Schudni s DaVe - skúsenosti
Ma niekto skúsenosti? Oplatí sa do toho investovať?
Je ich jedálniček finančne náročný? Potrebujem nakopnutie, motiváciu, ukázať spravny smer. Ďakujem
@silvus138 presne..nech si obhajuje čo chce, odo mňa nedostane ani cent..pre mňa je úbohé ak niekto siahne na ženu alebo ujde z miesta nehody.. a tváril sa ako svätý, ako žena má byť na prvom mieste, ako ženu si treba vážiť a bla bla.. jemu keď človek oponoval ostával agresívny.. a reč tela jeho ženy na videu, keď ho boli privítať hovorí o všetkom, kto sa tomu trochu venuje uvidí tú reč tela..teraz ju velice zobral na dovolenku.. takto sa správajú tyrani, žene strelia facku a potom jej kúpia kvety alebo prsteň.. proste už mu neverím ako človeku..a ešte ho idú obhajovať..
@bopa a doteraz si spala, že si nevidela reč tela jeho ženy? :D
@bopa on sa ukazal uz v dome aky je to manipulator. Ked chcel vsetkych nahuckat proti jednemu hracovi s ktorym mal konflikt. Umyselne hrotil situaciu. A ked na to upozornila dalsia hracka, hned na nu agresivne vyletel, hovado. Otrasne spravanie. A ked sa mu to rozlezalo v hlavicke, zacal sa ospravedlnovat a recicky. A za chrbtom zase. To je nic toto. Divadielko.
@gabriela2952 hej spala, lebo spánok je dôležitý pre telo 😂😂😂
BB som nesledovala ako všetky ostatné blboviny tohoto typu, preto sa k jeho správaniu v dome vyjadrovať nebudem. Takisto ani k jeho minulosti, s ktorou sa musel vysporiadať sám. Je mi na ňom sympatické, že aj napriek tomu spravil hrubú čiaru a snaží sa slušne žiť. Nie každému sa toto podarí. Veľmi veľa ľuďom pomohol, nakopol ich, vždy sú ochotní poradiť, to im nemôžeme popierať. Každý človek má vo svojom živote aj temné stránky, na ktoré hrdý nie je, ale vynášať nad ním súdy nemá nikto z nás právo... 🤔
@trinityf lenze reality show ako napr. aj BB praveze su o divadielku pre divakov, pretoze keby sa tam vsetci spravali ako sami chcu, tak by to mohla byt postupne pre divakov nuda a relacia by stracala sledovanost. Takze ak sa tam chcu sutaziaci udrzat co najdlhsie, tak musia robit to, co im je nakazane "z hora", napr. aj vyvolavat konflikty a tak podobne, aby sa tam stale nieco dialo..takze nesudila by som nikoho z nich na zaklade spravania sa vo vile, lebo je to cisty klam.
@trinityf ano bol členom tak isto ako X ľudí v našom meste , jeden bol otec chlapca čo chodil na rovnakú skolu ako ja , jedného pozná svokor , naše mesto je malé navyše trest si odsedel a posunul sa , bol však niekde na spodku v ich pyramídke … podľa mňa je obdivuhodne , že je niekde inde a žije normálne . Pokiaľ ho nemusíte atd je to ok ved to je vaša vec , ale osočovať ho , alebo možno popierať , že je odborník v tom čo robi je smiešne . Inak on ani mafián nebol bol poskok . Ale je vidieť, že ľudia si prečítajú článok a vedia všetko a pritom vedia hovno .
@bopa tak toto je smiešne , Veroniku nikdy neudrel 😂 a asi čítate veľmi zle ,vydiera nejakú ženu o žiadnej bitke nebola reč . Že bola utiahnuta , Veronika je od detstva utiahnutejsia oproti nemu , ale majú dobrý vzťah , chodili jej kvety aj keď bol v BB či to tiež len koli bitke 😂
@veronikan1991 super, že si sa pobavila 😂😂😂

@trinityf ja ho neobhajujem, len keď ste sním boli predtým spokojná, čo som usúdila podľa toho ze ste dokonca BB začali sledovať koli nemu. Takže ste s nim boli ok, lebo človek svoju minulosť zmeniť nevie ale čo vie zmenit je jeho budúcnosť. Ale vy ste HK teraz koli tomu odvrhli. Mne je on úplne u prdele, neabsolvovala som jeho program ani nič len doteraz všetci spokojný a zrazu bum :D