ,ale to sú podľa mňa lepšie prehrešky, ako zožrať bomboniéru, nie?
@ellysa vies co ze aj mam 😉 to ma vobec nenapadlo. a tebe to ide jak pekne dolu 🙂 ja som dala dole od polky januara 4kg mne to ide strasne pomaly dole.. 😠 😠
@martinkaa299 no hej ale ja som začínala na 100 vke 😝 🙄
@ellysa ja na 74,7kg..
ahojte baby,
no ja v poslednej dobe nic moc, 10 dni mi neskali dni, brucho mam nafuknute ako balon ☹ vaha sa mi stale drzi rovnako, tak tesne pod 70. ale je pravda, ze cvicenie strasne flakam... strava je ok, aj ked s prehreskami, ale mala by som cvicit, len nejako nie je cas 😠
Ahojte, mozem sa k vam pridat? ja som mala stale po porode este 9 kg hore a neslo to ani za svet dole, od septembra sa stravujem podla A.Macingovej a dala som dole 7 kg, mozno pre niekoho nic moc, ale liecim sa aj na polycysticke vajecniky, s tym spojene problemy s hormonmi a som vdacna za kazde kilo. Velmi som sa chcela zdravo stravovat ale nevedela som ako na to a tato dieta ak to tak mam nazvat, lebo pre mna uz zivotny styl je uplne super, nehladujem a strava chuti celej mojej rodinke 😉

@kosta123 sa cudujem ale dnes nic, trocka ma bolia ruky ale to asi tak ako ked aj malu nosim, takze asi som zvyknuta na zataz 😀 😀 uvidim vo stvrtok to idem na nohy a zadok to bude svalovica ako hrom lebo tam je tukúúúúúúúú 😅 😀 😀 a troska ma brucho boli ale inak pohoda uvidim do vecera ale som taka rada ze sme konecne zacali 😵 😵 😵 😵 😵