Ahojte baby, kúpila som si gumy na cvičenie. Neviem presný odborný názov. Ale chcem schudnúť a cvičiť doma. Nemám miesto v byte na nejaký stroj. Chcem sa spýtať dá sa s tým schudnut? Viete mi poradiť videa na YouTube kde s tým cvičia. Hľadala som ale nasla som len jedno. Ďakujem
Chudne sa kalorickym deficitom. Aj keby máš doma bežiaci pas ale nie si v deficite tak neschudnes.
Vieš ako to bolo… Cica nezer. Chudne sa deficitom. Cvičením tvarujes postavu
@ssimusska
@lucia13022023
@lucia147852 ale to viem. 😅 pýtam sa na ten pohyb. Krokujem s kocikom a chcela som vedieť názor na gumy na cvičenie aký majú efekt
Za mňa žiadny.
áno dá sa s nimi vytvarovať postava.
Gumy sú super
Každý pohyb je lepší ako nič ale zázraky nečakaj.
Gumy majú efekt, ale len do určitého bodu, lebo ak chceš vybudovať svalstvo, tak potrebuje stále väčšiu a väčšiu záťaž 🙂
Cvicenim s gumami trochu spevnis telo, ale nic extra. Radsej si kup mensie cinky s vahou 3-4kg, tie urobia vacsi efekt pri spravnych cvikoch.
Za mňa sú gumy také ľahké cvičenie. Do istého bodu pre začiatočníka fajn, potom už nestačia. Resp len ako doplnok k inému cvičeniu
Dobry medzistupen v cviceni, ci pre zmenu.. urcite aj nejake cinky si pozri a k tomu tieto expandery.. minimalne mas to ako ine cvicenie nez to co by si mozno stale cvicila a samozrejme viac sa namahas.. neskor mozes aj kombinaciu cinky a tie gumy
A este, su rôznej sily, odporu alebo tuhosti alebo ako sa to povie. Najlahsie ani nekupuj asi. A aj dlhe aj kratke su fajn
Za mňa super. Mam 3 zataze aj dlhé aj krátke s niekedy náročnejšie ako činky.
Mate k tomu nejaky zdroj na cvicenia? (prepacte ze sa takto votriem do temy :DD) lebo tie gumy mam, ale neviem ako na to...
mne ich trénerka dáva ako doplnok, rozhodne na nich nestojí cvičebný proces a chudnutie už vôbec... sú skôr posilňovacie.
@ssimusska to znamená ze keď prijmem za cely deň 1600kcal tak musím za ten spáliť viac ako 1600kcal?
A ako ma spalit
Schudneš len s kalorickým deficitom. Cvičenie s vlastnou váhou je len plus k tomu.