icon

Rýchle a účinné výživové doplnky na chudnutie

Včera o 21:07

Ahojte ...chcem zhodiť par kg ...nie vzdy mam cas si spraviť ranajky ....poraďte nieco co je rýchle a zasýti....dakujem

anonym_3d66ef
Včera o 21:11

@anonym_autor proteínovy Shake

stellarstar
Včera o 21:32

Ja teraz fičím na shake-u, zacíti, badám že aj menej jem, nemám hlad a som aj schudla

veselo_neveselo
Dnes o 05:04

@anonym_autor overnight oats. Spravis vecer, zjes rano ked mas cas. Alebo si beriem jogurt, zmes vlociek, zrn a orechov s lyzicou, a zjem ked sa mi da/je cas (ak nemas rada rozmocene vlocky).
Vajicka na tvrdo, cottage, zelenina.
Mne sa velmi pozdava napriklad vyvar na ranajky, alebo tepla polievka.

Mne sa uplne skoro rano neda jest, a dve hodiny rano nemam pred odchodom, aby sa zobudil zaludok.

Ale...doporucujem najst si cas. Ak chces schudnut, tak jedlo a vyziva musia byt prioritou (ak to ma fungovat). Spravit si chlebik, alebo vlocky, ci vajicko trva kolko...5 minut? Dolezita je priprava den predtym. Ked rano nemas cas tak musis mat vopred premyslene, co to bude.

ljmmm
Dnes o 06:38
@veselo_neveselo

@anonym_autor overnight oats. Spravis vecer, zjes rano ked mas cas. Alebo si beriem jogurt, zmes vlociek, zrn a orechov s lyzicou, a zjem ked sa mi da/je cas (ak nemas rada rozmocene vlocky).
Vajicka na tvrdo, cottage, zelenina.
Mne sa velmi pozdava napriklad vyvar na ranajky, alebo tepla polievka.

Mne sa uplne skoro rano neda jest, a dve hodiny rano nemam pred odchodom, aby sa zobudil zaludok.

Ale...doporucujem najst si cas. Ak chces schudnut, tak jedlo a vyziva musia byt prioritou (ak to ma fungovat). Spravit si chlebik, alebo vlocky, ci vajicko trva kolko...5 minut? Dolezita je priprava den predtym. Ked rano nemas cas tak musis mat vopred premyslene, co to bude.

@veselo_neveselo v com je nutnost si pripravit vlocky v noci a rano zjest? Nie je to to iste ako spravit ich rano?

zuzinka888
Dnes o 07:10
@ljmmm

@veselo_neveselo v com je nutnost si pripravit vlocky v noci a rano zjest? Nie je to to iste ako spravit ich rano?

@ljmmm nie, nie je

rozculena
Dnes o 10:19

Rýchle a účinné výživové doplnky na chudnutie -nič také neexistuje.
veď ten nadpis vôbec nesúvisí s tvojou otázkou...
Kus syra,šunky,vajce.....to fakt nemáš v chladničke?