Skúsenosti s liekmi na chudnutie. Ktorým veriť?
Kedy to ľudia konečne pochopia, že liekmi nechudnú… jednoducho treba sa veľa hýbať, jednoducho si odtrhnúť od huby, keď tlačia do seba sladké… a mať zdravú stravu, keď to inak nejde….mne sa veľmi páčilo video, rozhovor, baby z fragile skupiny, tej Anabely…ona sama povedala, že vie aká je, aký je typ postavy, že sama sa vyjedla už na takú veľkosť, že už jej to bolo nepríjemné, a že začala chudnúť, a že sama dobre vie, že keď zase začne toľko jesť , nebude sa toľko hýbať atď. tak zase bude taká ako bola, a kriticky to priznáva, že áno bola obézna proste a treba byť sebakritický a priznať si to, keď prosté je to tak, že tu váhu si musiš strážiť
@luana241 pýtali aj číslo karty a kód? Doporučujem im to tam napísať,potom ti schudne aj konto
Odomna raz tak jedna známa chcela aby som jej doniesla tabletky na chudnutie zo Slovenska keď som išla k nej do zahraničia. Bola dosť obézna a aj stále je, ešte viac.. ale vtedy tie lieky chcela. Ja som nepovedala ani slovo hoci som vedela že je to totálny blud. A ona? Si myslela že každou jednou tabletkou schudne bez námahy. Strava? Prejedala sa ďalej len si proste myslela že vďaka tým tabletkam aj tak schudne. Pohyb? Nulový.
Mne sa len mozog zastavil že ako môže byť človek taký naivný a sprostý keď si myslí že ho nejaké tabletky zbavia obezitya schudne bez námahy. A vidím že aj ty si naivná a snažíš sa uveriť nejakým tabletkam. Na tvoj problém pomôže zrejme zmeniť jedálniček a začať sa hýbať.
@luana241 mala by si konecne uverit, ze chudnes len ked budes mat vacsi vydaj ako prijem, nic ine nefunguje.
Odomna raz tak jedna známa chcela aby som jej doniesla tabletky na chudnutie zo Slovenska keď som išla k nej do zahraničia. Bola dosť obézna a aj stále je, ešte viac.. ale vtedy tie lieky chcela. Ja som nepovedala ani slovo hoci som vedela že je to totálny blud. A ona? Si myslela že každou jednou tabletkou schudne bez námahy. Strava? Prejedala sa ďalej len si proste myslela že vďaka tým tabletkam aj tak schudne. Pohyb? Nulový.
Mne sa len mozog zastavil že ako môže byť človek taký naivný a sprostý keď si myslí že ho nejaké tabletky zbavia obezitya schudne bez námahy. A vidím že aj ty si naivná a snažíš sa uveriť nejakým tabletkam. Na tvoj problém pomôže zrejme zmeniť jedálniček a začať sa hýbať.
@anonym_d003c3 prepáč ale Ka neplánujem nič meniť na svojejpostave pohybu mám až až a ja som len tak sa opýtala
@luana241 krista, dalsia leniva tlstoška, ktora si mysli, ze schudne bez namahy 🤦♀️🤦♀️🤦♀️.
Nie každej žene pomôže mať pohyb a neprejedat sa. Niektoré skúsia všetko možné aj nemožné no aj tak nevedia schudnúť. Jediné čo sa mi osvedčilo sú produkty Herbalife. Sú to kokteily ktoré piješ počas dňa a vďaka nim budeš najedena aj nasýtena vitamínmi a bielkovinami, čo pomáha v chudnutí.
Nie každej žene pomôže mať pohyb a neprejedat sa. Niektoré skúsia všetko možné aj nemožné no aj tak nevedia schudnúť. Jediné čo sa mi osvedčilo sú produkty Herbalife. Sú to kokteily ktoré piješ počas dňa a vďaka nim budeš najedena aj nasýtena vitamínmi a bielkovinami, čo pomáha v chudnutí.
@anonym_4cd37c tak to urcite.. Tomu este niekto veri? To ficalo 30 rokov dozadu.
@anonym_4cd37c 🤣🤣
@luana241 krista, dalsia leniva tlstoška, ktora si mysli, ze schudne bez namahy 🤦♀️🤦♀️🤦♀️.
@anonym_525028 autorka odpísala na môj komentár vyššie že má pohybu až až a neplánuje na sebe nič meniť 😀 že len tak sa pýta
@anonym_4cd37c tak to urcite.. Tomu este niekto veri? To ficalo 30 rokov dozadu.
@katkazatka niekto tu písal, že to funguje až tak, že schudne až na smrť
@anonym_525028 autorka odpísala na môj komentár vyššie že má pohybu až až a neplánuje na sebe nič meniť 😀 že len tak sa pýta
@anonym_d003c3 urcite 😆😆🤦♀️ tomu kto uveri 🤣
@anonym_4cd37c
Jee cauuu, o tebe tu frajer minule písal! 😃

@luana241 Je to praUda. Urcite to funguje😄😆 Slovaci uveria vsetkemu (vid vysledky volieb).