Schudni s DaVe
Ahojte prešli ste si niektorá týmto schudnisdave.sk?
prvý mesiac výzvy mám za sebou, som nadšená 🙂 prihlásila som sa rovno aj do ďalšej, recepty sú veľmi chutné, nie som hladná a podarilo sa mi niečo aj schudnúť 🙂
@espritka29 ako ste to zvládli baby? Stále váham.... 🙂
@milly3 ahoj, ja som bola s nimi asi 4 mesiace...22 kíl dole 👌🏻 a to som si varila pre seba len, 3 deťom a manželovi zas iné jedlo a v pohode. Začala som tiež jeden deň jedálnička na 2 dni ale potom som si tie receptu prezrela a boli ozaj rýchle, tak som si každý deň iné a v pohodicke. Cvičila som 3x do týždňa ale baby chudli aj bez cvičenia. Určite vyskusaj. Jedla sú perfektné, niekedy som sa ako v škole varenia cítila ani reštaurácia mi nechýbala. Začala som takto v novembri a pekne som zo 79 na 57 išla...kamoška tiež schudla 23 kíl. A ďalšie kamošky chudnú, jedna koji druhá má tiež malé bábo a stíhajú. Pri mne to bolo strašné vidieť, vždy som mala dominantné boky a zadok a po zime keď som zhodila zimnú bundu tak mi písali ľudia vo som si sebou spravila.
@lucia211 Jej, ďakujem za odpoveď. Stihla som sa prihlásiť do výzvy, tak som zvedavá. Neviem sa pohnúť s váhou, mám 83 kg ☹
Obdivujem ťa, že si to takto krásne zvládla. A tá váha... Určite si na seba hrdá 🙂
Dúfam, že sa to konečne podarí aj mne.
Ďakujem ešte raz, pomohlo mi prečítať si tvoje motivačné riadky 🙂
@milly3 pozri si live čo bola so mnou aj na ich Instagrame. Ja som neverila ani sa a sebe že to dám...ale ozaj sa všetko dá 😉 rada som áno, aj manžel je rád a je to udržateľné 🤩teraz fungujem v podstate nahradzam čo je nezdravé a dám si aj sladkost aj zhresim ale už viem vykompenzovať 😉
@eliska623 @lucia211 @milly3 @liva92 zienky,tie,čo máte skúsenosti. Viete mi povedať niečo o jedalnicku? Resp.z akých surovín sa varí, či sú cenovo aj bezne v obchodoch dostupné,či to nie sú nejaké vymyslance,čo zoženiem len v bioobchodoch a pod.? Uvažujem nad týmto programom, akurát len chcem niečo, čo je normálne pre bežného smrtelnikaa dokážem to aj dodržiavať dlhodobo a hlavne si nasledne udržiavať váhu, žiadny jojo efekt. Ďakujem🙂
@dominika126 suroviny kúpim bežne v obchodoch. Žiadne bio obchody som zatiaľ nenavštívila. Odporucaju na nákup Kaufland, dokonca dávajú do jedálnička suroviny ktoré sú momentálne v akcii v letáku 😀 jedine čo som objednávala bolo arašidové maslo. Jedálniček sa skladá hlavne z celozrnných cestovín, ryže, chleba... Kuracie morčacie prsia, skyr... Prvy nákup výjde viacej, ale potom to je už v pohode.
@eliska623 ďakujem, super 🙂 takéto normálne niečo potrebujem 🙂 som polroka po pôrode a už sa nemôžem na seba ďalej pozerať. Pri staršej som schudla 2 roky,ale to som cvicila, bol čas, po roku už intenzivne. Teraz mám deti 3, z toho vecne nespokojné mesiace dvojičky, cvičenie mi vydrzalo asi 3 dni, potom som bola tak k.o. z deciek, že to proste nedávam. Asi to chce čas. Tak pôjdem touto cestou stravy.
@dominika126 ja idem teraz 4ty mesiac s nimi. Mala som teraz mesiac prestávku ale som sa spustila čo sa týka stravy. A tak isto mi chýbali ich tréningy.
@dominika126 pohodička, Kaufland a DMko...no vieš prvý nákup vynde viac ale potom už máš všetko doma len dopĺňas....jojo efekt ani nie ak sa budeš držať tej stravy nenastane. Ja som začala v novembri 2020 a skončila v marci 2021 o 23 kíl ľahšia, odvtedy som sa pár krát prihlásila ešte pre inšpiráciu, podporu i tréningy. Ja som cvičila poctivo no mám kamošku čo je ako sparatko a necvicila vôbec len stravu držala. Stravu, varím podľa nich stále aj na 2 dni, sú to ozaj chutné jedlá čo si oblubis aj tvoja rodina. Vyskúšaj, mám zaskamosku čo si do toho a s takou nechuťou a veru chcela schudnúť no nedala to, nechcelo sa jej variť na 2x aj pre seba aj pre rodinu ale je to blbosť, pri jednych hrncoch odvaris aj druhé...trošku sa zaprieť, mne sa tiež nechcelo, korona a 3 deti doma aj manžel a dalo sa...aj cvičiť...keď uvidíš po mesiaci tie cm dole,pôjdeš ďalej 👊🏻
@kamila12342 toto nie je moc fér myšlienka voči Takáčovcom. 🥺
@marianka106 krasna premena, gratulujem 🙂 aj si popri tom cvicila, ci len stravu si drzala? tiez by som chcela vyskusat ich program, zacina teraz od 14.ho.

@marianka106 dakujem za recenzie a prajem pekne tehotenstvo 🙂