Reg- enor
Ahojte ženy🙂 čítam tu vaše príspevky, ale zatiaľ som nič nenašla na tému reg-enor... prosím Vás, tie ktoré ste užívali poradte mi, ako ste dopadli? pomohlo vám to? ja to chcem kvôli zdravotným problémom, ale aj kvôli nadváhe, ktorej sa neviem zbaviť a úprimne už som veľmi nešťastná...
ďakujem za každú radu a koment🙂
@silviettadanko Dobry den, odporucate Regenor? Pomohol Vam schudnut? Aka je Vasa skupina na fb? Dakujem. Uvazujem, ci si Renenor kupit, nijako sa mi nedari schudnut.
@gmx dobry vecer prosim info dakujem
@natika42 dobry vecer prosim info
Prosím vás odkiaľ objednávate?
@natika42 Dobrý večer! Ja by som poprosila jedálníček, ak by ste bola taká láskavá. Akurát začínam a mám v tom celkom zmatok a plus ja vela jedál nemám rada. 😀
mozem aj ja poprosit o recepty na pripravu jedal a moznost objednat lacnejsie reg-enor?
@lilifeee Dobrý deň. Ak potrebujete akékoľvek odpovede ohladne kúry s Regenorom, môžete ma kontaktovať. Nie je to podfuk, mám to odskúšané a aj veľa ľudí, ktorí s kúrou začali a poznám ich, sú veľmi spokojní. Okrem chudnutia si dali aj svoje zdravotné problémy do poriadku. pekný deň.
@mischellmarta Ak máte záujem, môžem Vam s tým pomôcť.
@suzzy664 poprosim info
@andrejkagafrikova Dobrý deň. Ak ste ako aj ja v minulosti skúšala všetko možné aj nemožné na chudnutie a nedarilo sa, alebo Vám to privodilo nejaké jojo efekty, môžem Vám povedať, že mám odskúšané snáď všetky ,,odtučňovačky,, na svete a jedine kúra s regenorom je účinná. Upraví Vám celý metabolizmus, odstráni zažívacie problémy a stojí toľko, že si to pokojne môže ktokoľvek dovoliť. Ak si prosíte viac informácií, napíšte mi.
@mischellmarta viem Vám poskytnúť jedálniček, podrobné informácie ku kúre a samozrejme lacnejšiu regenor kúru.
Zdravim vas mohol.by som poprosit tu knizku regenoru? Dakujem.vam pekne
@mischellmarta poprosím viac info, knižku regenoru a info o možnosti kúpy, ďakujem
Zdravím dievčatá.
Ak by mal niekto záujem o fľašky regenor tak mam na predaj 5 fliaš
ahojte môžem sa spýtať, tie ktoré ste to užívali, nemali ste nejaké vedľajšie účinky alebo Jojo efekt?
@anjelikdianka ja som imobilna na voziku nala som 45 kíl teraz mam 70 snažím sa schudnúť s nič odporučili mi toto lenze ja absolútne nemám chuť do jedla cvičím sa mi nedá vôbec už som zufala
@lilifeee Dobrý deň. Dá sa schudnúť a ak máte silnú vôľu a udržíte si váhu tak je to súper. Ja som to nedokázala a priberám naspäť.