Smoothies ako cesta k chudnutiu do svadobných šiat
Ahojte, chcem schudnúť do svadobných šiat aj cvičím vidno trochu výsledok ale chcem sa spýtať je tu niekto kto schudol aj pomocou pitím smoothie ?
Ďakujem za odpovede.
Čo znamená pomocou smoothies? Akože nejaká zázračná kombinácia na chudnutie? Alebo nimi nahradíš nejaké jedlo dňa? To je neudržateľné ako už je napísané vyššie… za mňa sú smoothies fajn, ľahšie tak prijmem väčšie množstvo ovocia a zeleniny a s gréckym jogurtom či proteínom je to pre mňa fajn aj na zvýšenie príjmu bielkovín, s ktorým mám inak problém, ale vyslovene na chudnutie to nie je tá správna cesta…
Ja sim tak schudla ,ale bolo to nedobrovoľne
15kg
Z klasického smootie budeš rýchlo hladná a v konečnom dôsledku toho zješ viac. Jedz zdravo a vyvážene. Tvoj nastávajúci ťa chce aj s kilami navyše tak to netreba hrotiť.
smoothie ako recept na chudnutie je to iste ako bylinkovy caj ako antikoncepcia... nie pred, nie po, ale namiesto... vtedy to funguje 🙂 🙂
Ja som schudla za 6mes 25kg, ziadne smoothie ti netreba stiahni kaloricke tabulky, prerusovany post, denne som cvicila kardio, vela vody a islo to same od seba
smoothies ti je na nic ak nie ai v kalorickom deficite ... je to len sposob upravy stravy ... je to akoby si sa pytala ci je rybu lepsie nasucho upiect v rure alebo na panvici - je to uplne jedno

Načo smoothies,keď to ti veľmi rýchlo strávi a bude sv podstate hladná a bude to.neudrzatelne potom. Skôr veľa zeleniny a ovocia v čerstvom nezmixovanom stave ,,bielkoviny a celozrnné prílohy.