Pribrala som
To za týždeň môžem pribrať skoro 5 kg do frasa....je pravda že skoro každý deň mám linu ale kojim som myslela že budem chudnúť😮😭
@tanyan už dosť rok a pol ..ale je pravda že jem hlúposti a mi uly týždeň pršalo tak len doma ani pohyb ale 5 sa mi zdá moc
Tak je to 1x Lina denne alebo co?
@kitycat lina_keksik popri strave celkom normalnej
Ja som pri kojeni a nepravidelnom jedle pribrala do pol roka od porodu 4 kg.Vsetci chudli len ja priberala😀ale vedela som z coho nikdy som nemala rada sladkosti ale vtedy vela od unavy, stresu
Ale pises, ze jes jednu Linu denne a potom v dalsom, ze si bola doma cely tyzden a jedla hluposti lebo prsalo... Tak co este okrek jednej Liny zješ?
Ja mam slabost na Margotky, ak ti to pomoze... Ale tu velku, ta mala mi tak nechuti, neviem preco 😅
@kitycat furt dačo ..gumené cukríky,dojedam za deťmi,banán....kavy
za tyzden nemozes pribrat 5kg, to nie je realne.bud si zavodnena..alebo si sa vazila raz rano raz vecer.
To z 1 Liny denne nemas. Musis zjest vsetko, co ti pride pod ruku+nemas pohyb.
Tiež som pri kojeni pribrala 5kg. To som skoro nič nejedla. Lebo zo všetkého krpca bolelo brucho. Len rožok a nátierkou, tu hnusu soplovu polievku,jogurty a syry. Žiadne sladkosti ani sladené nápoje. Len voda a čaj. Vydržala som pol roka
Apropo veľa pohybu som mala
Nesmieš po deťoch dojednať, lebo za deň sa to nakopi a máš o veľa kcal navyše akosi spalila
A je to dosť z atyzden, ale fakt netreba dojedat všetko za deťmi, ak si mala aj Linu aj cukríky aj banány a ešte za deťmi zjesť,tak je to dosť kalórií a cukru. Ja za deťmi nedojedam,naložíme menej, radšej dolozim.obed jem až po Tom ako zjedia oni,aby som si doložila do toho čo náhodou nedojedia.

To sa nedá z jednej Liny denne...
Neviem koľko si po pôrode, ale je možné, že sa telo zavodnilo kvôli nedostatočnému pitnému režimu alebo čokoľvek iné. Prípadne viac krvi v tele plus mlieko...
A možno máš len zle položenú váhu... 😉
Mimochodom, ja som tiež myslela, že popri dojčení schudnem, ale treba k tomu aj dostatočnú, pravidelnú a pestrú stravu, správny pitný režim a pohyb.