icon

Skúsenosti s Mounjarom pri chudnutí a cvičení

sasulka1111
3. júl 2025

Ahojte ma niekto s liekom Mounjarom? Mam 27r cvičím hýbem sa a dodržuje stravu ale bohužiaľ moja váha nie a nie dole . Keď som mala 18r mala som 65 kg no a od vtedy to ide len hore a hore mam jedno dieťa. Počula som že ženám pomáha liek Mounjaro vraj to vie pomôcť počas cvičenia k lepším výsledkom. Ma niekto skúsenosť? ( akt. Mam 97kg )

puertorico
3. júl 2025

Sesternica si to pichá a schudla, ale neviem koľko. zato ona mala nejakých 150kg a cukrovku . Doplácala 320€ a tuším to má na mesiac . za tie peňeži by som sa na to vykašľala a radšej by som investovala do výživového poradcu a trénera v posilke. Ale samozrejme je to tvoja osobná vec. schudnúť sa z toho dá ako vidím na nej

falbala132
3. júl 2025

nieco robis zle. ako pise vyssie, zaplat si trenera a vyzivoveho poradcu, asi si len myslis, ze dodrziavas stravu. mozno jes malo alebo nespravne a nefunguje ti metabolizmus.
a daj si vysetrit stitnu.
Mounjaro sa akurat dodrbes a potom naberies naspat ak nezmenis zvyky.

gejb
3. júl 2025

@sasulka1111 dala by som si vyšetriť štítnu žľazu a aj testy na cukrovku.
Ak je problém niekde tam, tak ti tréner ani výživový poradca nepomôže. ....a kilá sa ta budu držať.

taktotedanie
8. júl 2025

@sasulka1111 nerobis pozom nieco spravne a niekde je chyba ak by si robila vsetko ako pises chudla by si takze skus nastavit vsetko odznova
Ja som schudla 25kg za 6mes

katamailka
4. mar 2026

Náhoda chcela, že som zablúdila na túto stránku a zostala som prekvapená, ako ľahko môže jedna odsúdiť druhú žienku. Ale život nieje taký jednoznačný. sasulka1111 sa pýtala na Mounjaro. Beriem nie každý má idelnu postavu. Nuž a reakcia jednej z vás .... nerobíš správne, ....nie, nieje to vždy tak. Tiež mám s hmotnosťou problém, tiež potrebujem dať kilá dolu, ale ono sa to nedarí. A tak mi lekárka o úvahe napísala Mounjaro. Dohodli sme sa na postupnosti, ak mi nebude zle, budem pokračovať, ak bude problém skončím. Po prvom mesiaci bola nemilo prekvapená, lebo dolu nešlo nič...... celkom nič. Po druhom tak isto a po treťom?...... to už pani doktorka len pozerala neveriacky, či je to možné. Je, človek nemusí robiť nič zle, môže cvičiť, môže si upraviť stravu, stačí, aby celý život bol na hormónoch, bola som na nich od veku 6 rokov, skončila nimi pred tromi, skúšala chudnutie pod lekárskym dozorom dietami, tabletami,vysadením chleba, 90 dňovou dietou, dokonca kedysi dávno tabletami, kde mesačná dávka stála 3684 korún, obetovala som peniaze na 5 mesiacov. Za Mounjaro som platila prvý mesiac 147, druhý 250 a tretí taktiež 250 eúr..... niekto ide na dovolenky, rekreácie, kúpi si zlato, a ja teraz rozmýšľam, má vôbec význam skúšať chudnúť, keď moje telo reaguje ako reaguje? Podotýkam, že som pod stálym lekárskym dozorom, všetky výsledky kontrolované a už aj poniektorí lekári to vzdávajú....