icon

Schudli ste vďaka krabičkovej diéte?

tinaslukaskom
26. feb 2026

Ahojte chcem sa spýtať,či ste schudli vďaka krabičkovej diéte, alebo či môžete odporučiť nejakú knihu. Je toho veľa a neviem si vybrať. Stále váham nad knihu ,,Hubnu díki krabičkam,, ale recenzie sú rôzne. Môžete pomôcť? Ďakujem

anonym_a1c149
26. feb 2026

@tinaslukaskom Schudneš deficitom. Receptov mať xy na internete. Hlavné je dostatok bielkovín, pohybu a ten deficit…

avanka
26. feb 2026

@tinaslukaskom nastav si aplikáciu kalorické tabuľky, zadaj svoje údaje a váž si jedlo. 45 deň a 3,5 kila dolu, nehladujem, jem všetko, aj koláče. krabičky sú možno fajn, ale za brutálnu cenu, raz som mala týždeň a nie, mne to nevyhovovalo. Veľakrát som mala na niečo chuť, ale musela som jesť to, čo bolo nachystané.

tinaslukaskom
autor
26. feb 2026

Áno deficitu rozumiem, len som chcela recepty s dostupných, bežných surovín, všetko vypísané postup a tak... Preto tá kniha 😉

sara07
26. feb 2026
@tinaslukaskom

Áno deficitu rozumiem, len som chcela recepty s dostupných, bežných surovín, všetko vypísané postup a tak... Preto tá kniha 😉

@tinaslukaskom ak ti to bude lahšie že to budeš mat takto nalinkovane , tak ano chod do toho, dôležite su tabulky .. určite schudneš
niekde začat musiš , však plan alebo ako na to vieš menit kedykolvek

biba_18
26. feb 2026

@tinaslukaskom kniha pomôže - a kým si všetko sama preštuduješ, pomôže aj krabička - tá ti ukáže o akých porciách sa reálne bavíme ...
takže ak do toho chceš ísť - kniha, krabička na mesiac - potom zapisovať do KT - a pojde to 👍
držím palce

anonym_f748fd
26. feb 2026

@tinaslukaskom Ja som mala na skúšku 1 mesiac. Hlavne preto, aby som reálne videla tie porcie. Tiež na nich bolo písané zloženie, počet kalórií...
Potom časom som si už vedela sama prispôsobiť stravu a recepty.

simsalabim
26. feb 2026

@tinaslukaskom ano, kamoska takto krasne schudla. 4x. Po dokrabickovani mala o chvilu vsetko naspat. Radsej skus spominane kaloricke tabulky, naucia ta velkost porcii a ako mas mat stravu vyskladanu na zaklade toho, co ty aj realne jes.

jimbean
26. feb 2026

Kolega schudol. Potom s tym prestal a zase pribral. 🙂

anonym_6cc266
26. feb 2026

@tinaslukaskom v tej knihe je vela receptov kde nie su uplne bezne dostupné suroviny. Mna to od nej odradilo

anonym_7c3b14
26. feb 2026

Podľa mňa sa najlepšie naučíš sama, keď si budeš vážiť a pripravovať jedlo a zapisovať do tabuliek. Bežne človek nemá odhad na kcal, bohužiaľ knižku neviem odporučiť ja som si stále hľadala recepty na internete, na instagrame mám pár profilov na recepty ktoré sledujem a upravujem si ich podľa seba 😊

eriatko_r
1. mar 2026

@tinaslukaskom ja som vyskúšala na2 tyzdne Easydiet,a bola som skamana. A neschudla som nič ...

biba_18
1. mar 2026

@eriatko_r a čo si od toho čakala? takže záleží… ja objednávam easy diet už roky…

avanka
1. mar 2026
@eriatko_r

@tinaslukaskom ja som vyskúšala na2 tyzdne Easydiet,a bola som skamana. A neschudla som nič ...

@eriatko_r 2 týždne sú asi malo. Ja som na kalorickych tabulkach 47 deň a za mňa lepšie, lebo si varím to, na čo mám chuť a nie to, čo mi prichysta niekto iný

anonym_c3f499
Včera o 22:03
@tinaslukaskom

@tinaslukaskom Moja skúsenosť je,že ak nemáš pevnú vôľu tak krabicky nepomôžu.
Pretože to mám vyskúšané .Stojí to kopec peňazí ,ale ak nedodržíš len to co máš a zješ niečo navyše je to na nič.
Prrd rokmi som tak schudla, ale keďže som nehodlala ostať celý život pri takom stravovaní..po čase naspäť pribrala. Dnes to neskusam..Pretože dlhšie ako deň dva nevydržím abu som dačo nevyžierala to čo sa nesmie.