Skúsenosti s Mounjarom pri chudnutí a cvičení
Ahojte ma niekto s liekom Mounjarom? Mam 27r cvičím hýbem sa a dodržuje stravu ale bohužiaľ moja váha nie a nie dole . Keď som mala 18r mala som 65 kg no a od vtedy to ide len hore a hore mam jedno dieťa. Počula som že ženám pomáha liek Mounjaro vraj to vie pomôcť počas cvičenia k lepším výsledkom. Ma niekto skúsenosť? ( akt. Mam 97kg )
nieco robis zle. ako pise vyssie, zaplat si trenera a vyzivoveho poradcu, asi si len myslis, ze dodrziavas stravu. mozno jes malo alebo nespravne a nefunguje ti metabolizmus.
a daj si vysetrit stitnu.
Mounjaro sa akurat dodrbes a potom naberies naspat ak nezmenis zvyky.
@sasulka1111 dala by som si vyšetriť štítnu žľazu a aj testy na cukrovku.
Ak je problém niekde tam, tak ti tréner ani výživový poradca nepomôže. ....a kilá sa ta budu držať.
@sasulka1111 nerobis pozom nieco spravne a niekde je chyba ak by si robila vsetko ako pises chudla by si takze skus nastavit vsetko odznova
Ja som schudla 25kg za 6mes

Sesternica si to pichá a schudla, ale neviem koľko. zato ona mala nejakých 150kg a cukrovku . Doplácala 320€ a tuším to má na mesiac . za tie peňeži by som sa na to vykašľala a radšej by som investovala do výživového poradcu a trénera v posilke. Ale samozrejme je to tvoja osobná vec. schudnúť sa z toho dá ako vidím na nej