icon

Silové cvičenie doma bez nákupu pomôcok

25. apr 2025

Ako cvicit silovo poradte
Schudla som uz strasne vela kil ale vidim na sebe, ze kardio, bicykle a chodza uz tak nezabera
Ako cvicit doma silovo ked nemam ziadne pomocky na cvicenie- neplanujem nic kupovat!nemam na to peniaze nazvys, A nie do fitka nemozem, byvam na lazoch najblizsie mam 40km a som sama na dieta, nemam auto k dispozicii
Dakujem za rady

biba_18
25. apr 2025

do ruky činky nahradíš fľašami s vodou…

mogaa
25. apr 2025

no cviky vlastnou váhou prípadne miesto činiek dáš flaše s vodou.....treba sa vynájsť, kočky cvičili už aj s múkou, či ryžou🙂to máš ale len miesto kilových činiek, 1,5-2kg nahradíš minerálkami....

zanettsur
25. apr 2025

Vsetko sa da, ked sa chce. Vyhovorky si kazdy najde. A tiez som najprv cvicila s flasami ako pisu baby vyssie. Moznosti su, len treba hladat cestu 🙂 Potom som si uz neskor objednala aj jednorucky, kettlebell, vsetko mozne. No a s vlastnou vahou je taktiez velmi vela cvikov, ktore si vies dohladat na internete.

sense
25. apr 2025

Fľaše s vodou alebo daj do nich piesok, na chrbát ruksak... Alebo minimálna investícia odporove gumy....ale tá drepy, kliky, plank, hiptrust môžeš aj bez váhy Len s vlastnou váhou, rovnako cviky na triceps môžeš s vlastnou vahou. Na začiatok ti to bude stačiť časom uvidíš.... Nájdi si na nete knihu Telo ako posilovňa pre ženy kedysi sa dala aj zadarmo stiahnut

3petka
25. apr 2025

Taká 2 kg činka stojí 7 eur. Ale ak nechceš tak flaska. Treba sa vynájsť.

minenkaa
25. apr 2025

Do platenej tašky daj kamene a máš váhu na drepy,dvojlitrove fľaše plne vody,piesku,klat dreva.Staci sa poobzerať po okoli,vedra s vodou.kladiva veľké tťazke,tie majú aj päť kg,rebrík mozes použiť na zhyby
Vlastne telo

13uzivatelka11
25. apr 2025

Je veľa cvikov na YouTube s vlastnou váhou, to ti na formovanie postavy úplne stačí 🙂 napríklad aj taká joga sa cvičí väčšinou bez pomôcok a vie to pekne vytvarovať postavu

ibrunova
25. apr 2025

Pozri knihu Tréning väzňa, tam je toho kopa.

rooskoliv
25. apr 2025

Pozri si nejakú aplikáciu, napr Thenx. Alebo bola knižka, you are your own gym... Všetko cviky z vlastnou váhou

nynia
25. apr 2025

Hiit sa da bez pomocok, a vlastnou vahou tiez bez pomocok

mischy00
25. apr 2025

Cviky s vlastnou váhou...všetky tie rady, múka a fľaša do ruky, ok...ale je to nepraktické a časom ta také cvicenie nebude baviť, lebo nieje komfortné. Môžeš robí kliky, ak máte niekde niečo co poslúži ako hrazda, tak zhyby ale silový tréning nieje iba o cinkach, písala som to už dávno. Je to hlavne správna technika, dýchanie, postupne pridávať hmotnosť, tréning zamerať na cele telo, plus kardio do toho. To je to, čo vytvaruje telo, inak si môžeš iba ublížiť.

really8
25. apr 2025

Tu sa radit neda. Najdi si cviky na nete s vlastnou vahou. Je nerealne aby si tu dostala tip na cvik na takmer kazdu svalovu partiu. Ty musis hladat ty sa zaujimat. Expander vela nestoji a vies si s nim krasne pomoct, slider najradis ponozkami, zaklad je mat zataz. Drz co chces, vody, knihy, dieta, melon. Ale stale plati ze si to musis pohladat sama

kiki68
25. apr 2025

To fakt nemas na par pomocok z lidl? My sme tam kupili viac veci, tiez decathlon ma lacne veci niektore. No sikovny chlap Ti spravi doma kladku, len stale musis nejake zavazia kupit k tomu a nejaky uchop. Urcite by som kupila 10kg tyc a par kotucov ( tie vies pouzit na tu kladku tiez ), namiesto jednorucky mozes flase s vodou, klasicka lopta tiez pomoze. Ale uplne vec veci si neviem predstavit robit viac cvikov. Aby clovek nieco aj v tej ruke udrzal. Este sa da napr vziat dieta na plecia a robit drepy, vypady s dietatom. Alebo vrece piesku moze byt ok. Mozno vypchat nejaky vankus, pancuchu niecim tazkym.

kiki68
25. apr 2025

Este si pamatam ako pre serial Spartacus trenovali s pneu od traktora 😀 Mozno aj plne nalozene tacky dvihat, tazke noznice na strihanie krikov 😀 Ono sa da pouzit kadeco

simca06022011
25. apr 2025

s vlastnou vahou ti staci zacat, staci par cvikov silovych, nepotrebujes spartakiadu nacvicovat... bulharske drepy, kliky, ... ak treba cinkovat tak miesto toho si najdes nieco.. ale tiez tie cinky su vec par eur, takze po case mozno predsa len investujes. Odporove gumy napr. stoja par eur aj na temu/ali.

katkasav
25. apr 2025

daj do YouTube "cvičenie s vlastnou váhou" a už len cvičiť

deedol
25. apr 2025

na youtube si vyhladaj "home excercise no equipment" napr.

adreena
25. apr 2025

Ja som si kupovala nedávno dve 5kilove činky za 15€ spolu. To je veľa?

ibrunova
Autor odpoveď zmazal