Škandál v chudnúcej skupine
Ahojte, neviete o čo sa jedná? Som zvedavá 😬
Kyrulienka na insta alebo teda Kyra Statev

To je taky svet no.
Nic, len jej dali ban lebo ju nahlasovali, ze v skupine predava svoje jedalnicky, nic viac, ziaden hejt ani nic, len ze sa to v tej skupine nesmie, na to ona pisala, ze ona ich tam sama od seba nikdy neponukala (bol tam screenshot komentara kde sa jej niekto pyta na cenu a ona odpoveda). Ziadna velka drama sa nekonala, len ako pise, bola to posledna kvapka tak si dava oddych. Som zvedava, kolko vydrzi.
@zuzinka888 sila. Keby si aj pichala ozempic alebo dala zmenšiť žalúdok čo koho do toho? Veď stále lepšie ako byť obézny. Aj keď viem že ona schudla pohybom a stravou, ale nie každý to dokáže tak prečo si aj nepomôcť
@anavixy ahaa, ďakujem
To je tak ked niekto chce zarobit, na co? Kolkym ludom sa to podarilo schudnut a nepredavaju svoje recepty a programy a nezarabaju na ludoch
@taktotedanie tak ale ona využila to že je záujem o jej jedálniček, má aj dosť followerov. Nie je mi nejak obzvlášť sympatická ale schudla fakt pekne
Ale prosim ta
Vacsina v tej skupine funguje na KT, minimum ludi tam riesi jej jedalnicek, staci si vsimnut trosku ako to tam funguje
Mala velke oci ze zarobi
Moja znama schudla 45kg a co? Pcha sa ludom do zadku zato? Ja som schudla 25 a zalozila som si na tom biznis?
Nech sa sustredi na to co vie najlepsie a to sa venovat rodine a foteniu
Na nete je kopu receptov zadarmo
A s tymi followermi- a co, ti nieco urcuju? Trapne
No, ja to poviem tak. Každá reklama je reklama. A či už negatívna alebo pozitívna. Nikdy som o nej nepočula a vďaka tomuto príspevku som si ju vyhladala.
@taktotedanie ja som iba v jej skupine o chudnutí, myslela som že tam sa niečo riešilo, už som pochopila že toto bolo v inej skupine
Áno ti followeri určujú predsa počet ľudí čo ju poznajú a sú ochotní za niečo zaplatiť. Veď ako funguje také hero hero? Tiež tak isto
Preco sa nepodeli o recepty. Mala si zalozit nejaky instragram a tam to davat ako tik tok alebo ja neviem blog ako vela ludi , ked kliknes na video ok beriem ale urobit si akoze nejaky jedalnicek a predavat ho? Bez chrbtovej kosti pritom takto je to zakazane sa cuduje ze uz davno ban nedostala
Vidim, ze si typicka ovecka soc sieti
Smutne
Obdivovat niekoho, ze sa vyzral a nasledne schudol? 😅
@hipuska ja som vedela že fotí lebo pochádzam z okolia jej bydliska a potom som ju videla raz v Teleráne kde bola kvôli svojmu schudnutiu
Mimochodom zakladatelka v podstate v tej skupine minimalne radi, ozve sa ked treba predat alebo ked ma inbody hodnotenie
@cyberk a prečo nie? Každý sa "vyžerie" pre niečo, nevidela si niekedy extrémne premeny?
@taktotedanie ďakujem za hodnotenie, ovečka v zmysle akom, že chápem narozdiel od teba ak ok fungujú sociálne siete? Ja si neplatim jej jedálniček ani nikoho hero ak narážaš na to
*ako fungujú
Ovecka soc sieti smutne smutne smutne
Opakujem svoj komentar
@taktotedanie keď tak málo ti stačí ku šťastiu...a toto je tiež sociálna sieť ale chápem že to si nepostrehla
Nepochopila, typicke pre ovecku
@zuzinka888 upravene ma aj bruchu a paze nie?
To neviem- sledujem ju len cca rok - odkedy ma upravene prsia, a zdielala tie nohy - takze neviem, nelustrovala som cely profil, kedze ma vtedy zaujimali tie prsia- aj ja som zvazovala take bez silikonov.

No o co- vzdy sa najde niekto kto namiesto pochvaly pride a bude hejtovat. Zavidi este aj to ze niekto ide cvicit a" poti krv" aby schudol a zil zdravo. Viem si predstavit tie hejty- lebo kyra priznala ze bola na plastike aj to zdielala- slo o odstranenie koze a upravu vnutornych stehien no v komentaroch sa docicas ze vsetkych oj.....bava a dala si odstranit zaludok ci si picha ozempik.. . JA JU MAM RADA A JE NESKUTOCNE SILNA- CO DOKAZALA. Zatala zuby a ide si svoju cestu- ci je teplo, ci prsi, ci snezi.... ide za svojim cielom