icon

Priberanie v oblasti Venušinho pahorku

2. nov 2025

K tejto teme ma zaujal starsi prispevok o nevkusnom priberani venusinho pahorku @dkethe , ktory ma fakt zaujal, aj som sa na nom nasmiala.
Tiez som si povsimla, ze starsie zeny maju v nohavickach tukovy zaklad, a mlade maju nohavicky bez toho tuku tam a teda vyzera to lepsie. To fakt starsie zeny tam dole automaticky tucneju?

Priberanie v oblasti Venušinho pahorku
majlo1234
2. nov 2025

Dost ma zaujalo, ako si si vsimol, ze starsie maju tucny pahorok a mladsie nikoliv.

a0
2. nov 2025
@majlo1234

Dost ma zaujalo, ako si si vsimol, ze starsie maju tucny pahorok a mladsie nikoliv.

@majlo1234 😂možno je gynekológ

anonym_c0e5ec
2. nov 2025

Aj my sme boli tam, kde ste vy,ale aj vy budete tam,kde sme my..

reanda
2. nov 2025

to fakt cumis zenam na pahorky?

autor
2. nov 2025
@reanda

to fakt cumis zenam na pahorky?

@reanda necumim, len poniektore zeny sa nevedia obliekat. Narvu sa do obtiahnutych gati a vyzera to zle, niekedy tam padne proste zrak. Niekedy do tych obtiahnutych gati narvu aj previsnute brucho a vyzera to este horsie. Keby si aspon obliekli tmavy kus, ale nie, idelne biele ci ruzove.

anonym_eff57f
2. nov 2025

vies kolko mladych je dnes pevnejsich ako tych starsich? velkost tam dole sa neurcuje podla veku ... tak ako je zena tmava ,blondina je aj chuda a tlsta a rovnako chlap sedivy pupkaty plechavy -bez ohladu na vek ... ak sa o seba staras niektore zial musia viac ako ine tak nepriberies.. ak si spokojna a starnes nic s tym nerobis-ochabujes,priberas a slabnes-to je zivot .. a kazdy mame len jeden zivot a nech si s nim robi kazda co chce aj ked sa navliekne do ruzovej pri 3itej preumatike-hlavne nech je stastna a spokojna ona... lepsie ako vychudnuta vyhladnuta,kt si na stare kolena uvedomi ze sa nahanala za dokonalostou inych a nie vlastnym stastim

anonym_b2a0d1
2. nov 2025
@anonym_autor

@reanda necumim, len poniektore zeny sa nevedia obliekat. Narvu sa do obtiahnutych gati a vyzera to zle, niekedy tam padne proste zrak. Niekedy do tych obtiahnutych gati narvu aj previsnute brucho a vyzera to este horsie. Keby si aspon obliekli tmavy kus, ale nie, idelne biele ci ruzove.

@anonym_autor Sak sa nekukaj na chachary cudzich zien. Ja mam 45 a nie som najstihlejsia a susku mam este ako zamladi.. ziaden tucny pahorok a zosuverene pysky. Aj keby.. mojmu manzelovi tiez uz ovisaju vajka :D a vobec mi to na nom nevadi..a verim, ze jemu by to nevadilo tiez. starneme spolu v laske

maria1989
2. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ale no, ved nemusi byt ich vlastny. Predavaju aj umely, tusim sa to vola tavi prst, pogoogli. Kazdemu sa paci ine.

anonym_f1a2f5
2. nov 2025

Ty si chlap, že?
Pockaj až budes v andropauze, 50-60-70 budes mat vajcia po kolena a penis budes hladat lupou.Takze nielen u zien su zmeny, ale aj u muzov, aspoň je v niecom spravodlivosť

anonym_696eae
2. nov 2025

To som si v živote nevšimla ani nepočula žeby žena priberala do tohto miesta 🙉 to fakt je pravda?

caroline_
2. nov 2025
@anonym_696eae

To som si v živote nevšimla ani nepočula žeby žena priberala do tohto miesta 🙉 to fakt je pravda?

@anonym_696eae ja som isty cas pribrala 40kg a nie,nie je to pravda

anonym_57dd43
2. nov 2025
@anonym_696eae

@anonym_696eae veď, keď zena pribera, tak pribera všade.Aj na suske úplne normálne.Hlavne pribera podbusko

anonym_57dd43
2. nov 2025
@caroline_

@anonym_696eae ja som isty cas pribrala 40kg a nie,nie je to pravda

@caroline_ máš po 50 tke?keď budeš mať a aj kilá navyše, ochabnutejsiu kožu potom napis.Aj mužom pribera a mení sa vzhľad podbruška nad penisom, varlata atď...ženám klesá pošva prichádza inkontinencia a môže byť viac vidieť krcok.

anonym_775a42
2. nov 2025

No ja som bola mladá a chudá,ale tam dole macatá už vtedy aj tak

mira0611
2. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a to ked si daju cierne 100x vyprate leginy, ktore su uz skoro priesvitne.
To vyzera zle aj na osobe s peknou postavou nie to este... s ovisajuci bruchom.

anonym_145194
2. nov 2025

Najlepšie sa na takých ľudí nepozerať a máš pokoj aj ty aj oni ;) nech si každý nosí čo chce ✌️

mama1981
4. nov 2025
@anonym_57dd43

@caroline_ máš po 50 tke?keď budeš mať a aj kilá navyše, ochabnutejsiu kožu potom napis.Aj mužom pribera a mení sa vzhľad podbruška nad penisom, varlata atď...ženám klesá pošva prichádza inkontinencia a môže byť viac vidieť krcok.

@anonym_57dd43 Na všetko sú cviky. A hlavne ide o stravu, o aktivitu človeka, o životný štýl a o kvalitnom spánku. 😉