Slimming coffee - Thajská káva

kvalitneveci
8. mar 2017

Ahojte,zaujimalo by vaše názory na Thajsku kávu slimming coffe,ako to je teraz či niektorá to beriete a či je všetko ok.Viem že sa to najviac rozoberali v rokoch 2012-2013.Viem že to obsahuje latku sibutramin a ešte jednu ktorá spôsobuje rakovinu,tak že aké máte teraz z toho zdravotné problémy.Kedysi som ju mala pár sackov a skutočne to odpaľuje obličky.Ten neskutočný smäd a vyrážky sú z toho že to odpaľuje obličky.Tak sup sem skúsenosti vaše.

lekvarikova
5. máj 2017

@kvalitneveci
Ahoj, mam realne skusenosti s touto kavou. Pila som ju ku koncu Novembra 2012, vtedy som schudla z 61 kg na asi 56kg. Potom boli Vianoce, tak som pribrala naspat nejake tri kila, takze som v januari mala 59kg. Vo februari 2013 som si naordinovala dalsiu 15 dnovu kuru a to som schudla z 59 na 51. Dokonca aj potom ako som ju douzivala som este schudla na 49 kg. To uz mi vsetci nadavali ze som moc chuda. Kazdopadne s vahou cca 50-51 kg som sa udrzala asi do septembra 2015, sem tam som si chodila zacvicit, neprezierala som sa, tak sa mi to podarilo udrzat. Odvtedy som ju nepila, az do tohto roka, ked som si ju znova objednala. Mam priatela od roku 2015 a zacala som pri nom vela papat, na zaciatku tohto roka mi vaha ukazovala 67 kg. Vdaka upravenej strave som sa za 4 mesiace dostala na 60kg, ale niekedy neodolam rezniku a kolaciku/cokoladke, tak sa mi to kolise 60-62, podla toho co papam. No chcem sa preklopit uz pod 60 kg, tak si dopomaham touto kavou.
POZITIVA: Zamedzuje chut do jedla, nuti ta vypit viac vody - co je podla mna spravne, lebo denne by sme mali vypit 2,5l vody, aby sme vyplavili z tela vsetky skodliviny. S tym zamedzovanim chuti do jedla - vzdy si dam nieco zdrave, nejake ovocie a lahku veceru. Cize nemam taku chut na tie kaloricke jedla. Takze vdaka kave mozem pokracovat v zdravej strave. Podla mna ako starter motivacie tato kava nie je zla. Ale tu by jej uzivanie malo skoncit. Urcite niesom za celorocne uzivanie.
NEGATIVA: Prvych par dni - si z nej nabudena, mas vela energie, viac sa potis. Nepotrebujes tolko spat. Chodis spat neskor v noci a rano na prvy budik bezproblemov vstanes plna energie. Si viacej rozcitena, jeden den v roku 2012 som mala hroznu depku a preplakala som pol dna a to som inak pozitivny flegmaticky clovek.

Citala som si aj tie fora z roku 2012, kde vela ludi pise, ze baby co prispievaju ze z toho schudli, su fakeove ucty. Ja fake niesom, mozem ti aj poslat moje realne fotky.
To je vsetko odomna 🙂 drzim palce v chudnuti, je to tazke v tejto dobe