icon

Skúsenosti s diétou 16/8.

mushkaa
13. okt 2019

Ahojte. Ma niekto skúsenosti s touto diétou? Ďakujem

Strana
z5
pstrap
23. aug 2022

@kristian33 No píšu, že sa môže jesť všetko počas tých 8hodin, ale to nemusí byť celkom pravda. Metabolizmus ženy v 25rokoch je úplne iný, ako po 40r. Ja už mám po 40r. a mne výživová poradkyňa doporučila stravu v zložení veľa zeleniny, chudé mäso, nízkotučné produkty rovnomerne rozložiť počas dňa s pauzami 3hod medzí jedlami a veľa vody. Vtedy som schudla 12kg za tri mesiace. Išlo to dole. Len potom som bola na materskej a popri tom sa mi už nechcelo variť si extra pre seba a všetko sa mi vrátilo naspäť postupne. Takže tak, záleží koľko rokov máš, proste príde vek, a už tie stravovacie návyky treba prekopať a zrušiť múčne jedla, zemiaky, cestoviny, bravčové, udeninky... Aj tá poradkyňa mi to takto vtedy vysvetlila.A aj 8/16 funguje, keď je výdaj väčší ako príjem. Držím palce. My ženy sme v tom spolu 🙂

kristian33
23. aug 2022

@pstrap špeciálne si jedla vybrané veci?

pstrap
26. aug 2022

@kristian33 Áno, chodila som vtedy do naturhouse. Nastavili, čo jesť, kedy a hlavne, čo nejesť 😂 A nebola som hladná, ale musela som si chystať jedlo sama. Väčšinou deň vopred večer a na druhý deň zobrať do práce, aby som mala obed. Teda aj logisticky náročné, mať nakúpené potraviny, ale nič špeciálne, klasika zelenina a chudé mäsko, jogurty NT, vlákninu...

Strana
z5