Široké ramená
Dá sa s tým niečo urobiť alebo už sa len zmieriť s tým? Nejaké strihy ako ich skryť? Nechcem vyzerať ako chlap.
Možno širšie, padacie blúzky. Skús nosiť tmavší vrch a svetlejší spodok. Aby sa ti to opticky vyrovnalo 🙂
Široké ramená sú pekné, mám ich, som na ne hrdá a všade ich vytŕčam.🙂
@mandzula Ale vyzerám ako chlap 😐
@mandzula Mňa skôr tie ramená trápia..
To ako keby som seba videla 😂 ja osobne mám tiež nervy na tie široké ramená, nosím zásadne výstrihy do Vcka a celkovo "padavé" veci, takéto ramienka ako sú na fotke nenosím, max na dovolenke
@mandzula Takže nemám to až také hrozné?
@mamula20 No práve, že kosti si neodrežem. A zas keby som chcela schudnúť, tak proste tie kosti zostanú. Ale zas som vysoká 175 centimetrov.
@mamula20 Jeden chlap mi povedal, že mám ramená ako muž, preto som sa nad tým začala zamýšľať, predtým mi to ani na um neprišlo.
@mandzula To na neho sedí. Malý bol.
@mandzula Dcéra má rozum. Kiežby som ja si to vedela tak nastaviť v hlave, že pošlem do kelu a vybavené. Ale ja to mám aj kvôli rodine tieto komplexy.
@mandzula Neustále. Teraz som bola doma na sviatky, mama hneď rieši , se som robustná a také reči. Alebo teta mi dala sveter, ale fakt mi nesadol, tak hneď jej volala, že sa mi nehodí, že v ňom vyzerám že zmlátim aj Arnolda Schwarzeneggra a tak.
@mandzula Mama je taká, že stále rieši moju postavu. Nepáči sa jej, ja sa jej nepáčim.
Kašli na druhých, nech sa sami pozrú do zrkadla...
Veľmi zvláštne že také reči počúvaš od vlastnej matky.. ktorá je z polovice zodpovedná za to akú máš stavbu tela 😁 aj keď je to asi divné, možno ti mama závidí postavu… veď sú úplne pekná štíhla baba, ramená nemáš nijak extra široké
@mandzula Ona na mne nemá rada niečo, za čo ja nemôžem a čo nijak neovplyvním. Moja výška napríklad, to rozoberali celé detstvo a pubertu, mama hneď riešila, že no z jej rodiny to nemám atď a už sa zapájali babky, tetky... Ako je to blbosť, ale vieš, keď ťa riešia ako nejaký úkaz, tak ti to na sebavedomí nepridá. Do toho mám sesternice také malé, útle.. taká som mala byť podľa mamy, to je podľa nej pekné. Ja som v jej očiach veľká a robustná babizňa.
@54tinka54 Ona ma porovnáva so sesternicami. Majú 160 takže jasné, že aj stavbu tela majú inú. Ja som z rodiny ako žena najvyššia.
Ja by som na tvojom mieste mame narovinu povedala, že ti také reči vadia a že si to od nej už počula stokrát, nech si to nechá pre seba.

No určite si nedávaj žiadne okrúhle a oválne výstrihy lebo ťa to v oblasti ramien ešte viac rozšíri. Skôr sa hodia výstrihy do V. A tiež sa vyhni všelijakým aplikáciám v oblasti ramien, horizontálnym pruhom..