Prodietix, skúsenosti?
Ahojte. Máte niekto skúsenosti s touto diétou prodietix? Prosím iba reálne skúsenosti. Chcem hlavne vedieť či sa do toho oplatí investovať, ako je to s jojo efektom? Ako chutia sáčky? Ak ste s tým schudli nevrátili ste sa späť na váhu? Ďakujem za každú jednu radu 😊
Ahoj dievcata ak by ste mali zaujem vytvorila som skupinu keto/prodietix je verejna budem rada ak sa k nej pridate a budeme sa moct vzajomne podporit ako aj zdielat uspechy ci neuspechy
@rusalkablack Ahoj..aktualne?..dakujem
@majka1980192 Predám pr.balíčky:
-stracciatella krém 2x
-marhuľový krém
-capuccino krém 2x
-karamelovy krém 3x
-bananový krém 2x
-prot.nápoj lesné ovocie 3x
-prot.nápoj pomaranč
-teplý nápoj biela čokoláda 3x
-smothie malina-banán 2x
-paprikové krutóny 3x
-špargľová omeleta 2x
-stredozemná omeleta
-brokolicová polievka
@kristina28 mozem vediet kusovu cenu dakujem
@kris121 26 kusov, 1kus- 1,65 eur
@kristina28 Dobry den..cena za vsetko spolu?
Ahojte máte niekto na predaj okrem nápojov a krémov? Ďakujem
Takže dievčatá ja som sa odhodlala a objednala som si prodietix. Zatiaľ len program "S" na 3týždne (-6kg), aby som vedela či mi to bude vyhovovať a ako mi bude chutiť toto jedlo. Je za mnou 3 deň a všetko mňam okrem nápoja s príchuťou exotického ovocia. Budem Vás ďalej informovať 😊
@livika09054 ak chces pridaj sa k nam do prodietix skupiny
Ahojte, prosim vás, objednala sim si prvu fázu M na 3 tyzdne a je tam 5 jedál za den. Musim to dodrziavat presne 5 aj ked nebudem hladna ? A nejake rady na pripravu zeleniny alebo ste ju papali surovu. Dakujeeeem
@livika09054 ahoj ja by som mala záujem 😉
Ak by ste mali napredaj sacky rada kupim.Dakujem
@destinygirl6 poprosim pridaj aj do mojej skupiny kocky vzdy nieco zhanaju 😉 len k foto poprosim aj cenu a popis co tam mas
@livika09054 teda ti to nechutilo alebo si nevydrzala alebo ako to dopadlo ? 😊
@julka828 ahoj 😊 nevydržala som asi posledný týzden jedlo chuťovo dobré len proste to nie je život byť na "práškoch"...
@destinygirl6 prosim vas co konkretne,po kolko kusov a za aku sumu predavate?vdaka😊

Ahojte, začínam aj ja. Chcem dať dole cca 10kil. Zatiaľ som mala len na ochutnávku pár sackov a myslím že to zvládnem, celkom to chuti. Takze sa k Vám pridávam od pondelka, čakám práve na zásielku. Budem mat 6tyzdnovku ☺️