icon

Reg- enor

lilifeee
20. feb 2017

Ahojte ženy🙂 čítam tu vaše príspevky, ale zatiaľ som nič nenašla na tému reg-enor... prosím Vás, tie ktoré ste užívali poradte mi, ako ste dopadli? pomohlo vám to? ja to chcem kvôli zdravotným problémom, ale aj kvôli nadváhe, ktorej sa neviem zbaviť a úprimne už som veľmi nešťastná...

ďakujem za každú radu a koment🙂

andy1985
Autor odpoveď zmazal
diafac
20. apr 2018

dobry den mozem poprosit jedalnicek dakujem

lehelu
3. máj 2018

prosím o informácie, produkt nemám zatiaľ kúpený

zoeka
6. máj 2018

Ak máte vážny záujem, napíšte mi na mail...zoeka@centrum.sk

nttt
Autor odpoveď zmazal
micuss06
Autor odpoveď zmazal
micuss06
21. máj 2018

@ivuska027 To čo ste napísali ze to pila polka mesta a každemu sa to vratilo spat, to je podla mna Vas zakomplexovany nazor.kedze Vam sa nepodarilo schudnut 😊 ja som pred 3mi rokmi schudla s regenorom 25kil a odvtedy si ich drzim. a to som kamionistka, takze zla konzultacia s clovwkom od ktoreho ste si to objednali. pekny den prajem

ivuska027
21. máj 2018

@micuss06 😂😂😂😂😂😂 ja a zakomplexovaná? 😂😂😂😂😂 Dík, zlepšili ste mi deň 😉 Veľa štastných kilometrov prajem 🙂

alexandraleo
24. máj 2018

Ahojte prosím vás Maminky používali ste niektorá reg. Keď ste kojili? Nemalo to žiaden vplyv na mlieko ci dieťa? A môžem ho používať ak od 15tich nemám žlčník? Laparoskopicky mi ho vyberali ale zlcovody nechali mám 26r.a malá má len 4mesiace aspoň 2roky by som rada kojila ako pri malom synčekovy... Ďakujem za rady ;)

natika42
28. máj 2018

@alexandraleo ja to neodporúčam piť počas kojenia. Začnite po kojení.

alexandraleo
15. jún 2018

@natika42 ani som nezačala bojím sa toho že ublíži malej alebo by som prišla o mlieko a to nebudem riskovať ;) ale ďakujem za názor 🙂

daniela1803
19. júl 2018

@lilifeee Ahoj, mohla by som poprosíť jedálniček a rady. Plánujem začať len pred tým by som rada vedela o tejto kúre viac.Ďakujem

micuss06
3. aug 2018

@alexandraleo Regenor môžeš piť aj keď žlčník nemáš.Keďže neobsahuje nič čo by telo samé nevytváralo, môže sa používať od 4-5 mesiaca kojenia, keďže látka sa nedostáva do materského mlieka
@daniela1803 Ak chceš viem ti poradiť, môžeš sa pridať do mojej FB skupiny ☺️

adenka33
4. aug 2018

@micuss06 dobrý deň ja chcem začať s regenor po dovolenke ,môžem vás poprosiť o skúsenosti prípadne nejakú radu....ďakujem pekne

micuss06
4. aug 2018

@adenka33 Napíšte mi mail prosím: sabina.almaska@gmail.com, alebo na facebook:Sabína Almaská, tam Vám viem poslať skúsenosti, aj fotky ☺️

147julka
8. aug 2018

@micuss06 ahoj čítala som že vieš poradiť Reg enor biocom mohla by si aj mne prosim

darula
18. aug 2018

@natika42 mala by som záujem, ešte som nekúpila, zvažujem, ak môžte prosím bližšie info,ďakujem.

ala888
25. aug 2018

@natika42 dobrý deň čítam že sa zaoberáte regenorom potrebovala by som pomoc ako čo mienok a skúsenosti je tu dosť uvidíme skúsíme ďakujem Alena - kugli007@gmail.com

lacibo
25. aug 2018

@alexandraleo aj kojením sa chudne😉..skús dávať aj veľmi dhé prechádzky s kočíkom a hlavne do kopca..mne to pomohlo😉

ala888
5. sep 2018

@monka123456 dobrý deň je to ešte aktuálne

klaris8
10. sep 2018

Zdravím, ak potrebujete poradiť alebo zaobstarať regenor, napíšte email: bocskak@gmail.com

grelu
14. sep 2018

Zacala som uzivat regenor v utorok a mam neustale pocit hladu, pricom jem viac ako predtym. Co s tym?

evittam
14. sep 2018

@grelu Prestat užívať kraviny.

grelu
14. sep 2018

@evittam mas potrebu si zrana do niekoho rypnut a nemas nikoho poruke?🙂

evittam
14. sep 2018

@grelu Vobec nie. Aspon vidis ako to "funguje"

grelu
14. sep 2018

@evittam po 3 dnoch tazko povedat, ci to u mna funguje alebo nie...ale poznam ludi, u ktorych to funguje

darula
15. sep 2018

@grelu ja beriem od začiatku mesiaca ,práveže naopak, jem 3x denne dosýta, a vôbec nie som pažravá , schudla som 2,5 kg , nie je to veľa ale teším sa tomu.

grelu
15. sep 2018

@darula ja som najedena, len sa mi nejak nedostavuje pocit plnosti zo zaludku do mozgu. Nemam potrebu chodit do chladnicky a hladat, co zjem, len mam pocit hladu stale

darula
15. sep 2018

@grelu vydrž,po cca týždni to prejde, je to veľká zmena, ja som predtým každý deň jedla sladkosti,večer zobkala aj keď som nebola hladná.

xenikopasz
22. sep 2018