icon

Schudnutie doma

6. dec 2022

Ahojte.. je tu niekto, kto schudol takým štýlom, že cvičil iba doma (fakt nie som typ osoby, ktorý by šiel do fitka, nikdy) a dal to aj popri deťoch? Mám taký plán , že cvičiť doma jogu na precvičenie (mám dosť na nič chrbtové svaly) a s odporovymi gumami a k tomu rychlochodza vonku.. nechcem schudnúť nejaké prevratné kilá, možno tak 10kg? Uvidím ešte.. jedálniček je samozrejmý. Prosím, má tu niekto fotku pred a po cvičenia doma a chcel by sa podeliť? Bola by to supiš motivácia 🤗

luccija
6. dec 2022

Urcite da, ale tu rychlochodzu budes musiet absolvovat casto.Joga a gumy su super, sle ty potebujes hlavne kardio

som_ponorka
6. dec 2022

Jasne. Dá. Ja som cvičila doma. Pamela Reif videa a hlavne strava. Samozrejme odvtedy už mám zas postavu ako predtým, ale zasa o jedno dieťa navyše. Ale od januára chcem zasa

autor
6. dec 2022

@som_ponorka 😍😍 tak to už áno, krásna zmena 🤩 podľa Pamely som tiež zvykla cvičievat🙏

som_ponorka
6. dec 2022

Áno. Ona je super. Dávala som si občas aj videa od zory czoborovej, ona super vysvetľuje techniku. Alebo niky namaste, jogu na chrbticu a potom ešte jednu zahranicnu, neviem už meno. Ale podobne ako Pamela

sorscha
6. dec 2022

Ja cvičím doma Tabatu a HIIT videá od Ladylab. Majú po 20-25 min., takže nezaberú veľa času a spaľovanie prebieha 2-3h po cvičení. Pre mňa je kardio super na chudnutie a samozrejme strava.

majamat
6. dec 2022

ja som chudla aj bez cvicenia. nie je to idealne chudnutie, ale ak sa tp da bez cvicenia, tak potom aj s domacim cvicenim.

janinamojka
6. dec 2022

@majamat akú si mala stravu,režim??

1gabriela13
6. dec 2022

Schudnúť sa dá doma ,ak chces rysovať a mať progres musíš dvíhať ťažké (ťažšie) váhy.

biaa
6. dec 2022

@sorscha to ako funguje že po kardiu spalujete estw 2-3 hod ak sa môžem spytat😀 pretože to je presný opak kardia

jeanne14
6. dec 2022

-11kg od maja mám dole … 😉 len strava, cez leto som pocvicila, snaha bola ale v tomto som hrozna, nebaví ma to.

majamat
6. dec 2022

@janinamojka pouzivala som kaloricke tabulky. zacala som bez KT jednoduchi som preferovala malo kaloricke jedla. a teda aj mnozstvo jedla som si strazila. potom om presla na KT

nwnw
7. dec 2022

Po prvom porode 15 kg rycho chodza vonku. Denne hodina. Po druhom to nepomohlo 🥺.

zuzan286
7. dec 2022

Ahoj fotku teda nemám snažím sa udržiavať na rovnakej váhe cvičím iba doma začala som s Hasfit,potom cvičenie zo Zuzanou,Maroš Molnár a momentálne grownigananas 🙂

missviolet
7. dec 2022

ja mam 21kg dole a to som len zacala pitny rezim sledovat, kaloricke tabulky pouzivat a hlavne si ustriehnut protein a vsade chodit peso (ale zas fakt vela)... cvicit zacnem az teraz, nech este ide dole 😅