Skúsenosti s jedálničkom Petra Palenčára
Ahojte ma niekto skusenost s jedalnickom od Palencara? Na akom principe je postaveny? Dava konkretne jedla,ktore musite varit/pripravovat? Rozmyslam nad kupou jedalnicka od neho ale neviem na co presne je zamerany.. pripadne ci ste ozaj schudli a ako bol napomocny, ci sa dali veci s nim konzultovat
Dakujem
@kavasmliekom aj zostaví, ale celkovo je to blbosť - kto je schopný dlhodobo dodržiavať niekoho jedálniček? bez toho, aby vedel pridať svoje jedlá alebo stravovať sa podľa vlastnej chute v daný deň...
teda autorka: jedálniček ti vypracuje každý, aj palenčár, aj hocikto - aj ja ... ale ty by si sa mala naučiť hlavne sama, čo jesť a kedy a prečo ... jedálniček je skratka ...
ale ak chceš už silou mocou - odporúčam na to ísť tak ako radí @kavasmliekom - vyber si tam, skús jedlá, pozoruj o čom tie recepty sú - a potom si ten jedálniček budeš vedieť zostaviť naozaj aj sama ...
Ved to je blbost, preco neivestujes do kvalitnych potravin ale do jedalnicka od niekoho cudzieho, trvalo neudrzatelne co si nevies navarit sama?
Stiahni si KT vytiahni kuchynsku vahu a chudni
Ahoj, ak mi napíšeš súkromnú správu viem ťa pridať do FB skupiny ľudí, ktorý sa snažia žiť zdravo a upraviť si jedálniček tak aby sa cítili dobre a boli v skvelej kondícií. O skupinu sa starajú dvaja wellnes tréneri.

Ak chceš len stravu, odporúčam fitlavia (nový zanzisan) sú tam konkrétne recepty a jedálničky zostavené podľa kalórií. Vyskúšaj mesiac, za mňa lepšia voľba ako platiť 60-100€ za vypracovanie, aj tak ti nezostaví nikto jedálniček úplne na mieru.