Schudnete po vylúčení sladkostí zo stravy?
Ahojte . Prosím o radu vy sa tu vyznáte dievčatá do všetkého. Ospravedlňujem sa za anonym trošku sa aj hanbím . Ale chcem sa vás spýtať dievčatá, či môžem niekedy pozorovať nejakú odozvu - cca pred 2 týždňami som úplne vylúčila sladké. Ale aby som to dala na správnu mieru . Ja som bola maniak na sladké . Každý deň kofola napríklad alebo Coca-Cola niekedy mala niekedy dvojlitrová . Redbully takisto denne snažila som sa tie Zero ale potom som si už kupovala klasické. Zvykla som si dať aj sladkosť , to nie každý deň ale nejaká fidorka a tak bola. Cukríky . Viem že dva týždne nie sú veľa ale ja som s tým naozaj sekla zo dňa na deň a cítim aj že mi ten cukor chyba . Bohužiaľ , večernému vínku neodolam (cca fľaša). Nie denne nie vždy fľaša ale je to v podstate pravidelne. Viem že asi to bude kameň úrazu. Inak sa stravujem celkom slušne , ale nie pravidelne . Snazim sa aj zdravo jesť. Ale samozrejme občas si dám aj chleba s maslom alebo vyprážaný rezeň . Ale chcem sa konrekrerne na to vypustenie sladkého , či by to mohlo mať efekt . Váhu mám vysokú , nadváhu 95 kg, pohyb cca 12-13 tisíc krokov denne čo asi tiež neni žiadna sláva , necvicim. Moc ďakujem už len za prečítanie a pekný zvyšok dňa vám prajem .
Alkohol=cukor. Velke mnozstvo prazdnych kalorii. Nehovoriac o tom, ze je ti vysoko nad odporucany denny limit alkoholu. Kaloricke tabulky, poctivo zapisovat a uvidis, ako vysoko si nad.
Nič viac a ani menej ako kaloricky deficit nepomôže, je jedno čo ješ. Je prípad, chlap jedol iba v mc donald ale ratal kalórie a schudol. O vhodnosti makro a mikro živín po mlčím.
Kým nevylúčis alkohol neschudnes.A keď dokážeš pravidelne stiahnuť fľašu vína tak máš aj iný problém ako nadváhu
Pokiaľ je v tele veľa inzulínu, tuk nedokážeš schudnúť. To je jednoduché univerzálne pravidlo. Takže obmedzením sladkého a sacharidov všeobecne sa chudne.
Čiže za celý deň si pila len presladené nápoje a celé víno? Ako sa k tomu človek dostane? Neviem si predstaviť ako je na tom tvoje srdce, pečeň a ďalšie orgány. Nevieš sa vzdať aj vína? To už aj cola je lepšie riešenie ako víno denne.
Pravidelne stiahnut sama flasu vina je uz alkoholizmus...zamysli sa nad sebou..nehovoriac o kaloriach, ked sa snazis chudnut
ja aktívne cvičím asi 15 rokov s malými prestávkami kvôli deťom, a dá sa to.
jesť všetko,ale malé porcie, viac krát denne, postupne pripraviť telo o zlé nevýživné jedlo a nahradiť ho plnohodnotným,+nezdravé nápoje a skupinu OH vyradiť.
Momentálne mám 70kg, podľa BMI by som mala mať 60kg, 10 kg musí dolu ak zhodím na 63 budem sťastná.
Pečiem si všetko, grilujem,varím polievky husté mixované, a behávam 3x do týždňa 6km(plán:2min beh a 2 chodza a dookola do 45 minut, po 30minútach si môžeš dať chodzu 5minút) a zasa 2beh a 2 chodza,alebo si daj 1minútu beh a 1minútu chodza...alebo začni rýchlou chodzou a daj si plán , že do mesiaca prejdeš 6km za hodinu a 15 minút napríklad, závidí ako si na tom s dýchaním a radostou k pohybu
dôležitá je pravidelnosť nielen v cvičení, ale aj v jedení
Tak iba pohar vina, nie flasa a bude to lepsie. Az nevidis biele mysi z toho, keby to hned zaseknes
To vino uz je alkoholizmus! Flasa denne? Aj ked pises ze nie vzdy flasa a nie vzdy denne, ale to ze sa toho nevies vzdat tu uz musia blikat vsetky kontrolky! Pories si najprv to vino, chudnutie mozes napotom. Skus si sama test, ci sa ho vies vzdat dajme tomu na mesiac. Ale uplne nie ze teda dam tento tyzden iba pohar denne ...
Ja som chlap, ale flasu vina nedavam asi nikdy.
No pokiaľ si pila len sladené nápoje a nahradíš to vodou, resp. nesladenym čajom, nejaký výsledok by sa mohol ukázať. Samozrejme ak to nenahradíš niečím iným. Čo sa týka vína, nie som teda určite abstinent, tiež si rada dám, ale každý deň je ozaj už na zamyslenie.. .
myslím, že máš väčší problém ako nadváhu a to závislosť na alkohole
Skus sa zverit do ruk nejakeho vyzivoveho poradcu, nech ti spravi jedalnicek na mieru a zaradis aj pohyb. Ono je pekne, ze nabehas tolko krokov, je to fajn, ale ked je to rozlozene na cely den a polovica z toho je behanie po dome, tak sa efekt straca.
Bohužiaľ , večernému vínku neodolam (cca fľaša). - toto okamzite zrus, lebo nenapadne ides do alkoholizmu....okrem toho, si nastuduj, ze konzumacia alkoholu vplyva na zastavenie palenia tukov, pretoze telo prioritne riesi zbavenie sa alkoholu z tela nejaky cas po konzumacii...denne pitie teda ti chudnutiu zabranuje okrem toho ze v tom prijimat kalorie samozrejme
akonahle vypustis alkohol, telo sa ti za par tyzdnov zrovna, zacnes sa aj odvodnovat a palit tuky hlavne, fakt s tym sekni....alkohol len prilezitostne
Dievca rutis sa do pekla. Alkoholizmus kombinovany s obezitou, v 60ke prvy infarkt ako nic.
Sustred sa na obmedzenie alkoholu (ja by som povedala ze ty musis ist 100% abstinencia lebo nepoznas mieru)
Po 2 t a ešte, keď si dáš maslovy chlieb, rezeň a víno neschudnes nič.Dost si humplujes zdravie, ale to snáď vieš.
Ty si tu robíš len srandu, však? Takto ja diskusie teda nespochybňujem, ale toto nemyslis vážne snáď.
Ty mas v prvom rade problém s alkoholizmus, nadváha je tu druhoradá!
Nie každý deň ale pravidelne fľašu a nevieš sa jej vzdať, halooo?
Ja som tiež vypila fľašu aj viac - od poobedia do rána by sa toho naratalo ajaj. Ale - par krat do roka, tak max 2-4 x príležitostne v dobrej spoločnosti kamosov a v dobrej nálade, ziadne riešenie stresu! Vždy sa pri tom jedlo a hlavne - pila som aj hektolitrov vody. Nikdy ma nemotalo, hovorila som vždy zrozumiteľne- proste bolo fajn. Pred detmi. Teraz som za posledných 6 rokov vypila asi tak 3 poháre vína.
Tom esej, len aby si vedela, ze nie som super odporca alkoholu. Ale ty mas docela pruser a ries ho ako prvý, kludne zároveň s tým chudnutie.
Zarad do jedálničku veeeela zeleniny denne. To obmedzuje chuť na cukor. Zbaviť sa ho je masaker, závislosť na cukre sa prirovnáva k závislosti na kokaine. A ja som mala hrozne stavy a abstak! Bola som hnusna a zla.
No a ty mas závislosti dve veľké.
Vyskúšaj 28 dňový plán od Mačingovej. Ona tam ma aj sladké veci ale nie cesty cukor a keksy ale skôr ovocie. Keď to dodrzis, chudnúť by si mala ale porad sa s niekym trebars aj vo fitku. Zvoľ rychlochodzu, určitý počet km denne.
Môj muž schudol takto "prechadzkami a úpravou stravy = vazenim jedál adt.
Držím palce.
Dievčatá , je to tu toľko odpovedi že je asi pre mňa nemožné vám všetkým odpísať . Ale všetkým vám ďakujem . Ste úžasne ženy. Každá jedna ste v podstate potvrdili jeden názor . Ja vám ďakujem za otvorenie oči . Keďže som si to až teraz všetko prečítala , nemôžem napísať , že začínam od dnes . Lebo už som si pohár vina dala . Ale vy ste mi proste otvorili oči . Zvyšok fľaše som vyliala do drezu a od zajtra ani kvapka . Moc vám ďakujem . Bola by som rada , ak by som vám mohla niekedy ešte sem napísať ako to “zvládam”. Lebo ste mi dali mega motiváciu . Všetkým vám ešte raz strašne moc ďakujem
Ešte chcem len dodat ze ste ma tu naozaj motivovali a strašne nakopli . Len že ste si našli ten čas napísať mi vaše rady . A teraz si sama sebe hovorím , dala som 2 týždne bez sladkého dám ďalšie dva aj bez vina . A za to všetkým vám ďakujem . Ste úžasne bytosti
Môžem sa opýtať, koľko.mas rokov?
Kolegyňa okrem coly nepije nič a nepreberá z nej vôbec.
A ostatme si si u, prečítala.
@vilma7 mám 30

ten alkohol no.... ten ma velmi vela kalorii, ja ked som prestala pit, tak nielenze som schudla, ale aj som sa zacala aj lepsie citit. aj po fyzickej ale hlavne po psychickej stranke.