icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

majka_k
14. feb 2012

@kosta123 sa cudujem ale dnes nic, trocka ma bolia ruky ale to asi tak ako ked aj malu nosim, takze asi som zvyknuta na zataz 😀 😀 uvidim vo stvrtok to idem na nohy a zadok to bude svalovica ako hrom lebo tam je tukúúúúúúúú 😅 😀 😀 a troska ma brucho boli ale inak pohoda uvidim do vecera ale som taka rada ze sme konecne zacali 😵 😵 😵 😵 😵

kosta123
14. feb 2012

@majka_k - svalovica môže nastať až na 2 deň po cvičení. Radšej zľahka cvič 😉 zo začiatku.

majka_k
14. feb 2012

@kosta123 no uz teraz vecer zacinam citit aj ruky aj brucho aj chrbat 😅 ni asi veser sa torcha natiahnem aby som zajtra nezomrela 😅 😝 😀 😀

katren
14. feb 2012

@ellysa prosim ta, ako si do seba dostala tie fazulove struky????mne to vobec neslo dolu krkom....no a este dnes skusim tu cviklu, som zvedava....myslim, ze ostanem pri tej Dukanovej diete.....

katren
14. feb 2012

@ellysa tak cvikla uspesne spraskana, ten salat je velice dobry 😉 .....som si ju musela este aj branit, bo mala mi z nej vyjedala hned, ked som struhala 😉

ellysa
14. feb 2012

@katren no vidíš 😎 , mne lusky chutili, zasa brokolicu som do seba nevedela dostať, pritom ju mám celkom rada,ale takto sama bleeeeeeeeee

katren
14. feb 2012

@ellysa no ja som si dala radsej ten jogurt 😀 😀 😀

katren
15. feb 2012

@ellysa ja som si vcera musela ten cviklovy normalne chranit, bo by mi nic neostalo....len som nastruhala cviklu a hned bola ako sup pri mne a tlacila do seba 😀 😀 😀

kosta123
15. feb 2012

Ja som dnes večer dostala nenormálny záchvat : zobrala som rožok,sunku ,kecup a doslova som to napchala do úsť,,,,,tak to sa mi nestalo minimálne 4 mesiace,,,,,takéto šoky 😖 😖 asi kôli mrche.

martinkaa299
16. feb 2012

@kosta123 ja to mavam tak po mrche 😠 😠

majka_k
16. feb 2012

@kosta123 ja detto 🤐 , a aj mimo mrchu, ale teraz som sa zatala a drzim, ale tiez cakam kedy to na mna pride taka zravka 😅 😝

kosta123
19. feb 2012

No čo baby ako vám to ide????? nikde nikto 😀

ellysa
19. feb 2012

pomaly pomaly, tento mesiac dole len 2 kg, nejak sa to spomalilo, ale stále držím formu 😀
som zvedavá, kedy to príde na mňa 😀 😀 😀 😀

kosta123
20. feb 2012

@ellysa - radšej pomalšie ako vôbec 😉
Ja som mala zdrav.problémy tak sa mi nedalo ani cvičiť,,,tak som len ležala a čo ??? žrala !!! ale od dnes sa dostávam zase do starých kolají 😅
Ani pitný režim som nedodržiavala 😠

kosta123
23. feb 2012

No akosi sa to tu zaseklo,,,,každý po novom roku rozbehnutý na cvičenie,,,a teraz tu neni nik 😀 😀 😨

majka_k
23. feb 2012

@kosta123 ahojky, ja civcim poctivo a aj pijem ako o dusu ( vodu samozrejme 😅 😀 ) a aj menej papam a castejsie sa snazim ale nie vzdy mi to vyjde 😝 sna o par mesiacov sa ukaze moja drina 😅 ty kolko krat cvicis do tyzdna? a cvicis za kazdym cele telo? alebo to mas na striedacku raz vrch a raz spodok tela? 😕

kosta123
23. feb 2012

@majka_k - tak super 😉
Cvičím 3 x minimálne a keď sa podarí tak aj 4x idem......telo mám rozdelené na 3 časti + vždy kardio.
Od dnes to skúšam bez ranného pečiva,,,,kúpila som si tie chlebíky syrové a celkom to je fajn.

zahadka
23. feb 2012

Moja dnesna vaha 66,3kg. Aj ked mam o 5 kg menej ako pred mesiacom, vobec ma to netesi..Ako som predpokladala, skoncila som dehydrovana v nemocnici. Snad sa to bude uz len lepsit a po case aj priberiem. Samozrejme zdravo 😝

kosta123
23. feb 2012

@zahadka - čože jak to ????prečo si nepila?? ci to prečo dehydrovaná?

martinkaa299
23. feb 2012

baby ja tento tyzdne ze uplne zle pichalo ma v chrbte tak som cvicit nemohla uz to polavuje tak od pondelka zacinam znova. a nervy mam zas mi vyskocila vaha 2 kg hore z nicoho nic asi mi zas hapruje ta stitna zlaza. zajtra idem nakrv tak uvidim co mi povedia ...

ellysa
23. feb 2012

@martinkaa299 nemáš pred MS? vtedy sa môže váha pohnúť aj niekoľko kg hore, ja nejak týždeň stojím, ale tak od januára 7 kg je pekné podľa mňa, len je to také demotivujúce, keď váha zrazu stojí, zajtra som chcela ísť cvičiť, ale naj kamoška ma poprosila, či s ňou nejdem pozerať svadobné šaty, tak to zruším 😕

zahadka
23. feb 2012

@kosta123 pila som, len som vsetko vyzvracala, nic sa vo mne neudrzalo. Nic prijemne, ale uz zacina byt lepsie

kosta123
24. feb 2012

@ellysa - jasné jasné 7 kg je krááááása !!!
Ja mám stresové obdobie,,,,stále by som som len jedla,,,na večeru som robila granadír, a čo som už vôbec JA nemala jesť som ho doslova zožrala 😠 ☹
Váha stagnuje 64,5 😕

zahadka
24. feb 2012

@kosta123 ale to mas krasnu vahu aj tak, len sa opat nastartuj a dotiahnes to pod 60 a o rok mi budes davat rady 😉

ellysa
24. feb 2012

@kosta123 xi, že 64kg to ani v mojich snoch nie je 😀 , ja už tiež sem tam zhreším, včera som piekla vianočku, no som si veru dala na obe s maslom a džemom kúsok, ale tak som mala len polievku k tomu a dnes zasa pečiem chlebík a robila som výbornú pomazánku, tak neviem, či odolám 😀 ,ale to sú podľa mňa lepšie prehrešky, ako zožrať bomboniéru, nie?

martinkaa299
24. feb 2012

@ellysa vies co ze aj mam 😉 to ma vobec nenapadlo. a tebe to ide jak pekne dolu 🙂 ja som dala dole od polky januara 4kg mne to ide strasne pomaly dole.. 😠 😠

ellysa
24. feb 2012

@martinkaa299 no hej ale ja som začínala na 100 vke 😝 🙄

martinkaa299
24. feb 2012

@ellysa ja na 74,7kg..

zuzanecka17
25. feb 2012

ahojte baby,
no ja v poslednej dobe nic moc, 10 dni mi neskali dni, brucho mam nafuknute ako balon ☹ vaha sa mi stale drzi rovnako, tak tesne pod 70. ale je pravda, ze cvicenie strasne flakam... strava je ok, aj ked s prehreskami, ale mala by som cvicit, len nejako nie je cas 😠

lukajdik
26. feb 2012

Ahojte, mozem sa k vam pridat? ja som mala stale po porode este 9 kg hore a neslo to ani za svet dole, od septembra sa stravujem podla A.Macingovej a dala som dole 7 kg, mozno pre niekoho nic moc, ale liecim sa aj na polycysticke vajecniky, s tym spojene problemy s hormonmi a som vdacna za kazde kilo. Velmi som sa chcela zdravo stravovat ale nevedela som ako na to a tato dieta ak to tak mam nazvat, lebo pre mna uz zivotny styl je uplne super, nehladujem a strava chuti celej mojej rodinke 😉