Priberanie pri cvičení. Aké môžu byť príčiny?
Dobrý den, denně cvičím 40 minut, zdravé se stravuji a miluji pohyb, dlouho jsem se nevážila až nedávno a zjistila jsem, že jsem přibrala celých šest kilo.
Tak se teď desim, jak je to jen možné, když pravidelně posiluji, jak na břicho, tak na ruce, s činkami, cardio a tak dále.
Máte někdo podobné zkušenosti? Popřípadě nějaký tip jak se toho zbavit? 😀
Děkuji, v příloze zasílám svou fotku.

vazis viac, lebo si nabrala svaly 🙂 mas vysportovanu postavu, vahu by som vobec neriesila..
Presne tak. Ak chceš schudnúť, tak kaloricky deficit a 1x do týždňa by som zaradila kardio ci tréning s vlastnou váhou. Silového tréningu by som sa nevzdala.
Kde si mohutná?
@januska12323 podla mna boky a stehna myslela
@anetta67 Okej...ale to, ze sa stravujes zdravo este neznamena, ze nejes velke porcie s kalorickejsimi surovinami 😉.
Zdrava je napr. aj ovsena kasa s mandlovym mliekom, bananmi a arasidovym maslom, no a potom ked si to spocitas, tak je to riadna kaloricka bomba 😁.
@soldi áno tam je ale to bude typ postavy
@anetta67 svaly sú ťažšie ako tuk. A niekto ma proste tento typ “naberacieho tela”
Ak veľa žerie rýchlo priberie tuk, ak veľa cvičí hneď mu zas narastú svaly. Sen každého svalovca v posilňovni, ale ak si žienka ktorej snom je veľkosť xs tak mas smolu 🤷🏼♀️ Tam jedine sa naučiť mať svoj typ postavy rada, alebo teda necvicit a hladovať
Kardio ti nepomôže, ja som tento priberaci typ, veľmi veľa behám stehniská mám jak kurča na rastovom hormóne, cvičím len 1 x do týždňa koli kondičke okamžite mi začali rast svaly. Ja som so sebou spokojna, ale s posilovnou to radšej nepreháňam
Alebo ak si pribrala nielen podľa váhy ale aj opticky, ze vidíš tuk, tak môže za tým byt štítna žľaza. Ak by bola znížená funkcia treba toho pol roka/ rok kým zaberu lieky prísnejší režim, rátať kalorie atd

Svaly su tazsie ako tuk tak to bude tym ak chces schudnut treba mat kaloricky deficit a menej svalovych cviceni viac kardia a vytvalosti.