Schudli ste pomocou 90 dňovej diéty?
Ahoj schudli ste niekto pomocou tejto diéty? Ako sa to vlastne drží a co môžem jesť?
@lucia851 odporucam macingovu
Ja som schudla v priebehu dvoch mesiacov 10kg ešte minulý rok, teraz ďalších takmer 10kg bez žiadnej diety 🙂
Netreba ti žiadne diéty iba rozumný kalorický deficit.. 🙂
@sapetka nejesť vo večerných hodinách je mýtus. Ak proste jej výdaj je 1900 kcal a príjme 1600 kcal je jedno či ich príjme aj večer alebo iba ráno a poobede.. a môže si dať aj sladkosť ale keďže majú veľa kalórií musí mať potom veľký veľký výdaj alebo si dať iba trošičku. Najlepšie sa riadi kalorickými tabuľkami..
@buberova presne. Staci nejest posledne 2h pred spankom 🙂 ja mam veceru barskedy aj o osmej vecer, ak skorej nestiham.
@lucia851 staci sa drzat toho, ze prijem musi byt nizsi ako vydaj. Na zaciatok si stiahni kaloricke tabulky a sama uvidis, ci jes malo, ci vela, ci mas dobry pomer makronutrientov, atd
@hazelgracegus jediná dieta, ktorá mi pomohla bola táto 90dňová. išla som podľa nej. Základ raňajkuješ ovocie furt, striedajú sa dní 1 . bielkovinový, 2.škrobový, 3. sacharadový a 4. vitamínový... Podstata je, že môžeš všetko (aj sladké toho som sa nevedela vzdať ) . akurát prílohy mávaš v tom druhom dni. (škrobový) . ten 3 deň, môžeš palacinky, zmzlinu a tak. 4.deň ovocie, ovocné šťavy. Vecera v každom dni je polovica obeda 🙂 začiatku boli ťažké ale keď sa nevdzáš tak to dáš 🙂 ... mne potom taká strava začala vyhovovať a stravovala som sa tak dlhšie ako 90 dní. ozaj a 28.deň sa pije len čistá voda.... 🙂 a ja to nenazývam diéta ale zmena životného štýlu, keďže sa inak (lepšie stravujem už vyše roka 🙂 od marca do dnešného dňa je to ďalších 10kg. Našla som si tu na mk spolubojovníčku, píšeme si a podporujeme sa navzájom a ešte aj chudneme 🙂
@lucia851 ahoj, ja ano, 18 kil…
ano vsetky vieme ako to ma funguvat cvicit nejest sladke take onake.. ale za mna - potrebujem nejaky rezim, mne to vyhovovalo- ze viem ze zjem aj ryxu aj zemiak aj vajicko aj chleba, len v urcitom case / dni : rezime, ale zjem.. nie ze pol roka neuvidim sacharid napr…. takze za mna fajn, kedze sa v priebehu 4 dni k tebe dostane vsetko od ovocia zeleniny strukoviny masa zemiaku polievke.. len to ma rezim..
A mne zo zaciatku velmi pomohlo vazenie porcii 🙂) ale kazdy sme iny, kazdopadne je to boj, drzim palce
@anne_mary2 Presne tak, súhlasím 🙂 aj mne to vyhovovalo, že som mohla jesť všetko a mala som to rozvrhnuté 🙂
Baby,ked to tak citam... A vy ste s tym OK, ze sa musite takto obmedzovat? Jeden den to, druhy den to... Nejest pecivo, vynechat sladke, ci hento...
No neviem, nedokazala by som tak existovat. Ja jem vsetko, len sa drzim kalorii. Dam si aj langos, aj McDonald, aj tie rohliky a chleba. Dam si kedykolvek mam na to chut, nie ze za 2 dni, lebo teraz nemozem. No divne pre mna.
Btw za rok -30kg len pomocou KT

Odporucam fb skupiny.. Tam je vsetko do detailov 👍