icon

Schudli ste pomocou keto diéty?

30. mar 2025

Podarilo sa vám schudnúť pomocou tejto keto diéty?

Schudli ste pomocou keto diéty?
biba_18
30. mar 2025

nerob to. poznám babu čo hej, úplne si rozhasila trávenie a po skončení pribrala takmer všetko s5…

petamich
30. mar 2025

drzala som Keto tohto typu viackrat v zivote, ak ju budes dodrziavat zarucene schudnes ale akonahle sa vratis spat k tomu, ako si sa stravovala pred tym, priberies aj s urokom 🙂 kazdopadne Keto Mix je jedna z tych menej chutnych za mna

denkabemommy
30. mar 2025

@autorka nech to nehejtujem úplne, tak ti napíšem, že ako olovrant super. Pripadne desiata v práci, keď neni čas na jedlo. Ale žiť 4 týždne na niečom zo sáčku je pre nás prežúvavce neprirodzené - jeden z dôvodov prečo to nie je vhodné mať ako jedinú “potravinu” na konzumáciu, lebo kľudne môžeš jesť aj 5 vajíčok denne s uhorkou 4 týždne a schudneš ale čo potom? 🙂

petamich
30. mar 2025

@denkabemommy predsa tam ale mas povolenu zeleninu, maso...nefungujes iba na sackoch, to by si bola hlboko pod bazalom, ja som praveze mala pocit, ze stale nieco jem, ked som bola na keto (nie tejto od Keto Mix), ja to samozrejme nijako nepropagujem, nepodporujem a uprimne asi ani neodporucam 😬😵‍💫

denkabemommy
30. mar 2025

@petamich stále je tam otázka čo potom? Nebude jesť celý život už koláč alebo ovocie, nedá si hamburger, lebo sa jej vrátia kilá? Stratí akúkoľvek radosť z jedla? Ja neviem komu to za to stojí ale ľudia bažia po nejakej divnej dokonalosti a neuvedomujú si, že cestou chudnutia proste skratka -dlhodobo udržateľná skratka- neexistuje

bludna
30. mar 2025

@autorka Sice s tymto co spominas nemam skusenost ale uz dlhsi cas odoberam krabickovu dietu a v ramci programov je aj program keto. Mas tam 5 jedal denne, realnych jedal. A vies si vybrat aj rozne "velkosti" v zavislosti od kcal, ktore by si chcela prijat. Zda sa mi to byt lepsia moznost nez toto praskove jedlo.

petamich
30. mar 2025

@denkabemommy suhlasim s tebou 🙂 je to dlhodobo neudrzatelne, je to fajn, ak potrebujes par kg rychlo schudnut (myslim 2-3-4), ak to neplanuje neskor mat niekto ako zivotny styl (nemyslim sacky), tak to nema zmysel

lucia13022023
30. mar 2025

Tieto keto achhh ako to pekne napísať - blbosti - by som zakázala... Nerob to.. Ak sa aspoň trochu rozumieš do zdravej stravy tak to nerob.

simona1998
30. mar 2025

@petamich ja som mala ketodiet , schudla som 15kil a pribrala som nazad len 3 kilá a to sa neobmedzujem 🙂 uz to budú 3roky

petamich
30. mar 2025

@simona1998 tak to si jedna z mala, vlastne nie jedina co poznam 🙂

zu82
31. mar 2025

Ahoj, ja som sice zastanca, ze treba jest vsetko, ale mam keto odskusane 😉 nie konkretne tuto, ale KetoDiet, ta je celkom chutna. Schudnes, ak budes dodrziavat, daj si 2 tyzdne, a potom pomaly pridavaj bezne jedlo, najskor 1, atd. najlepsie v kombinacii s Kalorickymi tabulkami a nejakym pohybom. Mala by si sa vyhnut jojo efektu. Drzim place.

kristiii
31. mar 2025

Kolegyňa s kolegom kedysi držali keto. Akože schudli obaja, ale obaja aj naspäť pribrali, plus kolegyňa mala následne riadne rozhádzané výsledky odberu krvi (robili nám v rámci firemnej ročnej prehliadky). Dovtedy mavala v pohode. Takže za mňa nie.

lucialucy43
3. apr 2025

Keto nemusí byť zla vec stym skusenosti nemám ale ja idem fasting 16/8 a to je dobrá vec zaberá to

naty15naty
5. apr 2025

S keto síce schudneš ale pravdepodobne sa dostaví jojo efekt. Mne pomohli tréneri. Napíš mi dám ti kontakt. Nastavia ti stravu.