Skúsenosti s jedálničkom Petra Palenčára
Ahojte ma niekto skusenost s jedalnickom od Palencara? Na akom principe je postaveny? Dava konkretne jedla,ktore musite varit/pripravovat? Rozmyslam nad kupou jedalnicka od neho ale neviem na co presne je zamerany.. pripadne ci ste ozaj schudli a ako bol napomocny, ci sa dali veci s nim konzultovat
Dakujem
@kavasmliekom aj zostaví, ale celkovo je to blbosť - kto je schopný dlhodobo dodržiavať niekoho jedálniček? bez toho, aby vedel pridať svoje jedlá alebo stravovať sa podľa vlastnej chute v daný deň...
teda autorka: jedálniček ti vypracuje každý, aj palenčár, aj hocikto - aj ja ... ale ty by si sa mala naučiť hlavne sama, čo jesť a kedy a prečo ... jedálniček je skratka ...
ale ak chceš už silou mocou - odporúčam na to ísť tak ako radí @kavasmliekom - vyber si tam, skús jedlá, pozoruj o čom tie recepty sú - a potom si ten jedálniček budeš vedieť zostaviť naozaj aj sama ...
Prečítaj si tieto témy o ňom
Ved to je blbost, preco neivestujes do kvalitnych potravin ale do jedalnicka od niekoho cudzieho, trvalo neudrzatelne co si nevies navarit sama?
Stiahni si KT vytiahni kuchynsku vahu a chudni
Ahoj, ak mi napíšeš súkromnú správu viem ťa pridať do FB skupiny ľudí, ktorý sa snažia žiť zdravo a upraviť si jedálniček tak aby sa cítili dobre a boli v skvelej kondícií. O skupinu sa starajú dvaja wellnes tréneri.
Zbytočne vyhodenych 400e. Mala som tu cest a nikdy viac!!

Ak chceš len stravu, odporúčam fitlavia (nový zanzisan) sú tam konkrétne recepty a jedálničky zostavené podľa kalórií. Vyskúšaj mesiac, za mňa lepšia voľba ako platiť 60-100€ za vypracovanie, aj tak ti nezostaví nikto jedálniček úplne na mieru.