icon

Skúsenosti s kolagénom a detox drinkam

23. okt 2025

Ahojte, chcela by som začať pit kolagen, prípadne mokranova predava detox drink. Skusali ste niekto niečo take a boli ste spokojne?
Chcem niečo pre svoje telo na energiu, postavu atd

annamaria4
23. okt 2025

Kolagen uzivam kazdy den, kvoli kolenu hlavne. Ale v detox drinkoch zmysel nevidim. Od coho potrebujes detoxikovat?

sisa_s
23. okt 2025

Jedz zdravo, sportuj a budes mat energiu, nepotrebujes kolageny a detoxy (a uz vobec nie od mokranovej, plackovej a bohvie koho)

autor
23. okt 2025
@annamaria4

Kolagen uzivam kazdy den, kvoli kolenu hlavne. Ale v detox drinkoch zmysel nevidim. Od coho potrebujes detoxikovat?

@annamaria4 neviem, niekedy sa citim nafuknuta akoby nie v dobrej kondicii . Mám sedavu robotu teda od rana do 16 sedím

0silvia0
23. okt 2025
@annamaria4

@annamaria4 pomáha ti na koleno? vidíš nejaké zlepšenie?

0silvia0
23. okt 2025
@anonym_autor

@annamaria4 neviem, niekedy sa citim nafuknuta akoby nie v dobrej kondicii . Mám sedavu robotu teda od rana do 16 sedím

@anonym_autor veď v práci si cca 8 hodín, pred/po práci sa nehýbeš?

autor
23. okt 2025
@0silvia0

@anonym_autor veď v práci si cca 8 hodín, pred/po práci sa nehýbeš?

@0silvia0 áno jasneže mam malu dceru, takže kým ideme von nejake kružky pridem niekedy o 17:30-18h domov.. ale teda zaujimalo či tieto detox drinky niekomu pomohli resp boli spokojní. pred nie dcera do školky na 7:15 ja do práce tiež

0silvia0
23. okt 2025
@anonym_autor

@0silvia0 áno jasneže mam malu dceru, takže kým ideme von nejake kružky pridem niekedy o 17:30-18h domov.. ale teda zaujimalo či tieto detox drinky niekomu pomohli resp boli spokojní. pred nie dcera do školky na 7:15 ja do práce tiež

@anonym_autor ja tiež mám sedavú prácu, ale každé ráno chodím 4 km pešo do práce, ale začala som až keď som už nemusela deti vodiť do školy/škôlky. Skús nejaký úsek dňa ísť pešo, hoci s dcérou na krúžok. S detox drinkami neporadím.

autor
23. okt 2025
@0silvia0

@anonym_autor ja tiež mám sedavú prácu, ale každé ráno chodím 4 km pešo do práce, ale začala som až keď som už nemusela deti vodiť do školy/škôlky. Skús nejaký úsek dňa ísť pešo, hoci s dcérou na krúžok. S detox drinkami neporadím.

@0silvia0 my bývame práveže kusok aj do práce aj do školky. Ale teda máš moj obdiv každe rano že sa nato dáš

tramtada31
23. okt 2025

Ja mám tento https://www.pimp.sk/kolagen/ chutovo vyborny, ale postavu nebudeš mat zo žiadneho lepšiu. Mne sa určite zlepsila plet, kvalita vlasov, nechtov, skrátil sa mi menštruačný cyklus a zoslabol.

0silvia0
23. okt 2025
@anonym_autor

@0silvia0 my bývame práveže kusok aj do práce aj do školky. Ale teda máš moj obdiv každe rano že sa nato dáš

@anonym_autor no pred rokmi som chodila aj z práce domov pešo, ale už sa mi nechce. No práveže chcem vykompenzovať tú sedavú prácu.

annamaria4
23. okt 2025

@anonym_autor Ono bude stacit spravit nieco celkove so stravou a zaradit nejaky pohyb. Tiez mam sedave zamestanie, na to sa netreba vyhovarat.

autor
23. okt 2025
@annamaria4

@anonym_autor Ono bude stacit spravit nieco celkove so stravou a zaradit nejaky pohyb. Tiez mam sedave zamestanie, na to sa netreba vyhovarat.

@annamaria4 akože nechcem zhodiť, alebo tak.. Ano stravu by som mohla zlepšit malo ovocia a zeleniny ale pohybu po praci mam pri dcere dostatok, len skôr možno zaradiť nejake lahke cvičenie

anonym_028c39
23. okt 2025

ja by som sa pripla ze ci niekto uziva zeleny jacnen, dost to chvali moja trenerka vraj aby organizmus nebol prekysleny, tak neviem ci to ma vobec efekt na telo ci len marketingovy tah.

taktotedanie
23. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor niesi nafuknuta, ze sedis ale z jedla co zjes a z toho mnozstva co zjes
Ziadny detox nepotrebujes, mas oblicky a pecen, je to blbost a ty si sa ako dalsia internetova ovecka chytila nejakej pseudoinfluencerky a “akoze fitnessinfluencerky” lebo da 3 videa kde si dviha nohy a ruky, prosim ta trosku zdraveho rozumu a nevyhadzuj peniaze von oknom a niekto si za ne pojde valat zadok do dubaja a ty budes stale ta nafuknuta pribrata zenska nespokojna sama so sebou

taktotedanie
23. okt 2025
@anonym_028c39

ja by som sa pripla ze ci niekto uziva zeleny jacnen, dost to chvali moja trenerka vraj aby organizmus nebol prekysleny, tak neviem ci to ma vobec efekt na telo ci len marketingovy tah.

@anonym_028c39 prekyslenie organizmu ? Clovek ma pufrovacie systemy, ktore udrziavaju spravne ph celeho tela a vnutorneho prostredia, ako nahle nieco zlyha a dojde k takej zmene, ze naozaj dojde k “prekysleniu” tak prosim pekne si za par hodin na jiske a bojujes o zivot, ja som mala na pitve 2 ludi ktorym toto zlyhalo takze uprimne pochybujem, ze tvoja “trenerka” ma potuchy o tom co hovori a teda pekne by som sa jej vyhla oblukom pokial dokaze toto vypustit z pusy
Jedine co jacmenom dosiahnes je ze budes mat okakany zeleny zachod, ktory budes drhnut potom domestosom

anonym_f08551
23. okt 2025
@anonym_028c39

@anonym_028c39 keby si mala prekyslený organizmus,tak by si tu nevypisovala,ale ležala na intenzívke alebo bola mŕtva.

autor
23. okt 2025
@taktotedanie

@anonym_autor niesi nafuknuta, ze sedis ale z jedla co zjes a z toho mnozstva co zjes
Ziadny detox nepotrebujes, mas oblicky a pecen, je to blbost a ty si sa ako dalsia internetova ovecka chytila nejakej pseudoinfluencerky a “akoze fitnessinfluencerky” lebo da 3 videa kde si dviha nohy a ruky, prosim ta trosku zdraveho rozumu a nevyhadzuj peniaze von oknom a niekto si za ne pojde valat zadok do dubaja a ty budes stale ta nafuknuta pribrata zenska nespokojna sama so sebou

@taktotedanie tak pribrata nie som mám 51kg ... Ale teda asi máš pravdu zmeniť stravu a možno doma nejaké cvičenie a bude to lepšie