Skúsenosti s liekom Diterpex: Poraďte sa tu!
Ahojte máte niektorá skúsenosti s liekom diterpex?
Nefunguje
Mne znížil chuť na jedlo.
@jaja20 placebo
@taktotedanie Píš za seba.
@jaja20 evidentne nemate ani potuchy o tom lieku ked toto pisete
A bud clovek nieco zje alebo nie, ziadny liek vam nezabrani pchat si do ust jedlo a prejedat sa pokial je clovek normalne zmyslajuci a lucidny
@taktotedanie Mňa nezaujímajú tvoje reči. Zbytočne mrháš časom.
@jaja20 a ja vam prajem v zivote viac stastia a pokory lebo evidentne to nemate vobec ked takto reagujete
Smutne
@taktotedanie Nevyžiadaná rada je obťažovanie. Toho by si sa mala držať.
Ja som schudla. Necítila som hlad ani nemala chuť na sladké. Vadilo mi ale to čierne korenie, ktoré obsahuje. Mala som pocit, že mi stojí v krku
@belanka koľko si schudla a za akú čas?❤️🔥
Ahoj schudla si s tých tabletiek?,ja som dnes začala tak ma to zaujima,ďakujem
@dominkaveronika ahoj prosím ta schudla si niečo z toho?
@ssiinnkkaa ahoj ano schudla som zatiaľ 4kg,ako ze celkom sa mi ľúbia, uvidím čo bude ďalej,ešte som si kúpila do toho obyčajný chrom.
Kedze som sa o diterpexe dozvedela tu, tak som sa rozhodla, ze sa aj ja podelim o svoje skusenosti. Mne doteraz ziadne pripravky na chudnutie nepomohli. A to som ich vyskusala viac. Prvy tyzden bol hroza. Skor to chut na jedlo podporilo. Normalne som raz revala pri chladnicke a dokonca som pribrala. A o problemoch so stolicou ani nehovorim. Ale potom nastala zmena. Od druheho tyzdna sa mi chut na jedlo znizila. Az tak, ze som mohla ubrat na jedalnicku. Teraz koncim treti tyzden a zhodila som 3,5 kg a citim sa fakt ako vravia v reklame plna energie. Ale zas je pravdou, ze to chce aj vela discipliny a sebazaprenia
Ja som schudla. Necítila som hlad ani nemala chuť na sladké. Vadilo mi ale to čierne korenie, ktoré obsahuje. Mala som pocit, že mi stojí v krku
@belanka Ahoj, je to staršia téma, ale ak si spomenieš, ako dlho si užívala diterpex? Ďakujem ❤️

Brala som. Neschudla som ani kg