icon

Schudli ste po vysadení chleba a sladkostí?

deana100
8. máj 2024

Kočky dali ste niektorá dole keď ste vysadil chlieb a sladké ďakujem.

deti95060810
8. máj 2024

stačí sladkosti ... určite váha pôjde dole,

lucia13022023
8. máj 2024

Je jedno ci vysadis chlieb a sladké pokiaľ nebudeš v kalorickom deficite.

marianarem
8. máj 2024

@deana100 Ano a kazdy, koho poznam, tak z toho schudol.

lakebabe
8. máj 2024

@deana100 obmedz aj sladké vody, pečivo, sladkosti a stiahni si kalorické tabuľky proste musí byť výdaj väčší ako príjem a budeš mat prehľad o tom co ješ.

berenika39
8. máj 2024

@deana100 Když budeš mít i bez sladkého a chleba vyšší příjem, než výdej, nefunguje to. Pokud budeš mít výdej vyšší než příjem, můžeš si dát i sušenku a budeš hubnout. Celé je to o poměru příjmu a výdeje. A ano, samozřejmě, že je fajn vyhodit sladké....

zuzudrnda
8. máj 2024

Chlieb, zrniny (ryža,kukurica,...) - sacharidy (zemiaky), mlieko, sladké. Vynechala som prílohy, k mäsu len zelenina. Váha išla pekne dole.

marca12
8. máj 2024

@deana100 ano,9kg za 8 mesiacov islo dolu,ked som prestala jest sladke

sssss123
8. máj 2024

áno, chlieb som nikdy nemala rada, maximálne si dám kaiserku raz za čas, sladké nevysadila úplne ale zminimalizovala, aktuálne ťahám šiesty týždeň bez sladkostí, ako som začala za prvého polroka odišlo 14 kg, ďalšie kilá išli ťažšie, ale už som pridala aj pohyb, tak dúfam že ešte niečo pôjde dole

nika23t
8. máj 2024

@deana100 chlieb stále jem aj som jedla, ale keď som po pôrode vysadila sladké, krásne mi šlo všetko z brucha dole. Po pôrode polrok, nie hneď. A váha ostala, nemala som veľa kg, ale pas sa mi viditeľne zmenil.

thirstymonk
9. máj 2024

Ježin, už zase. Nie, neschudli. Neschudneš keď vysadíš toto, alebo hento. To sú somariny, zjednodušené veci vytrhnuté z kontextu.
Schudneš, keď budeš v kalorickom deficite. Nijak inak. Zmier sa s tým.

A kalorický deficit môžeš dosiahnúť aj keď budeš celý život žrať len v mekdonalde.

Pozeraj toto:
ach tí influenceri .. ťažko s nimi, ťažko bez nich! 😊
bolo to na konci 90tych rokov, kedy sieť reštaurácií Subway prišla s unikátnym marketingovým odlišovákom: ako jediní spomedzi všetkých fastfoodov začali tie svoje bagety propagovať ako zdravé, nízkokalorické, bezcukorné jedlo.
verte či nie, fastfoody dávajú cukor ešte aj do pečiva, lebo vám to aj viac chutí, aj skorej vytrávi, rýchlejšie budete chcieť nakúpiť znovu. a áno, dával tam ten cukor aj Subway.
toto posolstvo sa perfektne výnímalo oproti všetkým tým vysokokalorickým burgrom a mexickým tacos predávaných konkurenciou.
akurát že Subway mal viac než len tvrdenie o zdravej variante. oni mali aj dôkaz!
našli Jareda Fogle, 21 ročného chlapa ktorý v priebehu ani nie 2 rokov schudol neuveriteľných 111 kilogramov!
ten v rozhovore pre noviny prezradil, že za jeho úspechom je pravidelný tréning a že zje 2 Subway bagety denne.
Subway viac nepotreboval.
okamžite si ho najali ako influencera a presne 1. 1. 2000 spustili reklamnú kampaň, nech celý svet vie o Jaredovom príbehu, akú zmenu tie bagety dokážu do života priniesť. skrátka content je king, ale distribúcia je KING KONG. 😊
a bol to obrovský hit!
tržby Subwayu narástli skokovo o 20%, medzi rokmi 98 a 2011 sa strojnásobili a sám marketingový riaditeľ firmy povedal, že 1/3 až 1/2 tohto nárastu bola vďaka spolupráci s Jaredom.
isto preto medzi rokmi 2000 - 2015 účinkoval v 300+ televíznych reklamách, nepočítajúc ďalšie iné kanály a prednášky. v nich často držal svoje obrovské nohavice, nech všetci vidia, aký býval.
Jared sa dostal k show do populárnej Oprah, do wrestlingovej organizácie WWE ho pozvali robiť hlásateľa, dokonca celý diel South Parku o ňom spravili!
skrátka Jared sa stal neoficiálnym hovorcom celého Subwayu.
a bol ním až dovtedy, kým sa to celé nezosypalo ako domček z kariet, kým nezistili, že ho zaujímajú malé deti viac než je zdravé, kým ho v auguste 2015 na takmer 16 rokov nezavreli za detskú p*rn*grafiu.
značka ešte v ten deň rozviazala s Fogle-om úspešnú spoluprácu, odstránila ho zo všetkej komunikácie a vyviňovala sa, že oni za nič nemohli.
o to smiešnejšie vyznie, že sa s reťazcom súdi Jaredova bývalá manželka, že v rokoch 2004, 2008 a 2011 dostali minimálne 3 informácie o tom čo robí, že o tom vedel aj samotný riaditeľ firmy. sám Subway pre médiá priznal, že obvinenia boli vážne.
ale napriek tomu všetkému v spolupráci pokračovali, pretože vyšetrovanie polície nebolo ukončené, pretože tá kampaň bola tak veľmi profitabilná.
a tak sa Fogle objavoval v reklamách ešte veľa veľa rokov, ako rodinne založený muž, ktorý veľa cvičí a zdravo sa stravuje v Subwayi.
nuž vidíte, ťažko s tými influencermi a ešte ťažšie vo svete, v ktorom veľa našich rozhodnutí ovplyvňujú napĺňanie cieľov a dosahovanie rastu.
verte mi, aj váš čas, vaše služby budú hodnotnejšie, ľudia vás budú naokolo viac rešpektovať, ak sa vám podarí jediné: robiť neľahké, ale správne rozhodnutia
držím palce 👍(Skopirovane z FB FIlipa Kunu)

snowflakenel
9. máj 2024

Jem aj chlieb aj sladke. Jasne,,ze nie vela,,no,dam si kazdy den. Ale mam vela pohybu, schudla som za 2 meaiace 5 kil,,som po porode. Ano, dolezity je vaxsi vydaj ako prijem.

nelka93
9. máj 2024

Ja som vysadila len sladené nápoje a sladkosti a schudla už 10 kíl od januára. Inak jem všetko, ale 3krat denne a cvicim

zuzubb007
9. máj 2024

Nie to, že človek vysadí chlieb a sladké neznamená, že schudne, príjem, výdaj, jem chleba aj nanuky každý deň a cvičím a chudnem bez pohnutia to nepojde

radkaradix
9. máj 2024

Ja som zacala pred tyzdnom, chcem zhodit tuk zo spodneho brucha, zadku a stehien, aby som v plavkach vyzerala lepsie.. chcem sa dostat z vahy 55 kg na 52 kg (moja bezna vaha pred porodom) do polky juna. Stiahla som si appku Kaloricke tabulky, 2x tyzdenne posilka, pomedzi to denne dlha prechadzka alebo korcule. Vysadila som sladke (od detstva moja zavislost, denne som zjedla kludne celu cokoladu a este aj malu cokoladku) a biele pecivo. Za tyzden slo dole zatial kilo ;) Vyuzila som den, ked som nemala vynimocne chut na sladke a uz som len pokracovala, ten pocit zavislosti zazrakom zmizol, neverila som tomu! Ale uz som sa aj celkovo zle citila z tolkeho cukru, boleli ma klby, busilo mi srdce a Dr. zistila, ze mam velmi riedke kosti, ako babicka, cize musim viac cvicit (mam sedavu pracu). A pravidelne, nie ze raz za dva tyzdne ist na turu. Takze u mna je to taka celkova zdravotna premena.. uvidime do kedy vydrzim, ciel je aspon do leta :D :D

barborachors
9. máj 2024

samozrejme ze ano. ak si miesto sladkeho nedas vecer tri banány a miesto chleba ryzove chlebiky. dolezite je množstvo a harmonogram jedenia. Ja som takto schudla osem kil za dva mesiace kedy som jedla cisto len a len šaláty, rôzne ochutené (bez majonezy) a vaha sla okamžite dole a chleba som sa nedotkla osem rokov a krasne sa mi vycistila plet ale to som mala 30 r., inak ten chleba z obchodov je jedna grcanica nakvasena ze ked som ho začala opäť jest po dlhom case tak take jebaciska mi zas naskakali ze az. Teraz po 45 r som vysadila opäť sladke a chleba, ale vaha viacmenej uz stojí, cize este musim zaradiť aj pohyb (10 km denne a fitko) a mensi príjem kcal. A samozrejme bez sladkeho a chleba. A nejest po 5 vecer uz nic.

mmoni89
9. máj 2024

@deana100 nie
Az ked som zacala pocitat kalorie a mohla som kludne aj pecivo
Dolezity je kaloricky deficit

deana100
autor
9. máj 2024

@barborachors gratulujem

deana100
autor
9. máj 2024