icon

Škandál v chudnúcej skupine

28. mar 2025

Ahojte, neviete o čo sa jedná? Som zvedavá 😬
Kyrulienka na insta alebo teda Kyra Statev

Škandál v chudnúcej skupine
zuzinka888
28. mar 2025

No o co- vzdy sa najde niekto kto namiesto pochvaly pride a bude hejtovat. Zavidi este aj to ze niekto ide cvicit a" poti krv" aby schudol a zil zdravo. Viem si predstavit tie hejty- lebo kyra priznala ze bola na plastike aj to zdielala- slo o odstranenie koze a upravu vnutornych stehien no v komentaroch sa docicas ze vsetkych oj.....bava a dala si odstranit zaludok ci si picha ozempik.. . JA JU MAM RADA A JE NESKUTOCNE SILNA- CO DOKAZALA. Zatala zuby a ide si svoju cestu- ci je teplo, ci prsi, ci snezi.... ide za svojim cielom

terezkaarthuramax
28. mar 2025

To je taky svet no.

anavixy
28. mar 2025

Nic, len jej dali ban lebo ju nahlasovali, ze v skupine predava svoje jedalnicky, nic viac, ziaden hejt ani nic, len ze sa to v tej skupine nesmie, na to ona pisala, ze ona ich tam sama od seba nikdy neponukala (bol tam screenshot komentara kde sa jej niekto pyta na cenu a ona odpoveda). Ziadna velka drama sa nekonala, len ako pise, bola to posledna kvapka tak si dava oddych. Som zvedava, kolko vydrzi.

autor
28. mar 2025

@zuzinka888 sila. Keby si aj pichala ozempic alebo dala zmenšiť žalúdok čo koho do toho? Veď stále lepšie ako byť obézny. Aj keď viem že ona schudla pohybom a stravou, ale nie každý to dokáže tak prečo si aj nepomôcť

autor
28. mar 2025

@anavixy ahaa, ďakujem

taktotedanie
28. mar 2025

To je tak ked niekto chce zarobit, na co? Kolkym ludom sa to podarilo schudnut a nepredavaju svoje recepty a programy a nezarabaju na ludoch

autor
28. mar 2025

@taktotedanie tak ale ona využila to že je záujem o jej jedálniček, má aj dosť followerov. Nie je mi nejak obzvlášť sympatická ale schudla fakt pekne

taktotedanie
28. mar 2025

Ale prosim ta
Vacsina v tej skupine funguje na KT, minimum ludi tam riesi jej jedalnicek, staci si vsimnut trosku ako to tam funguje
Mala velke oci ze zarobi
Moja znama schudla 45kg a co? Pcha sa ludom do zadku zato? Ja som schudla 25 a zalozila som si na tom biznis?
Nech sa sustredi na to co vie najlepsie a to sa venovat rodine a foteniu
Na nete je kopu receptov zadarmo
A s tymi followermi- a co, ti nieco urcuju? Trapne

hipuska
28. mar 2025

No, ja to poviem tak. Každá reklama je reklama. A či už negatívna alebo pozitívna. Nikdy som o nej nepočula a vďaka tomuto príspevku som si ju vyhladala.

autor
28. mar 2025

@taktotedanie ja som iba v jej skupine o chudnutí, myslela som že tam sa niečo riešilo, už som pochopila že toto bolo v inej skupine
Áno ti followeri určujú predsa počet ľudí čo ju poznajú a sú ochotní za niečo zaplatiť. Veď ako funguje také hero hero? Tiež tak isto

taktotedanie
28. mar 2025

Preco sa nepodeli o recepty. Mala si zalozit nejaky instragram a tam to davat ako tik tok alebo ja neviem blog ako vela ludi , ked kliknes na video ok beriem ale urobit si akoze nejaky jedalnicek a predavat ho? Bez chrbtovej kosti pritom takto je to zakazane sa cuduje ze uz davno ban nedostala

taktotedanie
28. mar 2025

Vidim, ze si typicka ovecka soc sieti
Smutne

cyberk
28. mar 2025

Obdivovat niekoho, ze sa vyzral a nasledne schudol? 😅

autor
28. mar 2025

@hipuska ja som vedela že fotí lebo pochádzam z okolia jej bydliska a potom som ju videla raz v Teleráne kde bola kvôli svojmu schudnutiu

taktotedanie
28. mar 2025

Mimochodom zakladatelka v podstate v tej skupine minimalne radi, ozve sa ked treba predat alebo ked ma inbody hodnotenie

autor
28. mar 2025

@cyberk a prečo nie? Každý sa "vyžerie" pre niečo, nevidela si niekedy extrémne premeny?

autor
28. mar 2025

@taktotedanie ďakujem za hodnotenie, ovečka v zmysle akom, že chápem narozdiel od teba ak ok fungujú sociálne siete? Ja si neplatim jej jedálniček ani nikoho hero ak narážaš na to

autor
28. mar 2025

*ako fungujú

taktotedanie
28. mar 2025

Ovecka soc sieti smutne smutne smutne
Opakujem svoj komentar

autor
28. mar 2025

@taktotedanie keď tak málo ti stačí ku šťastiu...a toto je tiež sociálna sieť ale chápem že to si nepostrehla

taktotedanie
29. mar 2025

Nepochopila, typicke pre ovecku

taktotedanie
29. mar 2025

@zuzinka888 upravene ma aj bruchu a paze nie?

zuzinka888
29. mar 2025

To neviem- sledujem ju len cca rok - odkedy ma upravene prsia, a zdielala tie nohy - takze neviem, nelustrovala som cely profil, kedze ma vtedy zaujimali tie prsia- aj ja som zvazovala take bez silikonov.