Skúsenosti s chodiacim pásom z Kaufland e-shopu
Ahojte, nemá neikto skúsenosť s kúpu pásu na chodenie/behanie z e-shopu Kaufland?
Resp s nejakou technikou od nich?
Chcela by som vedieť, či je u nich v poriadku prípadné vrátenie, reklamácia, či je tovar kvalitný, aké je dodanie?
Ďakujem
Je to online trhovisko ako majú pisane v logu, tam to predava hoc kto, plus som zahliadol par clankov ako ľudia tam nasli fake čínske napodobeniny inych vyrobkov
Pozor na to, je to ako Allegro alebo Amazon. Ja som objednala ratanovú debňu na balkón a keď mi to dlhšie nechodilo, tak som si prečítala recenzie toho predajcu na Heuréke, až ma studený pot zlial. Kaufland s tým vôbec nič nemá, to len vyzerá seriózne
No super, ďakujem krásne, toto presne som potrebovala vedieť!
@strasko ja som od nich raz objednala filtre (12ks)do kavovaru, pisali, ze sedia ako original filtre... filtre dosli, otvorim jeden, dam do kavovaru a len to hucalo, nesla ziadna voda, nakoniec som zistila, ze nemaju take dierky na spodu ako original filtre, tak im tam volam, ci to mozem reklamovat, kedze som uz jeden otvorila, poposielala som im fotky a vratila som im tych 11ks neotvorenych a vratili mi peniaze. Ja som nemala ziadny problem.

@strasko Kaufland shop nieje klasický eshop, nato pozor