icon

Skúšali ste melónovú diétu?

26. jún 2024

Ahojte počuli ste už o melonovej diéte ? Melón vraj nemá skoro žiadne kalórie

wanduska327
26. jún 2024

Ani uhorka nemá tak jedz len melón a uhorku....akože logika dievča ....sťahuj apki Kalorické tabuľky jedz vajíčka mäso zeleninu aj melón a schudnes

juliacenc
26. jún 2024

To dlho nevydrzis

majamat
26. jún 2024

och, dobra blbost, jest sa ma vsetko.
akoze ak si niekto chce dat ocistny den, moze jest melon, ale ako dieta,a si tazko.

melon sice neobsahuje vela kalorii, ale kolko zjest? ako dlho ho jest?
male mnozstvo - pojdes pod bazal a dokonca to bude porovnatelne s hladovkou.
zjes vela, budes mat v sebe vela tekutin, takmer ziadne kalorie, tie kalorie, co tam su robia prevazne sacharidy a je tam aj vela vlakniny. zavisi od mnozstva,a le prehnany prijem tekutin zatazuje oblicky a sucasny nedostatocny prijem mineralov ti total odpali organizmus. z dlhodobeho hladiska ( tym myslim uz po par dnoch ) sa prejavi aj nedostatok tukov a bielkovin. tuky potrebujeme na uskladnenei niektorych vitaminov, tiez su doleite pre rozne procesy v organizme, coa le teoreticky vieme nahradit z tukovych zasob. no ale bielkoviny ti chybat budu, su dolezitou stavebnou zlozkou organizmu a stavebnou sa mysli aj v zmysle vymeny poskodenych buniek za nove. cize cokolvek sa v tele "pokazi" bude mat horsiu schopnost regeneracie. pri nedostatku bielkovin sa aj rany zle hoja, zle sa zotavujeme po namahe, urazoch, operaciach a pod.

trema
26. jún 2024

Ale coby nemal, ma aj dost cukru. To uz skor uhorky a salat

osky
26. jún 2024

Na cca 3 dni maximalne-
Melon,uhorky,paradajky...
Na splasnutie zaludka,detox,odlahcenie...
Inak to zmysel nema

viestta
26. jún 2024

A kde tvoje telo vezme bielkoviny? Zo svalov? A v tuku rozpustne vitaminy odkial?

h2
26. jún 2024

A vieš, čo nemá vôbec žiadne kalórie? Voda. Takže stačí piť len vodu, nejesť nič a schudneš. Skvelé, nie? 🙃

dominikamacakova
26. jún 2024

A z čoho chceš žiť/existovať? Ako dlho chceš jesť iba melón? Počula si niekedy o črevnom mikrobióme?

egonsk
26. jún 2024

po operacii som mesiac musel jest len tekutu stravu a 2 tyzdne bezzvyskovu... ajtak som zhodil len 3 kila a hladny som bol jak pes stale ... never tomu, ze ked zacnes do seba dzgat cukrovy melon, tak to dlhodobo vydrzis a aj prirodzene schudnes. Akurat telo vytrapis a budes uzlik nervov.

koniarova
26. jún 2024

Pobavilo. 😂

rozculena
26. jún 2024

to už radšej vínovú 😂

katka700
26. jún 2024

Melón je taká cukrová voda. To že je to prírodný cukor neznamena že v tele nerobí to čo iste čo cukor. Akurát si dodzubes metabolizmus a po 40tke priberies aj z pohľadu na chladničky pri nákupe v elektre

rozculena
26. jún 2024
jankasmejka
30. jún 2024

Ako vtip je to naozaj výborné.👍🙄🤔