icon

Schudli ste tak, že ste vylúčili sladkosti?

mmm2mmm
10. jan 2021

Ahojte podarilo sa už niekomu schudnúť tým že vylúčil sladkosti sladké vody chipsy atď...a porcie jedla znížil na polovičné ? Dá sa to vôbec ? Ďakujem za odpoveď

Strana
z2
marianeta
10. jan 2021

@mmm2mmm áno.. Ja som úplne vylúčila chipsy, biele pečivo, jem menšie porcie a sladké má neberie už pár rokov takže tu som problém nemala..Schudla som od augusta 2020 8kg..Ale samozrejme treba pridať aj pohyb..Na začiatok mi veľmi pomohli kalorické tabuľky.

miro1360
10. jan 2021

koľko sladkostí? ak vynecháš 10 keksov a 2 čokolády denne tak schudneš rapídne, ak vynecháš 1 leo tyčinku tak z toho asi neschudneš :D

nikpa
10. jan 2021

@mmm2mmm ja napr. absolútne nepijem sladene nápoje len vodu, nesladim kávu ani čaj ale za to denne alebo aspon každý druhý den zjem nieco sladke, tyčinku, horalku, pol milky a pod. Ked mám svoje dni tak aj viac. Prestala som s týmto na cca 3 mesiace, absolútne žiadne sladkosti, cukor len ten v ovoci alebo uz priamo v strave, v pečive... Proste som chcela vediet ci to niečo spravi lebo sa mi zdalo, ze tých sladkosti jem veľa, no a nič sa nezmenilo, váha ani som sa necitila lepšie. Tak neviem ci tych sladkosti nakoniec nie je az tak veľa čo zjem, ze by sa niečo zmenilo ich vysadenim ale ked som nevidela odozvu, vratila som sa k nim 🙈

leskovael
10. jan 2021

@mmm2mmm ak chceš a môžem ti odporučit.. pozri si na yt videa pamela reif ma super videa ja som s nou zacinala (a stále cvičím aj ked teda ja len 3mesiace, ale ked uz6 cvičím ja tak dlho, vydrží už fakt každý 😂) super je ze ma krátke a intenzívne 10-15minutove..pridaj si na začiatok k zdravej strave napr iba kardio krátke... 15minut si najdes naozaj vždy, aj ked sa ti nechce, tolko vydržíš a uvidíš ze časom si začneš pridávať sama aj zadok 15min a pod..má cviky aj take kde nezatazujes kolena skákanim napr, nájdeš si u nej určite niečo, co ti bude vyhovovať. To len ak by si chcela pridať trochu cvičenia,lebo nie vždy je čas na 1-2hodinovu prechádzku

janka_266
10. jan 2021

@mmm2mmm odporúčam začať používať kalorické tabulky, alebo zo začiatku, aspoň ja tak teraz začínam znovu 🤣 že jedzte z 90% len veci, čo si sama pripravíte, Resp. Ich príprava nebola vo fabrike príliš komplikovana, napr. Vyber medzi čokoládou a ovocím, tak vyberiem ovocie, namiesto kupovanej marinády na mäso si spraviť vlastnú. A nesnažiť sa mat zo začiatku pestry jedalnicek, že jesť 6x denne, a vždy niečo iné, ale dať to napr. Na 2-3x denne, a striedať pár jedál, kým sa do toho dostanete, a potom postupne pridávať nové jedla. A samozrejme, úplne vyradenie nezdravých veci nebude dlhodobo fungovať, ale keď si dáte 1x za 10 dni aj niečo nezdravé, tak z toho nepriberiete 20 kíl.

hopsadobrandejsa
10. jan 2021

Vo vseobecnosti mozes jest co chces hoci fastfood by som neodporucal. Tam ale zalezi aj na tvojom style zivota.

Pri sedavom zamestnani by samozrejme ta vaha rastla, ale ak mas pracu kde sa aktivne pohybujes a potom nejaky ten sport do toho, tie nazbierane kalorie spalis cize telo nema moznost vela ukladat do tukovych zasob. Pri treningoch bude telo tlacit ziviny viac do svalstva na regenraciu.

Ako vravia dievcata, vylucit sladke ci chipsy zo zivota nemusis ale tieto potraviny by nemali predstavovat tvoj zakladny prijem zivin ale len akysi "olovrant" ci dezert pomedzi normalnu stravu.

Nemusis menej jest, staci len jedalnicek trocha upravit a do toho trocha sportu. Chudnutie vobec nemusi by akesi sebatryznenie ci odriekania oblubenych jedal.

midka
10. jan 2021

zalezi, presne, kolko tych sladkosti skonzumujes, ja tak cca 1/2 horalky za tyzden,, takze v mojom pripade, by to asi vela neriesilo,,, 🙂 ale tiez zavisi, z akej vahy, ides chudnut

noami12
10. jan 2021

@mmm2mmm ja som zmenila životosprávu aj co sa týka mliečnych výrobkov, jogurty som jedla iba biele, syry iba tvrdé a keď tak cottage 😊 ale nemyslím si ze ten ochutený jogurt napr. Taka activia by nejako ten cukor narusala, práveže keby mam chuť na jogurt ochutený tak si ho normálne dám. Aj pečivo som obmedzila z bielej múky a jedla som hlavne tie suchare so zeleninov, kvazy dá sa povedať ze išlo aj o diétu aj keď môj zámer nebol o chudnúť ale samozrejme ze ma potešilo aj keď som schudla 😂

jessicai
18. jan 2021

@mmm2mmm taktiež som tak chudla,že som jedla obed tak, že som zjedla polovicu polievky. Cele mäso ma prílohy 1/3. K tomu som si pridala viac šalátu.
Zistila som, že môžem aj kávu so šľahačkou raz za čas keď sme išli s kamarátkou na kávu. Vôbec mi to nevadilo pri chudnutí nepribrala som z toho. 3x týždenne som cvičila 45minut.

akinom1111
22. jan 2025

ano, vylúčila som na 7 mesiacov a každý mesiac som schudla 1kg

maryetta
22. jan 2025

Ano. Vynechat sladke. Aj vody. Nejest po 19:00. Uz som schudla az az 🙂 takze uz aj to sladke si dovolim 😂

Strana
z2