Máte skúsenosti s chudnutím pomocou Wegovy?
Ahojte máte skusenosť s chudnutím za pomoci Wegovy? Dnes mi doktorka povedala , že mi to odporuča ale že rozhodnuť sa mam sama
Ak mas objektivne dovody, tak preco nie. Lekarka to asi neodporuca ako lentilky kazdemu, kto sa u nej stavi na kontrolu 🙂. Teda aspon verim.
Dá sa o tom nájsť veľmi veľa informácii na internete, negatívne účinky sú celkom dosť popísané. A samozrejme, že ak sa vrátiš po vysadení k starým návykom (hlavne ohľadom stravy), tak priberieš. Stimuluje to chuť do jedla, ješ menej = menší kalorický príjem, chudneš. Ak po vysadení začneš jesť viac = vysoký kalorický príjem...priberieš, myslím, že je to aj celkom logické 🙂.
Oficialne mas tieto lieky dostat, alebo teda su odporucane obezitologickymi spolocnostami ako doplnok ,,k diete a cviceniu". Jendoducho pacient ma zmenit zivotny styl, dokazat sam schudnut nejake % z vahy a cast mu maju pomoct tieto lieky, aby to slo rychlejsie. Ale pokial nezmeni nic vo svojom doterajsom zivote, ano, po vysadeni je to o chvilu naspat 🤷🏻♀️
mne diabetologicka povedala že munjaro je drahsi a slabsi než wegovy. ako nie diabetikovi mi odporuca Wegovy a zacat na davke 0,5ml, nie 0,25. ja chcem iba schudnut, nie som diabetik. bojim sa len toho , ci tieto lieky ozaj nesposobuju aj redukciu svalovej hmoty ako u Ozempicu kde je znama ta ,, ozempic face,, ako to volaju..
mne diabetologicka povedala že munjaro je drahsi a slabsi než wegovy. ako nie diabetikovi mi odporuca Wegovy a zacat na davke 0,5ml, nie 0,25. ja chcem iba schudnut, nie som diabetik. bojim sa len toho , ci tieto lieky ozaj nesposobuju aj redukciu svalovej hmoty ako u Ozempicu kde je znama ta ,, ozempic face,, ako to volaju..
@isabella15 ahoj, brala si uvedený liek? Schudla si?
ahojte, tak ako ste na tom s odstupom casu? Mne vcera pichli prve wegovy. Predtym z krvi zistili tazku inzulinovu rezistenciu, tak akurat vcas sa do toho pustam. Berem to ako barlicku, lahsie sa menia navyky, ked clovek furt neuvazuje o jedle.
ahojte, tak ako ste na tom s odstupom casu? Mne vcera pichli prve wegovy. Predtym z krvi zistili tazku inzulinovu rezistenciu, tak akurat vcas sa do toho pustam. Berem to ako barlicku, lahsie sa menia navyky, ked clovek furt neuvazuje o jedle.
@anonym_7da14f aký lekár ti zisťoval IR?
@isabella15 redukciu svalovej hmoty mozu sposobit vsetky a z jednoducheho dovodu, ze pri vysokych davkach (hlavne hviezdicky, hviezdy a influencerky) nic nejedia ale doslova a samozrejme, ze ked nemas dostatok bielkovin a zivin prichadzas o svalstvo. A hlavne je dolezite aj kolko a ako rychlo chudnes, co jes, ci pri tom cvicis....a teda Mounjaro je jednoznacne najefektivnejsie (preukazatelne), kedze okrem GLP1 posobi aj na GIP ale zaroven je najdrahsi a pri vysokych davkach to vobec nie je lacny spas (ak teda primarna potreba je schudnut).
Dobrý deň, chcem sa spýtať, či ste začali niekto užívať wegovy? Potrebovala by som sa popýtať nejaké info. Ďakujem za odpoveď

Ak mas objektivne dovody, tak preco nie. Lekarka to asi neodporuca ako lentilky kazdemu, kto sa u nej stavi na kontrolu 🙂. Teda aspon verim.