Schudla Operenecholec pomocou lieku Ozempic?
Áno mám aj iné problémy 😀 Ale zaujíma ma - instagramerka Operenecholec bola vzdy taka plnsia (aj ked kocka) a zrazu schudla. Myslite ze je to pomocou ozempicu alebo naozaj pracou na sebe? Mne sa to len nezda ked x rokov bola priblizne rovnaka a teraz je fakt dost chuda aj ked vidim ze cvici..
@anonym_autor niekolko krat to povedala aj na instagrame aj v ich podcaste. riesila svoj zdravotny stav aj s odbornikmi, a nasledne az strava a cvicenie
@amonet nesledujem ju pravidelne nevedela som ani ze ma ppdcast..co v nom povedala?
Ak by si ju sledovala pravidelne, tak by si videla ako na sebe fakt makala 🙂 takze ja aj celkom verim, ze toto dosiahla vlastnym usilim. Ale mozno som len naivna 🤷♀️
@anonym_autor bere ozempic
zacala cvicit a riesit stravu cize makala na sebe, bola na liposukcii a brala ozempic takze kombinacia
zacala cvicit a riesit stravu cize makala na sebe, bola na liposukcii a brala ozempic takze kombinacia
@rk123 no este lred druhym tehotenstvom.mala trenera a vyzerala furt rovnako..aj takto pred rokom intenzivne cvicila a tiez vyzerala rovnako preto ma to zaujalo..mne sa zda aj trosku neprirodzene chuda ale zas to je len moj nazor a mozno zvyk na nu..
Off-topic otázka, ale viete mi niekto povedať, čo znamená ten nick?
@anonym_autor netusim, kto je spominana pani, ale vsetci, ktori dlho nemohli schudnut a zrazu to ide, su na tychto preparatoch (ozempic, moujanro.....). Pre tieto rychlokvasene "celebrity" nie je problem zasponzorovat konkretneho "lekara", ktory im to predpisal a aby drzal hubu.....
@rk123 no este lred druhym tehotenstvom.mala trenera a vyzerala furt rovnako..aj takto pred rokom intenzivne cvicila a tiez vyzerala rovnako preto ma to zaujalo..mne sa zda aj trosku neprirodzene chuda ale zas to je len moj nazor a mozno zvyk na nu..
@anonym_autor ved vravim ze bola na liposukcii a potom brala ozempic. a cvicit nestaci, musis byt v kalorickom deficite aby si schudla, cize sa zacala viac zaujimat aj o stravu
@anonym_autor netusim, kto je spominana pani, ale vsetci, ktori dlho nemohli schudnut a zrazu to ide, su na tychto preparatoch (ozempic, moujanro.....). Pre tieto rychlokvasene "celebrity" nie je problem zasponzorovat konkretneho "lekara", ktory im to predpisal a aby drzal hubu.....
@tenerifka predpise ti to hocikto, v Bratislave kazdy treti lekar a ani nemusis nikoho sponzorovat, akurat si to zaplatis sama. Mne to nepriamo ponukal ORL, kde som riesila chrapanie a nie som ani nahodou celebritka
@tenerifka predpise ti to hocikto, v Bratislave kazdy treti lekar a ani nemusis nikoho sponzorovat, akurat si to zaplatis sama. Mne to nepriamo ponukal ORL, kde som riesila chrapanie a nie som ani nahodou celebritka
@anonym_189d05 v Spain je velmi znamou celebritou Ibai Llanos, youtuber a hrac online hier, a na pretrase je jeho schudnutie..... Vraj len dieta a fitko. Ja tomu jednoducho neverim, je dost mozne, ze cvici a sleduje si stravu, ale urcite berie injekcie. Nie je na tom nic zle, ale treba to jednoducho priznat, lebo ak ho sleduju jednoduchi ludia, a nemaju vysledky pri cviceni a diete, moze to mat vazne nasledky na ich psychike a naslednych cinoch....
@anonym_189d05 v Spain je velmi znamou celebritou Ibai Llanos, youtuber a hrac online hier, a na pretrase je jeho schudnutie..... Vraj len dieta a fitko. Ja tomu jednoducho neverim, je dost mozne, ze cvici a sleduje si stravu, ale urcite berie injekcie. Nie je na tom nic zle, ale treba to jednoducho priznat, lebo ak ho sleduju jednoduchi ludia, a nemaju vysledky pri cviceni a diete, moze to mat vazne nasledky na ich psychike a naslednych cinoch....
@tenerifka tiez si myslim, ze by to bolo fer, lebo ak sk verejne znama osobnost a ludia ta sleduju a vzhliadaju k tebe, tak potom su akurat sklamani ze to nejde a sebaovinovanie a tryznenie a skonci to casto zasa len pri jedle 😵💫
@tenerifka tiez si myslim, ze by to bolo fer, lebo ak sk verejne znama osobnost a ludia ta sleduju a vzhliadaju k tebe, tak potom su akurat sklamani ze to nejde a sebaovinovanie a tryznenie a skonci to casto zasa len pri jedle 😵💫
Ahojte . Ak by mal niekto navyše ozempic 1mg ,mám záujem o kúpu . Mám dobraty jeden mesiac a pani od ktorej ho mám sa ,,neozýva " a moja dr ho nepredpise .. bez komentára prosím vás ak nie je k mojej požiadavke . ;)
@anonym_autor Bez toho, aby som kohokolvek menovala - ano. Za 95% zazracnych a vyraznych strat hmotnosti alebo situacii, ze ..konecne som sa dostala do formy, do ktorej sa mi nedarilo dostat uz roky moze Ozempic a Mounjaro. To mnozstvo zien, aj beznych a ani nie nejakych silnejsich, co si toto davaju predpisovat je enormne. Hovorim to ako clovek z medicinskeho prostredia, ktory sice nikdy nic podobne nepredpisal ale vidim ako bezne a ako lahko to hocikto dostane
Ja si myslím je to zempic ja ju tiež sledujem a ona má rozdiel rapídny ako aj Cibulková chudla a potom sa ukázalo že si dala podviazat žalúdok
Ja si myslím je to zempic ja ju tiež sledujem a ona má rozdiel rapídny ako aj Cibulková chudla a potom sa ukázalo že si dala podviazat žalúdok
@nelendelina a kto si dal podviazat zaludok? Cibulkova?
@nelendelina Cibulkova funguje na Ozempicu. Pracujem s tým a mám info z prvej ruky. Jej pán manžel jej ho chodi brat. Hlavne že si urobila biznis na jej ,,prírodnom ozenpicu” a hlúpi ľudia budú kupovat..
@anonym_autor kto by ho vedel predpisat? A kde ? BA?
@anonym_3e01cc tiez ma to zaujima
skor je to kombiinacia, zeny co brutalne chudnu na ozempicu su splasnute, bez svalov, vychrtnute, slabe... proste musia cvicit a vtedy aj rychlejsie chudnu aj je sanca ze nebude ziadny jojoefekt... ja ju sice nesledujem, ale nevyzera tak ochabnuto, proste cvicit musi.
a mimochodom je to hit.. sedela som u lekarky a akurat dobehol lekar brat pre 3 zeny recepty na injekcie... takze tolko k tomu.. ak pomoze, nic na tom nie je, len vela ludi to berie ako zarucenu skratku a potom budu prekvapeni, ze vaha sa vrati spat a nie donekonecna sa to brat neda...
@anonym_3e01cc ozempic ti predpise aj lekarka prakticka, hocikto, preberiete nadvahu ci ti to treba a da ti to, samozrejme je to za plnu cenu.
@anonym_3e01cc ozempic ti predpise aj lekarka prakticka, hocikto, preberiete nadvahu ci ti to treba a da ti to, samozrejme je to za plnu cenu.
@anonym_0fbd45 ja si nemyslim ze to len tak hocikomu predpisu, ci? Citala som ze to moze sposobit rakovinu pankreasu
@anonym_0fbd45 ja si nemyslim ze to len tak hocikomu predpisu, ci? Citala som ze to moze sposobit rakovinu pankreasu
@anonym_3e01cc zalezi od lekara, hocikomu asi nie, len takemu co to treba . Predpokladam, ze sa pozera na to, ze obezita je vacsie riziko... kadejake lieky mozu sposobit kadeco...
@nelendelina a kto si dal podviazat zaludok? Cibulkova?
@elenkaba áno
Ahojte . Ak by mal niekto navyše ozempic 1mg ,mám záujem o kúpu . Mám dobraty jeden mesiac a pani od ktorej ho mám sa ,,neozýva " a moja dr ho nepredpise .. bez komentára prosím vás ak nie je k mojej požiadavke . ;)
@anonym_92389c mám na predaj pošlem aj poštou 1mg-4davky

@anonym_autor niekolko krat to povedala aj na instagrame aj v ich podcaste. riesila svoj zdravotny stav aj s odbornikmi, a nasledne az strava a cvicenie