icon

Skúsenosti s jedálničkom Petra Palenčára

4. apr 2025

Ahojte ma niekto skusenost s jedalnickom od Palencara? Na akom principe je postaveny? Dava konkretne jedla,ktore musite varit/pripravovat? Rozmyslam nad kupou jedalnicka od neho ale neviem na co presne je zamerany.. pripadne ci ste ozaj schudli a ako bol napomocny, ci sa dali veci s nim konzultovat
Dakujem

kavasmliekom
4. apr 2025

Ak chceš len stravu, odporúčam fitlavia (nový zanzisan) sú tam konkrétne recepty a jedálničky zostavené podľa kalórií. Vyskúšaj mesiac, za mňa lepšia voľba ako platiť 60-100€ za vypracovanie, aj tak ti nezostaví nikto jedálniček úplne na mieru.

biba_18
4. apr 2025

@kavasmliekom aj zostaví, ale celkovo je to blbosť - kto je schopný dlhodobo dodržiavať niekoho jedálniček? bez toho, aby vedel pridať svoje jedlá alebo stravovať sa podľa vlastnej chute v daný deň...
teda autorka: jedálniček ti vypracuje každý, aj palenčár, aj hocikto - aj ja ... ale ty by si sa mala naučiť hlavne sama, čo jesť a kedy a prečo ... jedálniček je skratka ...
ale ak chceš už silou mocou - odporúčam na to ísť tak ako radí @kavasmliekom - vyber si tam, skús jedlá, pozoruj o čom tie recepty sú - a potom si ten jedálniček budeš vedieť zostaviť naozaj aj sama ...

parvinka0001
4. apr 2025

Prečítaj si tieto témy o ňom

taktotedanie
4. apr 2025

Ved to je blbost, preco neivestujes do kvalitnych potravin ale do jedalnicka od niekoho cudzieho, trvalo neudrzatelne co si nevies navarit sama?
Stiahni si KT vytiahni kuchynsku vahu a chudni

naty15naty
5. apr 2025

Ahoj, ak mi napíšeš súkromnú správu viem ťa pridať do FB skupiny ľudí, ktorý sa snažia žiť zdravo a upraviť si jedálniček tak aby sa cítili dobre a boli v skvelej kondícií. O skupinu sa starajú dvaja wellnes tréneri.

bubli1989
12. apr 2025

Zbytočne vyhodenych 400e. Mala som tu cest a nikdy viac!!

misana84
8. jún 2025
@bubli1989

@bubli1989 neschudla ste? Lebo my áno…

kkkikina
29. sep 2025
@bubli1989

@bubli1989 za mňa najlepšia a aj veľa ľudí z okolia od nas čo ma inšpirovali ísť do toho. Som už po premene vahu si držím .