icon

Pribrala som

3. okt 2022

To za týždeň môžem pribrať skoro 5 kg do frasa....je pravda že skoro každý deň mám linu ale kojim som myslela že budem chudnúť😮😭

tanyan
3. okt 2022

To sa nedá z jednej Liny denne...
Neviem koľko si po pôrode, ale je možné, že sa telo zavodnilo kvôli nedostatočnému pitnému režimu alebo čokoľvek iné. Prípadne viac krvi v tele plus mlieko...
A možno máš len zle položenú váhu... 😉
Mimochodom, ja som tiež myslela, že popri dojčení schudnem, ale treba k tomu aj dostatočnú, pravidelnú a pestrú stravu, správny pitný režim a pohyb.

autor
3. okt 2022

@tanyan už dosť rok a pol ..ale je pravda že jem hlúposti a mi uly týždeň pršalo tak len doma ani pohyb ale 5 sa mi zdá moc

kitycat
3. okt 2022

Tak je to 1x Lina denne alebo co?

autor
3. okt 2022

@kitycat lina_keksik popri strave celkom normalnej

luccija
3. okt 2022

Ja som pri kojeni a nepravidelnom jedle pribrala do pol roka od porodu 4 kg.Vsetci chudli len ja priberala😀ale vedela som z coho nikdy som nemala rada sladkosti ale vtedy vela od unavy, stresu

kitycat
3. okt 2022

Ale pises, ze jes jednu Linu denne a potom v dalsom, ze si bola doma cely tyzden a jedla hluposti lebo prsalo... Tak co este okrek jednej Liny zješ?

Ja mam slabost na Margotky, ak ti to pomoze... Ale tu velku, ta mala mi tak nechuti, neviem preco 😅

autor
3. okt 2022

@kitycat furt dačo ..gumené cukríky,dojedam za deťmi,banán....kavy

zuzka0605
3. okt 2022

za tyzden nemozes pribrat 5kg, to nie je realne.bud si zavodnena..alebo si sa vazila raz rano raz vecer.

stanulienkat
3. okt 2022

To z 1 Liny denne nemas. Musis zjest vsetko, co ti pride pod ruku+nemas pohyb.

sapa20
3. okt 2022

Tiež som pri kojeni pribrala 5kg. To som skoro nič nejedla. Lebo zo všetkého krpca bolelo brucho. Len rožok a nátierkou, tu hnusu soplovu polievku,jogurty a syry. Žiadne sladkosti ani sladené nápoje. Len voda a čaj. Vydržala som pol roka
Apropo veľa pohybu som mala

mamusa123456789
3. okt 2022

Nesmieš po deťoch dojednať, lebo za deň sa to nakopi a máš o veľa kcal navyše akosi spalila

evica17
3. okt 2022

@sapa20 aká je soplova polievka ??

evica17
3. okt 2022

A je to dosť z atyzden, ale fakt netreba dojedat všetko za deťmi, ak si mala aj Linu aj cukríky aj banány a ešte za deťmi zjesť,tak je to dosť kalórií a cukru. Ja za deťmi nedojedam,naložíme menej, radšej dolozim.obed jem až po Tom ako zjedia oni,aby som si doložila do toho čo náhodou nedojedia.

sapa20
3. okt 2022

@evica17 rascova s vajcom

sienkoo
Odpoveď bola odstránená