icon

Skúsenosti s prípravkami na zníženie chuti do jedla

janula2511
7. okt 2025

Ahojte, máte skúsenosť s nejakým prípravkom na zníženie chuti do jedla?chcem si nejaký prípravok v lekárni alebo na internete kúpiť niečo.

Strana
z2
ewwe
7. okt 2025

chrom

janula2511
autor
7. okt 2025
@ewwe

chrom

@ewwe máš skúsenosť s chrómom?

jaja20
7. okt 2025

@janula2511 Skús diterpex

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
katkaseiner
7. okt 2025

preco potrebujes znizit chut do jedla? Skus sa zamerat na bielkoviny, mensie porcie castejsie, kaloricky deficit, nekupuj sladkosti a sladke vody

anonym_c699a5
7. okt 2025

@janula2511 nepotrebujes pripravky. Potrebujes jest porcie vhodne pre teba, s dostatkom bielkovin, ktore zasytia, pridat vlakninu (ovocie zelenina), jest vyvazene, pravidelne a pit dost vody. Ked mas vyvazeny jedalnicek pocas dna, nemas chute na hluposti

janula2511
autor
7. okt 2025
@anonym_c699a5

@janula2511 nepotrebujes pripravky. Potrebujes jest porcie vhodne pre teba, s dostatkom bielkovin, ktore zasytia, pridat vlakninu (ovocie zelenina), jest vyvazene, pravidelne a pit dost vody. Ked mas vyvazeny jedalnicek pocas dna, nemas chute na hluposti

@katkaseiner
@anonym_c699a5 lebo sa neviem vzdať sladkého a menšie porcie.jednoducho to nejde.zato chcem skúsiť nejaký prípravok.

danielad9
7. okt 2025
@janula2511

@janula2511 tak na to ti pomôže len silná vôľa. Alebo vyberať menej kalorické sladkosti pripadne menšie porcie sladkého

trnavacka
7. okt 2025
@janula2511

@katkaseiner
@anonym_c699a5 lebo sa neviem vzdať sladkého a menšie porcie.jednoducho to nejde.zato chcem skúsiť nejaký prípravok.

@janula2511 ak budeš naozaj natlačená kvalitnými bielkovinami a tukmi, chute na sladké tá prejdú.
Vážne, prešla som si tým.
Kalorické tabuľky ( je tu skupina) a presne plniť zelené čísla. Ak si zvyknes, pôjde to aj bez tabuliek a vazenia, môžeš kľudne jesť či telo pýta a budeš ok.
KT stoja tuším 10 eur na 3 mesiace a zvysne peniaze použi pre seba 🙂

anonym_c699a5
7. okt 2025
@janula2511

@katkaseiner

@janula2511 chut na sladke je najcastejsie preto, ze nemas energiu = mas chut na sladke, co je rychle doplnenie energie.
Ak zaradis do stravy bielkoviny, vlakninu, budes syta, a nebudes mat chute na sladke. Vyskusane to mam sama na sebe. Chut na sladke je len v hlave a je to volanie organizmu o energiu. Cukor. Rychla energia. A je to obycajna zavislost, ktorej sa da zbavit - pevnou volou. Ziadny pripravok toto za teba nevyriesi

alenka2101
7. okt 2025

Tiez som mala stale chut na sladke..na velmi vela sladkosti..potom som si povedala,ze takto to dalej nemoze ist..uz 2 tyzdne ziadna sladkost...

anonym_fba9f7
7. okt 2025
@ewwe

chrom

@ewwe To je nič..nepomáha absolútne!

anonym_fba9f7
7. okt 2025
@alenka2101

Tiez som mala stale chut na sladke..na velmi vela sladkosti..potom som si povedala,ze takto to dalej nemoze ist..uz 2 tyzdne ziadna sladkost...

@alenka2101 No to je super .Ale tp chce sebazaprenie a vytrvalosť. A nie každý sa chce dlhodobo sladkého vzdat. Tiež som sto krát vydržala týždeň,mac dva a dosť. Pretože tých lákadiel je všade spústa.navyše sbe rodina kde sa oslavuje pri "klasických koláčoch,tortach a iných dobrotách. NIkto netrpí nadváhou len ja ako som v prechode. Najviac sa hýbem s celej rodiny a kilá stoja.
Už som s toho nešťastná. Ale pevnú vôľu nemám. Pretože stres zaháňam sladkým.

columbovazena
7. okt 2025

@janula2511 Mne ozaj pomohol KB čaj - čaj s glukamanom, nie na každého to zafunguje,, ale vo svojom okolí mám dosť ľudí, ktorým to pomohlo, a ja medzi nich patrím tiež. Za mesiac cca 6 CM dole v páse

catita
7. okt 2025

@janula2511 mne moje produkty pomohli zhodit 15kg.. su prirodne a potlacaju chute

janula2511
autor
8. okt 2025
@columbovazena

@janula2511 Mne ozaj pomohol KB čaj - čaj s glukamanom, nie na každého to zafunguje,, ale vo svojom okolí mám dosť ľudí, ktorým to pomohlo, a ja medzi nich patrím tiež. Za mesiac cca 6 CM dole v páse

@columbovazena aký čaj? vieš dať foto?

janula2511
autor
8. okt 2025
@catita

@janula2511 mne moje produkty pomohli zhodit 15kg.. su prirodne a potlacaju chute

@catita aké produkty?

katkaseiner
8. okt 2025
@janula2511

@katkaseiner

@janula2511 prosim ta nenalet roznym "mojim produktom". Lebo ine z toho nebude len prazdna penazenka a este jedna horalka navyse.
Skutocne skus zvysit vedome prisun bielkovin. Bola som v uplne rovnakej kasi, denne som musela 15-20 minut aj po obrovskom obede nieco sladke. Fakt to prekonavanie sa nedalo. Najskor som robila jeden program (plateny) s jedalnickom, bol zamerany na bielkoviny. Ten mi na cas pomohol kym som bola v programe, ale akonahle som upustila od jedla, dala som si aj ine veci, proste ten hlad na sladke sa vratil. Teraz od konca maja sme zacali robit s muzom kaloricke tabulky - proste vsetko co tam nahodime, vidime ako ovplyvnuje prisun bielkovin, sacharidov, tukov, proste vsetkeho organizmu. Nie sme geniovia ale za chvilu sa to usadi v hlave a zistis ze co mas jest aby si prijala viac bielkovin a ostala v spravnom kalorickom prijme. Este teraz mam problem dosiahnut 100 % dennych bielkovin (lebo to ide ruka v ruke aj s tukmi a tak) ale teda nechodim do skrinky so sladkostami, sladkymi jogurtami a tak. Od toho konca maja som schudla bez hladu 9 kg, nie je to vela, ale neodopieram si a to je hlavne. Ak mame tortu, tak si kusok dam, ale teda nie 3 kusky. Cize ano, ide to pomaly, ale ide to a hlavne nejem blbosti okolo. To uz totiz dost liezlo na nervy aj mne...

sense
8. okt 2025
@ewwe

chrom

@ewwe chróm pomôže len v prípade ak ho má v tele nedostatok

kylie1983
8. okt 2025

Ja som vylúčila sladké pred tromi dnami. Milujem sladké. Vecer nejem pecivo. A to mám 172 cm a 63 kg, ale necítim sa uz dobre. Proste si to nedaj. Dva tri dni bude kríza ale to prejde a prestane ti to chybat, minimálne v takom množstvom držím palce 🙂 U mna je problem emočne jedenie.

columbovazena
8. okt 2025
@janula2511

@columbovazena aký čaj? vieš dať foto?

janula2511
autor
8. okt 2025
@columbovazena

@columbovazena kde sa dá kúpiť? koľko stojí?

janula2511
autor
8. okt 2025
@katkaseiner

@janula2511 prosim ta nenalet roznym "mojim produktom". Lebo ine z toho nebude len prazdna penazenka a este jedna horalka navyse.
Skutocne skus zvysit vedome prisun bielkovin. Bola som v uplne rovnakej kasi, denne som musela 15-20 minut aj po obrovskom obede nieco sladke. Fakt to prekonavanie sa nedalo. Najskor som robila jeden program (plateny) s jedalnickom, bol zamerany na bielkoviny. Ten mi na cas pomohol kym som bola v programe, ale akonahle som upustila od jedla, dala som si aj ine veci, proste ten hlad na sladke sa vratil. Teraz od konca maja sme zacali robit s muzom kaloricke tabulky - proste vsetko co tam nahodime, vidime ako ovplyvnuje prisun bielkovin, sacharidov, tukov, proste vsetkeho organizmu. Nie sme geniovia ale za chvilu sa to usadi v hlave a zistis ze co mas jest aby si prijala viac bielkovin a ostala v spravnom kalorickom prijme. Este teraz mam problem dosiahnut 100 % dennych bielkovin (lebo to ide ruka v ruke aj s tukmi a tak) ale teda nechodim do skrinky so sladkostami, sladkymi jogurtami a tak. Od toho konca maja som schudla bez hladu 9 kg, nie je to vela, ale neodopieram si a to je hlavne. Ak mame tortu, tak si kusok dam, ale teda nie 3 kusky. Cize ano, ide to pomaly, ale ide to a hlavne nejem blbosti okolo. To uz totiz dost liezlo na nervy aj mne...

@katkaseiner ja nemám trpezlivosť na kalorické tabuľky.tam vypisovať každé jedno jedlo a všetko zvlášť.to prejde polka dňa.

columbovazena
8. okt 2025
@janula2511

@columbovazena kde sa dá kúpiť? koľko stojí?

@janula2511 FB Kvetoslava Belakova, treba jej napísať. Tiež som bola zo začiatku skepticka, ale sama vidím výsledky. Stojí to 30e + poštovné

katkaseiner
8. okt 2025
@janula2511

@katkaseiner ja nemám trpezlivosť na kalorické tabuľky.tam vypisovať každé jedno jedlo a všetko zvlášť.to prejde polka dňa.

@janula2511 ok ako myslis, ale ver mi ze tie carovne caje nebudu vobec ucinkovat... je to len marketing.

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
bielasovicka
8. okt 2025
@catita

@catita aké sú to produkty?

catita
Odpoveď bola odstránená
gina33
10. okt 2025
@anonym_c699a5

@anonym_c699a5 správna odpoveď 😉presne takto som začala,pomohlo to k môjmu cieľu.

katarkka
10. okt 2025
@janula2511

@janula2511 Ja mam skusenosti s chromom a musim povedat, ze za mna bomba vec. Hlavne nemam chut na sladke. To bol moj najvacsi problem 🙊

Strana
z2