icon

Skúsenosti s KetoDiet. Pomáha skutočne schudnúť?

26. mar 2026

caute baby daktora tu drzala tu dietu KetoDiet (tie sackove polievky a kase)? potrebujem surne zhodit aspon 8 kil do siat na svadbu. fakt sa z toho tak chudne ako pisu na internete alebo je to len daky jojo efekt? najviac sa bojim tej chute ci sa to da vobec jest bez toho aby ma napinalo. stoji to cely balik dake strasne prachy tak ci ich nevyhodim von oknom a nebudem stale hladna.

anonym_705f71
26. mar 2026

@anonym_autor schudneš 8 a priberieš 16 🤷🏽‍♀️
Za ako dlho potrebuješ schudnut?

anonym_b01e18
26. mar 2026

za aky čas potrebuješ zhodiť ? denne si daj 10tis krokov resp. hodinovu prechadzku - nemusíš chodiť do fitka ak ťa to nebaví, jedz striedmo a zdravo - 2-3 kopceky ryze, kuracie prsia, k tomu varena zelenina, nejaky vyvar. na ranajky vajicka 2-3ks, sunka, zelenina a kludne aj 1 kaiserku celozrnnú. Na večeru si daj tuniakovy salat alebo lososa/file/rybu/cottage a zeleninu ci uz varenu, dusenu, grilovanú. Na olovrant ovocie (jablko je super). pi veľa vody a nesladeného zeleného čaju.

Základ sú proteiny - tie ta nasýtia najdlhšie. Tanier by mal vyzerať takto: 1/2 zelenina, 1/4 protein (maso), 1/4 sacharidy (napriklad zemiaky alebo ryza).

najrychlejšie schudnes ak to jedlo bude jednoduche. Ja som mala velmi rada couscous salat - 5 PL kuskus, zaleješ vodou, pridaš 1/2 ochuteneho tofu napriklad a strašne vela zeleniny. Das olivovy olej, citron, sol, korenie a mätu a zamiešaš. Toto som dokazala jesť nonstop, je to chutné, zdravé a schudneš z toho

ovsené kaše neodporúčam - sú to sacharidy, mna osobne nikdy nezasýtili a priberala som po nich. najdlhšie na ranajky ma zasitili vajicka (prazenica/omeleta/na tvrdo)

anonym_4c37dc
26. mar 2026

kazda dieta , ktora obsahuje slovo dieta znamena schudnutie a ako nahle sa vratis k starym zvykom, si tam kde si bola + kila navyse.. keto nie je zle... ale najspolahlivejsia cesta a udrzatelna, je kaloricky deficit... a normalne jest, co mas rada, len si to kontrolovat , neprezierat sa, pohyb vonku a schudnes...

anonym_b01e18
26. mar 2026

a ketodieta v sačku je somarina - ako pisali vyššie, schudneš 8 a priberieš 16. zaručeny jojo efekt. Pri keto nemozes vacsinu ovocia, len zeleninu, žiadne sacharidy a môže ti smrdieť z úsť po acetone - na zaciatku ked telo zacne palit ketony a tie smrdia, sposobi to zapach z ust.. dočasne

anonym_7dc5be
26. mar 2026

Budes taka hladna a nervozna(lebo budes hladna), ze este budes rada, ked ta frajer pred svadbou neopusti. Chces ist pred oltar ako vynervovana furia?

unbeholfen
26. mar 2026

Pokial ide o zmestenie sa do šiat na svadbu, tak stačí ak do svadby schudne 8kg a po svadbe už môže znova pribrať. Horšie by bolo keby chcela dlhodobo nosiť niečo s menšou veľkosťou.

anonym_85de78
26. mar 2026

Diétu v sáčku neviem posúdiť, ale keto dieta je dieta kde sa telo dostane do stavu ketozy- namiesto cukru začne spaľovať tuky nakoľko príjem cukru- sacharidov je minimálny. Za mňa veľmi overená dieta, muž takto schudol 15 kg za dva mesiace. Je to však náročnejšie na prípravu a silne obemadzenie v strave. Jedol v podstate stále to iste len na viac spôsobov. Žiadny cukor, sladkosti, ovocie. Mäso a vybrané druhy zeleniny ( brokolica, karfiol, zeler, petržlen, špargľa, kartelov, fazuľové stručky) raňajky vajíčka ale všetko bez pečiva. Olovrant a desiata cotage, tvaroch proteín skratka, šunky, syry ale kvalitne (mozzarella, parmezán, proteínový syr z lidla napr).. mal presne na gramy naváženú stravu. Drina ale výsledky bolo vidieť hneď. Ale presne ako písali vyššie, po návrate k normálnej strave hrozí jojo efekt. Treba následne dodržiavať nizkosacharidovu diétu.

anonym_28e259
26. mar 2026

@anonym_autor Ono ak máš pevnú vôľu a nebudeš podvádzať (ak ti to bude stačiť co môžeš) tak zvládneš schudnúť aj bez toho úplne hravo. Stačí menej jesť, prestať jesť sladkosti úplne, pečiva, múku, piť čistú vodu a večer nejesť. Jedine ak si hladná tak skôr bielkoviny. Necvičila som vôbec, ani nechodila. Iba stravou. Za mesiac -7kg ale neudržala. Za dva -10kg. Ale bolo to rýchle, cielené do svadby (svojej) a neudržateľné pre mňa. Ale nepribrala som vôbec raz toľko, len to čo som mala predtým

anonym_8b5ad8
26. mar 2026

A je pravda že je rozdiel aj v pohlaví? Ženy sa často vyhovárajú že chlapi to majú lahšie lebo ženy majú hormóny.

januska12323
26. mar 2026

Kúp si šaty o číslo väčšie a nedrž blbé diéty.

unbeholfen
26. mar 2026
@januska12323

Kúp si šaty o číslo väčšie a nedrž blbé diéty.

@januska12323 problém je tam že ide o svadobné šaty nie nejaké rifle čo v čínskom obchode kúpim druhé za 15€.

anonym_9bcd7f
26. mar 2026

Vyšší výdaj ako príjem to platí vždy.
Vyrad pečivo, prílohy. Mäso len so zeleninou, po 16.00 nejedz, chod si zabehať. Daj si aj niečo sladké sem tam, oobilninove kaše sladene len ovocím. Veľa vody a xajov