Recept na domáci nápoj na chudnutie

andreakurdy965
27. máj 2021

Ahojte baby poradíte mi nejaký recept na domáci nápoj na chudnutie?

mogaa
27. máj 2021

@andreakurdy965 žiadny zázračný nápoj ani tabletky na chudnutie neexistujú.....chudneš kalorickým deficitom

dadis
27. máj 2021

@andreakurdy965 Cista voda, nesladeny caj , kava 😉 Mesiac to dodrzujem a funguje to 😉 A okrem toho som obmedzila jedalnicek a 30km behu do tyzdna. Ja som potrebovala len zhodit, co som cez koronu "omylom" pribrala a uz som pomaly na svojej vahe.

sekanoval1
27. máj 2021

@andreakurdy965 keď chces schudnúť vždy je to kombinácia stravy a pohybu. Skús jesť pečivo len grahamove alebo celozrnné, najlepšie len ráno, na desiatu nejake ovocie, potom obed, mal by byť zložený hlavne zo zeleniny a mäsa/rýb, prípadne trochu zemiakov alebo ryže, na olovrant napr jogurt/syry, na večeru zeleninový šalát, syry, jogurt,acidko, treba prijímať dostatok bielkovín. Pečivo po obede už nie, hlavne večer nevyjedat sacharidy, keď tak zeleninové chipsy k telke 🙂 veľa piť najlepšie 2l vody, nešlo. čajov. Kávu si môžeš dať, pozor na množstvo cukru. A veľa pohybu najlepšie 3-4x týždenne hodina cvičenia-chodza/beh/trampolíny... Čo ti vyhovuje. Bez pohybu to nejde.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzubb007
27. máj 2021

Cista voda pomaha :D, beh, posilka, kardio su tie zazracne napoje

dadis
28. máj 2021

@elizabet173 Bohuzial v chudnuti ziadne skratky nefunguju. Ale tak teda moze pomoct, ak autorka napr. veceru nahradi zarobenym proteinom. Robim to aj ja tak teraz, ked som sa rozhodla chudnut. Je mi to pohodlne, zasyti ma to a viem ze si svoje telo "nevyhladujem" (aby som predisla prip. jojo efektu) Ale dlhodobo, asi nie najlepsia alternativa. nejaky salatik by bol asi zdravsi.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dadis
28. máj 2021

@elizabet173 Ano uznavam, ze je to lepsie aj zdravsie. Vratim sa k salatom, urcite. Len teraz som naozaj dost zvysila telesnu aktivitu a ten protein sa mi vyslovene ziada. Aj to, ze si len vecer na gauci vylozim nohy na stol a popijam zo sejkru...som pohodlna, co ti poviem. Ale teda cez den pekne poctivo jem tak, ako sa ma,

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz