Skúsenosti a rady pre chudnutie s Wegovy a Mounjaro
Ahojte bez zmeny stravy a pohybu (bola som iba vybrať žlčník kvôli kameňom) som začala veľmi priberať.za pol roka je to už 16kg. Bola som aj u lekárky a z vyšetrení štítna v poriadku. Spomenul mi lekár ze to môže byť po ženskej stránke problém a áno je tam niečo no gynekológ chcel dať hormonálne lieky čiže ďalšie priberanie a to teda nechcem. Endokrinológ spomenul injekcie wegovy a mounjaro ale neviem mate stým skúsenosť. Je to jednak drahé a aj sa bojím jojo efektu keď ich prestanem brat. Alebo ako nakopnúť chudnutie. Ja aj cvičím aj vyhýbam nezdravým jedlám po 6vecer už nejem no žiadna zmena. Alebo tie produkty na foto pomôžu? Za každú radu, skúsenosť budem vdacna🙏
@majuska940 žiadne zázračne produkty ako sú na foto ti nepomôžu. Dobre nadstavený deficit a hlavne dobre nadstavené makrá a pohyb.
v prvom rade ver lekarovi, ved preto si za nim sla. Daj mu vsetky otazky, ktore Ta trapia, on ma dost skusenosti, aby Ti poradil a nastavil liecbu.
v prvom rade ver lekarovi, ved preto si za nim sla. Daj mu vsetky otazky, ktore Ta trapia, on ma dost skusenosti, aby Ti poradil a nastavil liecbu.
@anonym_f115f0 ako on mi to odporučil len vzhľadom na cenu to nechal na mna
@majuska940 ako vies, ze by si z hormonov od gyne priberala? Mozno naopak, pomozu? Ked je chyba tam?
@simsalabim lekár mi povedal ze sa mam pripraviť nato ze môžem niekoľko kg pribrať. A ono by to úplne môj problém nevyriešilo preto sme sa dohodli ze ich brat nebudem
@majuska940 žiadne zázračne produkty ako sú na foto ti nepomôžu. Dobre nadstavený deficit a hlavne dobre nadstavené makrá a pohyb.
@anonym_7d2b9f áno viem ze zázrak to neurobí len možno by som potrebovala niečo na nakopnúťie. Lebo po pravde už som zúfalá keďže cvičím snažím sa a váha nejde dole
@anonym_7d2b9f áno viem ze zázrak to neurobí len možno by som potrebovala niečo na nakopnúťie. Lebo po pravde už som zúfalá keďže cvičím snažím sa a váha nejde dole
@majuska940 ale ono to nieje len o cvičení, to je 20%. 80% je strava, deficit
@majuska940 ale ono to nieje len o cvičení, to je 20%. 80% je strava, deficit
@anonym_7d2b9f aj stravu som upravila. Pijem len čistú vodu sladkosti už ani neviem co sú. Aj preto som zašla za lekárkou ci nieje problém inde.
@anonym_7d2b9f aj stravu som upravila. Pijem len čistú vodu sladkosti už ani neviem co sú. Aj preto som zašla za lekárkou ci nieje problém inde.
@majuska940 vieš koľko kcal máš prijať denne? Zapisuješ si? Lebo inak to niekedy nejde.
@majuska940 to je pekne, ale co jes? V akom mnozstve?
@majuska940 vieš koľko kcal máš prijať denne? Zapisuješ si? Lebo inak to niekedy nejde.
@anonym_7d2b9f nie.. Nerozumiem sa tomu. Viem ze sú apky kde si odfotim co jem a ukáže koľko to ma ale keď som skúšala všetko bolo platené. Neviete o nejakej co je zdarma
@anonym_7d2b9f nie.. Nerozumiem sa tomu. Viem ze sú apky kde si odfotim co jem a ukáže koľko to ma ale keď som skúšala všetko bolo platené. Neviete o nejakej co je zdarma
@majuska940 čomu nerozumieš? Stíhaní si kalorické tabuľky, vypíš svoje miery, aktivitu a vyhodí ti to koľko máš denne jesť. Potom len zapisuj čo ješ. A hlavne nefotim jedlo, je to nepresné. A tie tabuľky sú zdarma

@majuska940 ako vies, ze by si z hormonov od gyne priberala? Mozno naopak, pomozu? Ked je chyba tam?