Skúsenosti s Herbalife: Ako sa dostať z klubu?
Baby dala som sa nahovoriť na chudnutie a neviem ako stade odísť stojí to dosť peňazí mesačne stále nejaké aktivity v sobotu v nedeľu vadí to už aj manželovi, musím chodiť ráno do klubu co by mi ani tak nevadilo, alé to ze Musím každý den, nie ze vtedy keď ja chcem, predstavovala som si to tak ze bude nejaké školenie kúpim si nejaké produkty a sem tam prídem na meranie konzultáciu a tak... Ja by som to chcela užívať dálej alé nie toto donucovanie ze toto musíš a treba sem prísť pomaly každý den, chápete, funguje to tak v každom klube ci zasa len ja mam šťastie na toto
@koniarova no už teraz viem ze je to somarina
Normálne tam nechod. Co ti môžu? Ze sa ešte v dnešnom svete da niekto nahovoriť na takéto somariny. Ak chceš chudnúť, začni v kuchyni. Ja som tiež chudla, schudla som a udržujem. A bez kadejakých somarin.to chceš jest prachy a hlúposti cely život? Možno som ostrá, prepáč, ale proste toto nie je cesta. Ale je super , ze si si to uvedomila.
Nemusis nic. Jednoducho tam chodit nebudes, jednoducho uz nebudes dalsie produkty objednavat. Nasraty bude akurat ten, co si cez teba honobi body na benefity, ale donutit ta k nicomu nedonutia. Vyser sa na ich stretnutia, trav cas so svojimi blizkymi, vyser sa na ich zazracne prasky, investuj tie peniaze do poriadnej stravy. Tak ci tak si zmenila jedalnicek aj zivotny styl, bez toho by tie ich zazraky nefungovali. A ver tomu ak´budes jest zdravsie a hybat sa schudnes aj bez tych ich "zarucene ucinnych" praskov a blbosti. Neobsahuju nic take, co by ti malo chybat ak budes jest zdravo.
Ved normalne ich ignoruj, nechod tam nekomunikuj
Nic ti neurobia , je to “kult otravnych”
Jedine co ti moze byt luto je , ze si tie ich produkty uzivala, minala tam cas a peniaze

No vyprdla by som sa na ich stretnutia. Čo zavolajú žandárov? Herbalife ti dnes predá hocikto. A prepáč, takto chudnúť je somarina.