icon

Reg- enor

lilifeee
20. feb 2017

Ahojte ženy🙂 čítam tu vaše príspevky, ale zatiaľ som nič nenašla na tému reg-enor... prosím Vás, tie ktoré ste užívali poradte mi, ako ste dopadli? pomohlo vám to? ja to chcem kvôli zdravotným problémom, ale aj kvôli nadváhe, ktorej sa neviem zbaviť a úprimne už som veľmi nešťastná...

ďakujem za každú radu a koment🙂

Strana
z6
maria4367
Odpoveď bola odstránená
jarka2304
13. jan 2022

@natika42 dobry večer od dnes som aj ja začala brat Reg-Enor rada sa o tom dozviem viac

lea9343
23. máj 2023

@silviettadanko Dobry den, odporucate Regenor? Pomohol Vam schudnut? Aka je Vasa skupina na fb? Dakujem. Uvazujem, ci si Renenor kupit, nijako sa mi nedari schudnut.

ribannnka2
18. okt 2023

@gmx dobry vecer prosim info dakujem

ribannnka2
20. nov 2023

@natika42 dobry vecer prosim info

zuzka2xx
20. máj 2024

@natika42 prosím o jedálniček, ďakujem 🙂

janula2511
12. jún 2024

Prosím vás odkiaľ objednávate?

dianadindi
26. jún 2024

@natika42 Dobrý večer! Ja by som poprosila jedálníček, ak by ste bola taká láskavá. Akurát začínam a mám v tom celkom zmatok a plus ja vela jedál nemám rada. 😀

mischellmarta
21. júl 2024

mozem aj ja poprosit o recepty na pripravu jedal a moznost objednat lacnejsie reg-enor?

suzzy664
4. okt 2024

@lilifeee Dobrý deň. Ak potrebujete akékoľvek odpovede ohladne kúry s Regenorom, môžete ma kontaktovať. Nie je to podfuk, mám to odskúšané a aj veľa ľudí, ktorí s kúrou začali a poznám ich, sú veľmi spokojní. Okrem chudnutia si dali aj svoje zdravotné problémy do poriadku. pekný deň.

suzzy664
4. okt 2024

@mischellmarta Ak máte záujem, môžem Vam s tým pomôcť.

andrejkagafrikova
6. okt 2024

@suzzy664 poprosim info

suzzy664
7. okt 2024

@andrejkagafrikova Dobrý deň. Ak ste ako aj ja v minulosti skúšala všetko možné aj nemožné na chudnutie a nedarilo sa, alebo Vám to privodilo nejaké jojo efekty, môžem Vám povedať, že mám odskúšané snáď všetky ,,odtučňovačky,, na svete a jedine kúra s regenorom je účinná. Upraví Vám celý metabolizmus, odstráni zažívacie problémy a stojí toľko, že si to pokojne môže ktokoľvek dovoliť. Ak si prosíte viac informácií, napíšte mi.

suzzy664
7. okt 2024

@mischellmarta viem Vám poskytnúť jedálniček, podrobné informácie ku kúre a samozrejme lacnejšiu regenor kúru.

mbaca
25. okt 2024

Zdravim vas mohol.by som poprosit tu knizku regenoru? Dakujem.vam pekne

mirka.n
28. okt 2024

@mischellmarta poprosím viac info, knižku regenoru a info o možnosti kúpy, ďakujem

zitta
13. nov 2024

Zdravím dievčatá.
Ak by mal niekto záujem o fľašky regenor tak mam na predaj 5 fliaš

sisko78
13. nov 2024

@zitta aka je cena? dakujem

simsica
20. dec 2024

ahojte môžem sa spýtať, tie ktoré ste to užívali, nemali ste nejaké vedľajšie účinky alebo Jojo efekt?

miruska20
29. jan 2025

@anjelikdianka ja som imobilna na voziku nala som 45 kíl teraz mam 70 snažím sa schudnúť s nič odporučili mi toto lenze ja absolútne nemám chuť do jedla cvičím sa mi nedá vôbec už som zufala

hanelle1
24. feb 2025

@natika42 mohla by ste mi prosím poslat jedálniček k regenoru ďakujem

lauren21
Autor odpoveď zmazal
viktoriadva
28. máj 2025

@lilifeee Dobrý deň. Dá sa schudnúť a ak máte silnú vôľu a udržíte si váhu tak je to súper. Ja som to nedokázala a priberám naspäť.

Strana
z6