Ako schudla Ema Fajnor?

18. máj 2025

Ahojte, len tak sa zamyslam ci sa jej podarilo normalne schudnut alebo je dalsia,co skusila ozempic. Co si zeny myslite,?

babushkaem
18. máj 2025

Ona ale dlho chudla podla mna. Mna co skor mrzí, ze sa zmenila..

dzt
18. máj 2025

Minule hovorila niečo v tom zmysle- že už ma tak stiahnutý žalúdok, že toho veľmi malo zje… Som zvedavá, dokedy jej to v takomto mode vydrží… nič nejesť- nie je riešenie 😖

sissy27
18. máj 2025

Ozempic. Tak ako xy dalsich, ktore roky “drzia stravu a makaju” a efekt ziadny a zrazu za tri mesiace novy clovek 😅

denkabemommy
18. máj 2025

však schudla 15kg za rok, ak by takto fungoval ozempic, tak to by bolo zbytočné ho používať 😂

klarissa25
18. máj 2025

Staci si upravit stravu a ide to. Netreba za vsetkym hladat ozempic…
Ona chudla dlhsie… vobec nie ze za 3 mesiace…
Za som schudla 5 kg za mesiac aj pol… takze ked sa chce vsetko sa da.

klarissa25
18. máj 2025

@babushkaem podla mna ma na nu velky vplyv Bianka… akoze sledujem obe… ale je pravda ze Ema je uz ina ako bola..

lucia13022023
18. máj 2025

Ved chudne dlho 🤣 ne každý hľadá skratky

zobaka
18. máj 2025

@babushkaem ja som ju mala velmi rada, ale ona sa uplne upla na Biancu a chce byt jej kopia, skoda

inak nemyslim si, ze by si pichala Ozempic, verim, ze taka trafena nie je, bola aj na Sri Lanke tam mali ten chudnuci pobyt

muchotrafka298
18. máj 2025

Ja som ju predtym sledovala a ona chudla dlhsie, tusim 10 mesiacov, nepamatam si presne. Toto nie je par tyzdnove chudnutie za pomoci roznych preparatov.
Tiez sa mi zda, ze ona chce byt uplne dvojca Biancy, totalne je na nu naviazana.

biba_18
18. máj 2025

15 kíl nie je až tak veľa aby musela skúšať skratky - ale neviem to vylúčiť… každopádne jej to teraz pristane oveľa viac…

jana65l
18. máj 2025

Tak isto jak aj operenec

dzt
18. máj 2025

@jana65l bola na liposukcii či?

zobaka
18. máj 2025

@jana65l operenec vkuse na nejakom zakroku kazdy den, ale aj dost cvici, tej to dost pomohlo

anita6666
18. máj 2025

Nejedz a schudnes aj 7 kíl za tyzden

jana65l
18. máj 2025

@dzt bola, ale ja som robila trénerku cvičím cely život a takéto skokové chudnutie mi nejde do hlavy, ja chapem že cvičí Ald človek čo cvičí vyzerá a chudne postupne ,,nie že je vyžratý rok, potom ide na lipo a dva mesiace po lipo je to extrémne rýchle ,,podľa mna je v tom nejaký liek. ..posledné dva mesiace ..

zobaka
18. máj 2025

@jana65l operenec je za kazdu sprostost takze pri nej by som sa nedivila, ake Ema asi nie

jana65l
18. máj 2025

@zobaka najlepšie že ešte pred troma mesiacmi sa dušovala a bola do hrude že ona nikd nebude mat Hero Hero a teraz fici vo veľkom ..strasne falosna žena ..a hra sa na neviem aku spravnacku

jana65l
18. máj 2025

@zobaka dá otázky kde sa smeje z detoxov a odvodňovačov a o dva dni robí reklamu na kneipp tabletky na odvodenie ,,ešte je aj sprostá 😂

autor
18. máj 2025

@jana65l kto je operenec?:D vobec nie som v obraze

zobaka
18. máj 2025

@jana65l operenec? ano to si pamatam, ze hovorila, ale jej aj nieco normalne napises a hned sa oduje neprijemne odpoveda ked nie je po jej, ja som si ju uz dala prec zo sledovanych, nesympaticka

jogy1984
19. máj 2025

@denkabemommy niektorý neschudnu ani tých 15 kíl . Niektorý neschudnu ani 5. A mnohy sa musia predávkovať aby to liek mal na nich efekt .Ozempic je látka ktorá funguje rôzne na ľudí . A 15 kíl za rok je s pohľadu vyhynutie sa Jojo efektu lepšie ako 40 kíl za rok .

denkabemommy
19. máj 2025

@jogy1984 ja nepíšem nikde že 15kg za rok je zlých, len že na to pravdepodobne nepotrebovala lieky 🤷🏼‍♀️

earlgrey
19. máj 2025

@jogy1984 Ja som schudla 25kíl za 4 mesiace ale poriadnou drinou 😉 čuduj sa svetu, prešiel rok a žiaden jojo efekt...v minulosti som schudla cez 30kg...7 rokov som si držala váhu...pokiaľ som neotehotnela a nevyžrala sa znovu ma prasiatko....ale podarilo sa schudnúť znova...stačí normálne jesť (neprehaňat to) a jojo efekt nepríde 😉

jogy1984
19. máj 2025

@earlgrey Štatistiky hovoria jasne pri takom rýchlom chudnutí majú 95% ľudí do 5 rokov váhu späť. Možno si jedna s tých 5% percent čo to udrži .

earlgrey
19. máj 2025

@jogy1984 Možno...a som rada, že sa neriadim štatistikami ale rozumom 😄
A treba si aj uvedomiť, akým spôsobom človek schudne...ja som vo fitku makala 6 dní v týždni...žiadne somariny som do seba nepchala...ale tvrdá drina...aj na úkor plaču, fyzickej nevoľnosti...výsledok stojí za to...

zobaka
19. máj 2025

ja som schudla 11 kg za 4 mesiace, doma na karimatke, ziadne Ozembuchy 😂

taktotedanie
19. máj 2025

Keby si si precitala vyjadrenia tvrdi ze je 1-2 jedla denne
Pomedzi to ziadne zobanie ani nic
Ja som schudla 25kg za 6mes sama doma, s kalorickymi tabulkami, vo fitku som v zivote nebola

autor
19. máj 2025

@taktotedanie nehnevaj sa na mna,ale snad som necitala diskusiu, kde by si nespomenula,ze si schudla 25kg, super vysledok, gratulujem ti, ale uz si to tu spomenula minimalne 10x,ak nie viac.

taktotedanie
19. máj 2025

Mozem si komentovat co chcem 🙂 ak sa ti nepaci alebo ti to lezie na nervy prosim scrolluj dalej alebo nereaguj a presmeruj svoju energiu inde 🙂

autor
19. máj 2025

@taktotedanie ale ved ja mozem komentovat rovnako ako ty. Mam pravo vyjadrit svoj nazor ci sa inym paci ci nie. Ale klbok pred tebou skladam,ze si sa tak zaprela. Malokto to dokáže