icon

Skúsenosti so 4-dňovou hladovkou a pitím kávy

13. apr 2025

Ahojte, drzali ste niekedy 4. Dni hladovku ? Napad je z toho serialu s chrisom hemsworthom. Konkretne ma zauijma kava, chcem to skusit drzat ale neviem ci mozem pit kavu bez cukru a mlieka alebo ani to nie, nic tam o nej nebolo spominane, a mne nejde o vahu, chcem to len skusit co to somnou spravi 😁

minenkaa
13. apr 2025

Vsak skus ,ale potom nenadávaj

autor
13. apr 2025

@minenkaa vďaka za vašu plnohodnotnú radu.

biba_18
13. apr 2025

ja som bola na detoxikačnom pobyte dr. fullovej a kávu sme pili, aj šťavy… bolo to 7 dní…

snowflakenel
13. apr 2025

Vies co, ano, skusila.som, no nedobrovolne na chirurgii, kedy som pred operaciou zlcnika 3 dni nic nejedla ani nepila, lebo ma.cakalo ercp vysetrenie a nemohli mi nic dat. Co ti poviem, motala sa.mi hlava, slaba ako mucha, bleda.ako stena......a potom este po ercp vysetreni.bez,jedla.a.vody.dalsich 24 hodin, cele.zle.

snowflakenel
13. apr 2025

Ono tie.detox dni nie su zle, no treba sa poradit s niekym, kto ma osobnu skusenost a vie ako na to, aby to malo aj ucinok.a.aby ti to viac neuskodilo ako pomohlo

marhulka13
13. apr 2025

Ano ja, pred kolonoskopiou

januska12323
13. apr 2025

Ak myslíš hladovkou len pitie vody je to blbý nápad.

biba_18
13. apr 2025

@snowflakenel ja som bola 7 dní bez jedla a na štvrtý deň pobytu sme boli na celodennej túre 😉

biba_18
13. apr 2025

dôležité je aj pred samotnou hladovkou jesť rastlinnú stravu aby sa nezaťažoval tráviaci trakt, detto po hladovke začínať rastlinnou stravou… prvé 3 dni pôstu sa vyhýbať vysokej fyzickej námahe, treba podporovať prúdenie lymfy drenážnymi masážami nasucho, veľa piť a veľa spať… peristaltiku môžeš podporovať malým množstvom strúhanej mrkvy a jablka, kávu môžeš ochucovať korením ako badyán, kurkuma alebo škorica…
ak máš reálne záujem pozri na stránku škola verejného zdravia - dr. fullová robí pobyty aj toho roku…

sante81
13. apr 2025

Čaká ma to od zajtra 🙂 idem na operáciu, takže sa ozvem či mi to prospelo a šlo dole nejaké kilo

veselo_neveselo
13. apr 2025

Ked drzis hladovku, tak kavu si radsej odpusti.

Chudak zaludok, to by ti z kavy fakt nebolo dobre.
Ak ta zaujima hladovka, skus najprv kratsie, lebo 4 dni je uz dost. A hlavne si o tom precitaj nieco, ako sa pripravit predtym, co pocas a co potom, lebo po takej hladovke tiez nemozes hned ist na vyprazany syr alebo pecene kurca.

snowflakenel
13. apr 2025

@sante81 ja za to obdobie bez jedla - 4 kg. Z 57 na 53.

vakatko
13. apr 2025

Kávu pri hladovke určite nepi.
Pri hladovke je dôležité dopĺňaj elektrolyty.

sante81
13. apr 2025

@snowflakenel presne 4kg potrebujem dať dole 🥴

lija22
13. apr 2025

pri poste sa ma pit voda a hotovo.
Ale ja som tiez spekulant a mala som niekolko 4- dnovych postov a s kavou, lebo tej sa nikdy nevzdam proste. A skusala som aj juice fasting to bolo tiez super a vlastne dobre, ze si mi pripomenula mohla by som sa hecnut na stvordnovku. Ideme do toho spolu?

biba_18
13. apr 2025

@lija22 4 dni piješ len džúsy?

lija22
13. apr 2025

@biba_18 dzusy v zmysle odstavene ovocie/ zelenina s vodou

lebandulka7
14. apr 2025

Začala by som jedným dňom potom začala normálne jesť zas nejaký týždeň nasledovne môžeš skúsiť 2 dni a za 2 týždne keď sa budeš na to cítiť si daj aj 4 ale ak je to tvoj prvý pôst alebo pôst po dlhej dobe určite nie hneď 4 dni

misanthropicdann
14. apr 2025

Cielene som nikdy nedržal hladovku ale bežne jem 1x denne. Často sa mi stane ze zabudnem aj to jedno jedlo si dať.
Celé dni fungujem teda čisto na káve (mlieko +cukor).
Nerobí mi teda problém nejesť celý deň.
Druhý deň to človek už začne cítiť ze mu chýbajú živiny a tretí deň sa už musím vyslovene najesť lebo to moje telo ani ja nedávam.

nadchovnik
14. apr 2025

Ja som po transplantácii pečene pár dní nejedla,piť mi dali iba v jednej striekačke.A veľmi som schudla.

trisha_r
15. apr 2025

Držala som 20 dní. Bez kávy, lebo nepijem.

lija22
15. apr 2025

@trisha_r waa bomba. Obdivuhodne

katica78
16. apr 2025

Len cista kava a voda nic ine,inak to nema vyznam.ja to zvyknem robit😁

laurabiagotti
30. apr 2025

neuveris ale presne toto som teraz hladala na googli. a vysiel mi tam tvoj prispevok.gladovku mam tiez uz prvy den a nevedela som ci sa smie pit aj kava..caj viem ze ano...

sono2
30. apr 2025

Ja neodporúčam pitie kávy kvôli obličkam. Myslím v poňatí, akom píšeš.

katica78
1. máj 2025
@laurabiagotti

neuveris ale presne toto som teraz hladala na googli. a vysiel mi tam tvoj prispevok.gladovku mam tiez uz prvy den a nevedela som ci sa smie pit aj kava..caj viem ze ano...

@laurabiagotti ano pri pôste sa moze kava,no pozor!!llen horká a aj caj len horky😁