Schudnem pomocou rotopéda pri každodennom cvičení?
Ahojte, dostala som rotoped. Schudli ste vďaka nemu? Mám nadváhu a chcela by som postupne začať aspoň pol hodinu každý deň. Má to význam? Na fitko čas nemám lebo opatrujem ležiaceho rodiča. Von tiež cvičiť nemám kedy, tak aspoň takto by som chcela začať. Je to dobrý pomocník a dokáže pomôcť trošku pri chudnutí ? Stravu dodržiavam a zapisujem do kalorickych tabuliek
Ak si neschudla doteraz so stravou, keďže si zapisujes do kt a určite máš vypočítaný príjem na chudnutie, tak neverím ze rotoped ti pomôže.
Ako dlho máš kt? Ja som za len stravou schudla 7kg za 2 mesiace.
Kaloricky deficit je základ. Do deficitu ti ale rotoped môže pomôcť, každý pohyb je lepší ako žiadny
70 az 80 percent chudnutia tvori strava ,jej zlozenie a kaloricky deficit , pohyb je nutny na udrziavanie svaloveho tonusu
určite stači ti aj pol hodina denne, záleží aky si dáš program , ideálne je ráno ešte ale nie je podmienka
Schudnes aj s deficitom aj bez rozopeda
Ale ano ma to zmysel, moja mamka nepocita kalorie len zmensila porcie chodi na 30min na fotoped a schudla uz 5 kg za 2mesiace
Ja som cvicila k tomu kardio to mas kludne aj 20min video to mozes tiez, kaloricke tabulky+prerusovany post za 6mes 25kg
Ak si neschudla doteraz so stravou, keďže si zapisujes do kt a určite máš vypočítaný príjem na chudnutie, tak neverím ze rotoped ti pomôže.
Ako dlho máš kt? Ja som za len stravou schudla 7kg za 2 mesiace.
@kavasmliekom schudla som už 4 kg za mesiac len vďaka tabuľkam ale .... Chcem proste aj nejaký pohyb 🙂
Schudnes aj s deficitom aj bez rozopeda
Ale ano ma to zmysel, moja mamka nepocita kalorie len zmensila porcie chodi na 30min na fotoped a schudla uz 5 kg za 2mesiace
Ja som cvicila k tomu kardio to mas kludne aj 20min video to mozes tiez, kaloricke tabulky+prerusovany post za 6mes 25kg
@taktotedanie kardio skúsim aj ja veru podľa nejakých videí ... Inak mám doma aj cinky aj švihadlo musím to nejak skombinovať proste
70 az 80 percent chudnutia tvori strava ,jej zlozenie a kaloricky deficit , pohyb je nutny na udrziavanie svaloveho tonusu
@renesance80 100% chudnutia robí strava. Keby tomu bolo inak, tak by každý kto športuje bol dosť v prdeli 😅. Pohyb má zdravotné a estetické benefity, s chudnutím nemá nič.
@renesance80 100% chudnutia robí strava. Keby tomu bolo inak, tak by každý kto športuje bol dosť v prdeli 😅. Pohyb má zdravotné a estetické benefity, s chudnutím nemá nič.
@denkabemommy zaleží aký máš vek, aky je vek ženy a tiež aký typ pohybu je
Ja som zacinala videa zuzana hoferica a super
@denkabemommy zaleží aký máš vek, aky je vek ženy a tiež aký typ pohybu je
@sara07 po menopauze to ide ťažšie, samozrejme. A pohyb okrem toho, že udrží svalstvo, tak spáli kcal navyše ale vôbec by som šport nebrala ako niečo, čím sa chudne, keďže som 3x musela športom priberať (chcela som zdravé priberanie), takže to môže byť pre ľudí veľmi myľné- odbehla som 5-6km, tak si dám na večeru slaninu s treskou a 3 rožky (preháňam) 😅. Proste ľudia by sa mali hlavne naučiť dobre stravovať keď chudnú, až potom riešiť cvičenie a vôbec sa nefixovať na to, že pohybom schudnú, lebo to reálne je pravda tak na 50%

Schudneš ak budeš mať kalorický deficit. Rotoped môže k tomu pomôcť.