icon

Som 4 mesiace po plastickej operácii a priberám

barbyna6
30. okt 2014

Ahojte baby,viete mi poraradiť.Som už 4-mesiace po plastickej operacie,a začinam naberať kila.Som s toho veľmi zufala..Stalo ma to kopec penazi,a neviem čo a ako dalej.Aj ked ma to čaka znova 12-hod.operacia,,,odsavanie tukov,liposukcia a rezanie kože.Prvu operaciu to p.doktorka nezvladla dobre a teraz napravuje chybu,neviem čo mam robiť.Porate mi...

materina_duska
30. okt 2014

@barbyna6 No, nežrať 😀

pupavka123
30. okt 2014

@materina_duska Tak to bolo skarede aj ked si to mozno myslela zo srandy,ona chcela slusne poradit,nie aby bol niekto ironicky 😠

materina_duska
30. okt 2014

@barbyna6 @pupavka123 Ja sa ospravedlňujem, ak sa to niekoho dotklo. Ale je to naozaj veľmi osvedčená metóda proti naberaniu kíl.
Jasné, že to môže byť spôsobené aj zdravotnými problémami, ale v takom prípade by asi liposukcia nebola odporúčaná a robená.

pupavka123
30. okt 2014

@barbyna6 Chudatko,normalne mi ta je luto...urcite by som podala staznost na konkretnu lekarku a korekciu samozrejme vykonat na ich naklady ☹ ☹ to je strasne co vsetko si musela absolvovat,zaplatit a nic z toho ☹

pupavka123
30. okt 2014

@materina_duska A to teraz akoze nema jest alebo len minimum?to by dlho nevydrzalo a vratil by sa jej jojo efekt,,ked uz sla na liposukciu,myslim ,ze to bolo posledne riesenie a vyskusala uz aj dietu...ale nie kazdemu sa to podari a drzat dietu nikam nevedie...to uz by musela na stalo

micha1979
30. okt 2014

Ahoj, drzim palce nech to zvladnes... neviem si sice predstavit plasticku operaciu, odsavanie tukov a liposukciu. Aj ked som niekedy myslela nad tym, nepoznam nikoho kto tento zakrok podstupil.... Skusala som xy diet, cviceni ale toto nie... este raz drzim palce nech je vsetko ok a mas vysnivanu postavu,skoda, ze neviem pomoct. Ahoj

materina_duska
30. okt 2014

@pupavka123 Tak to my dve môžeme len hádať, že čo vyskúšala a nevyskúšala a aký je jej životný štýl. Každopádne si stojím za tým, že úprava jedálnička, čiže NEŽRAŤ, ale zdravo sa stravovať, je jedna z osvedčených metód ako upraviť a udržať váhu. Bodka a mier.

pupavka123
30. okt 2014

@materina_duska Ja len dufam,ze hovoris z vlastnej skusenosti a nie len tak halabala,ze si to len myslis...bodka a mier

materina_duska
30. okt 2014

@pupavka123 Aj by som ti napísala niečo o tom, že lepšia jedna ostrá dobre mienená rada ako kopec ľútosti, ale už sme dali bodku 😀

pupavka123
30. okt 2014

@materina_duska Nemyslim si,ze to v tvojom pripade bola dobra rada,skor skodoradost ☹ ..ale nemam zaujem tu viest zabomysie vojny o nicom

sakura77
30. okt 2014

aku mas stravu ?,aky mas pohyb? myslim ze to su veci ktore si vies zodpovedat sama....liposukcia bohuzial neznamena " štihla do konca zivota"....

micha1979
30. okt 2014

inac
@materina_duska to napisala dost svojsky, ale clovek nevie inac poradit ako nepribrat.... ako ja vzdy priberem ked pucim 🙂) upravit jedalnicek a drzat sa toho je pre niekoho dost tazke.... inac ste zlate baby aj pupava s materinou duskou 🙂

pupavka123
30. okt 2014

@materina_duska Nemyslim si,ze to v tvojom pripade bola dobra rada,skor skodoradost ☹ ..ale nemam zaujem tu viest zabomysie vojny o nicom

daniela40
23. nov 2014

žial..veľa ľudí po liposukcii- sa dostali do pôvodnej váhy 😒

marusht
23. nov 2014

Ahoj=)
ja teda neviem ako sa stravujes, ani nic podobne, no ak Ti mozem nieco velmi velmi uprimne poradit, prestuduj si tuto stranku

http://www.chudnutie-ako.sk/bmi/

Mne neskutocne pomohla a kupila som si napokon aj knizku=)
Ja sa snazim dodrziavat jeho principy, ale prilis prilis casto ich obchadzam a nedodrzujem a tak=)A napriek tomu mam za 7 mesiacov o 9kg menej
Ja viem, asi si povies, nic pre Teba, prilis pomale=)
Ale niektori ludia s nim chudnu aj 4kg za mesiac=)
Je to naozaj super=)
Prestuduj si to=) Nie je to ziadna dieta, clovek nema hlad=) JE to perfektne=)
Komska s nim schudla vyse 20kg=)
Ja sa cely zivot trapim s vahou a konecnce nemam nervy postavit sa na vahu=)
Tak drzim palce, aby Ti vsetko dobre dopadlo a hlavne,aby si bola sama so sebou spokojna a stastna=)