icon

Skúsenosti s chodiacim pásom pre domáce použitie

Včera o 11:38

Baby, chcela by som trochu rozhybat telo, bicykel a korcule vonku davam pravidelne, ale chcem mat nieco aj doma, mam sedavu pracu a citim, ako potrebujem sem-tam vypnut a dat aspon rychlu chodzu. Poradte mi, ak mate skusenosti, chodiaci pas, vyhody, nevyhody... Chcem ho len na chodzu, beh neznasam, byvam v byte, neviem si velmi predstavit, ake je to asi hlucne... a tiez nechcem investovat vela, ale zas nie tak, aby sa mi rozpadol po troch mesiacoch...

anonym_b455f2
Včera o 11:57

Chodiaci pás je fajn,nieje ani taký hlučný takže do bytu v pohode, ale ak ti môžem poradiť kúp si aj s tou rukoväťou inak sa ti bude točiť hlava keď sa do toho viac vžiješ😆

biba_18
Včera o 12:00

ja mám tento - https://www.insportline.sk/76472/chodiaci-a-mas...
na môj krok je trošku kratší, ale keď si dám pozor tak je ok, mám pod tým koberec a tlmiacu podložku a tá masírovacia strana je úžasná
nemá nastaviteľný sklon - ale to som ani nechcela. má prirodzený sklon 5° - to je prirodzený sklon nezaťažujúci klby. ak by si chcela taký aby sa dal nastavovať, toto nebude pre teba.

anonym_45516c
Včera o 12:01

My sme si akurat kupili domov tento https://www.smajl.sk/bezecky-pas-hrs-t-800s-3-5... a na moje počudovanie je celkom tichý

biba_18
Včera o 12:04

a jo, vyberala som skladací, aby mi nezavadzal v izbe ...

anonym_9bc763
Včera o 12:08

Nikdy to nie je uplne tiche a sused pod vami sa sice stazovat nemusi, ale to neznamena, ze mu to nevadi.

anonym_64a3d3
Včera o 12:21

@anonym_autor esteze ma bavi behat po vonku a nemusim kupovat totalnu zbytocnost ako je chodiaci pas

autor
Včera o 12:23
@anonym_64a3d3

@anonym_autor esteze ma bavi behat po vonku a nemusim kupovat totalnu zbytocnost ako je chodiaci pas

@anonym_64a3d3 este ze vies citat, ze o beh vobec nie je rec

anonym_e3d02f
Včera o 12:23
@anonym_64a3d3

@anonym_64a3d3 ešteže si sa s nami o túto info podelila a strašne ti za ňu ďakujeme ❤

autor
Včera o 12:24
@anonym_9bc763

Nikdy to nie je uplne tiche a sused pod vami sa sice stazovat nemusi, ale to neznamena, ze mu to nevadi.

@anonym_9bc763 sused je sportovec, bezne beha doma aj on, snad to pochopi 🙂

autor
Včera o 12:25
@biba_18

na môj krok je trošku kratší, ale keď si dám pozor tak je ok, mám pod tým koberec a tlmiacu podložku a tá masírovacia strana je úžasná
nemá nastaviteľný sklon - ale to som ani nechcela. má prirodzený sklon 5° - to je prirodzený sklon nezaťažujúci klby. ak by si chcela taký aby sa dal nastavovať, toto nebude pre teba.

@biba_18 super, pozriem, dakujem

autor
Včera o 12:25
@anonym_45516c

My sme si akurat kupili domov tento https://www.smajl.sk/bezecky-pas-hrs-t-800s-3-5... a na moje počudovanie je celkom tichý

@anonym_45516c bezecky nepotrebujem, ale dakujem aj tak

autor
Včera o 12:26
@anonym_b455f2

Chodiaci pás je fajn,nieje ani taký hlučný takže do bytu v pohode, ale ak ti môžem poradiť kúp si aj s tou rukoväťou inak sa ti bude točiť hlava keď sa do toho viac vžiješ😆

@anonym_b455f2 skvela pripomienka :D budem na to mysliet 🙂

biba_18
Včera o 12:28

@anonym_64a3d3 ešteže teba to baví - a hlavne MOŽEŠ ...

anonym_45516c
Včera o 12:33
@anonym_autor

@anonym_45516c bezecky nepotrebujem, ale dakujem aj tak

@anonym_autor my ho tiež využívame ako chodiaci pas.. len my sme potrebovali nech ma vačšiu nosnosť napr do 150kg

anonym_74eca5
Včera o 13:40

@anonym_autor takmer každý bežecký pás sa dá používať aj na rýchlu chôdzu, sama si nastaviš rýchlosť 😉
Ja mám tento https://www.smajl.sk/bezecky-pas-hrs-t-330-120x... veľmi som s ním spokojná

oslo1
Včera o 14:21

ja mam bicykel, co sa supne pod stol, kazdy vecer na nom slapem, bud citam knihu, alebo vysivam. Sedim na normalnej stolicke

anonym_b19f58
Včera o 16:39

Ked budes chodit rychlou chodzou von, co najviac peso do prace, do obchodu, do lesa, uvidis aj zivych ludi a prirodu. A zadarmo. Doma zaplatis za pas, bude tam zavadzat a uvidis akurat iba tu stenu oproti.

anonym_738868
Včera o 17:54
@anonym_b19f58

Ked budes chodit rychlou chodzou von, co najviac peso do prace, do obchodu, do lesa, uvidis aj zivych ludi a prirodu. A zadarmo. Doma zaplatis za pas, bude tam zavadzat a uvidis akurat iba tu stenu oproti.

@anonym_b19f58 A? Tebe čo na tom vadí?

anonym_b19f58
Včera o 17:58
@anonym_738868

@anonym_b19f58 A? Tebe čo na tom vadí?

@anonym_738868 Citaj pozorne a s porozumenim. "Poradte mi, ak mate skusenosti, chodiaci pas, vyhody, nevyhody..."

slavomira236
Včera o 20:43
@anonym_b19f58

@anonym_b19f58 ja som si kupila stteper bocny . Pouzivam uz skoro 2 mesiace kazdy den.pridavala som kroky kazdy den . Mam ho oproti oknu byvam v dome a vidim ludi chodit po ulici aj do krcmy oproti domu🙂 super na kardio ak si nedam zataz

anonym_b19f58
Autor odpoveď zmazal
autor
Dnes o 07:00
@oslo1

ja mam bicykel, co sa supne pod stol, kazdy vecer na nom slapem, bud citam knihu, alebo vysivam. Sedim na normalnej stolicke

@oslo1 dakujem za odpoved, ale presne o to mi ide, aby som pri sedavej praci este viac nesedela :D mam aj rodoped, ale fakt si nanho nechcem znovu sadat

autor
Dnes o 07:04
@anonym_b19f58

@anonym_b19f58 dakujem za odpoved, ale neviem, ci si aj citala, o co mi ide... o realnu skusenost, aby som si vedela vybrat... pracu mam z domu, obchod 100 metrov, do prirody chodim kazdy vikend, ale to je jeden den z tyzdna, socializacie mam habadej... a neviem, preco by som mala popri pase pozerat do steny, planovala som si ho dat na moju velku terasu :D

autor
Dnes o 07:06
@slavomira236

@anonym_b19f58 ja som si kupila stteper bocny . Pouzivam uz skoro 2 mesiace kazdy den.pridavala som kroky kazdy den . Mam ho oproti oknu byvam v dome a vidim ludi chodit po ulici aj do krcmy oproti domu🙂 super na kardio ak si nedam zataz

@slavomira236
@slavomira236 dakujem, stepper som uz skusala, ale nejak mi nesadol, potrebujem sa natiahnut asi :D

liv1
Dnes o 07:12
@biba_18

@biba_18 ako si vysoka pls? Ja uz dlho nad takymto niecim premyslam

slavomira236
Dnes o 07:29
@anonym_autor

@slavomira236
@slavomira236 dakujem, stepper som uz skusala, ale nejak mi nesadol, potrebujem sa natiahnut asi :D

@anonym_autor ja chcem tiez este pas. Ja nerada cvicim🤣tak som vzala najprv stepoer aby to neboleko ked bude len stat ale chytilo ma to tak pribudne aj pas casom..

biba_18
Dnes o 07:30

@liv1 nie som vysoká ale mám dlhý krok, kedysi som závodne behávala. ale ako píšem, keď si dám pozor, je to ok ... zas, úprimne, nechodím nijak dlho, 30-40 minút, tak sa na to sústredím, až také obmedzujúce to nie je ...

oslo1
Dnes o 09:08
@anonym_autor

@oslo1 dakujem za odpoved, ale presne o to mi ide, aby som pri sedavej praci este viac nesedela :D mam aj rodoped, ale fakt si nanho nechcem znovu sadat

@anonym_autor
Jasne, to chapem. Ja som SA tiez rozhodovala medzi pasom a bicyklom. Ja som ale pri tom chcela vysivat, knihu citat.

Zopar pacientov ma doma ten slapaci Pas. Nikto SA nestazoval. Vzdy Bola potom motivovana Vela rodina, vsetci na tom slapali. Mam jedneho extremne obezneho a tomu to velmi pomohlo.