Som doma a len priberám
Som takmer mesiac zavretá doma už 3. Dieťa kiahne ide má poraziť a z toho stresu len jem a dnes na váhe +3 kg za mesiac ide ma poraziť😢😢ešte som aj prestala kojit čo som rada.Vsak ešte môžem do júla dať dole 5kg??
tak nejedz. Povedz si, ze si len smadna, nabagruj vodu do pollitraku a pi...
Urcite, nepanikar 🙂
A hlavne, ak nemas kiahne ty, nie je dovod, aby si bola zavreta v byte. Dva-trikrat do tyzdna ked manzel pride z prace, chod si dat na 1-2 hodiny rychlu chodzu
Takto pred letom si pribrala? Uff no konec sveta 😉, niečo ti poviem... aj ja 😊 len mne je to trosku jedno. Prejde stres, kilá pôjdu dole 😉, do leta sme ako modelky 👍
Aj ja som pribrala teraz posledne tyzdne. Bola som chora,necvicila som,jedla dost sladkosti,nic ine mi nechutilo a pekne sa to odrazilo na vahe. Tiez mam plan min.5 kg zhodit. Upravila som jedalnicek,zacala cvicit a snad to pojde dolu,nech sa nemusim hanbit v plavkach 🤣 ja priberam hlavne do brucha,odtial to pojde najhorsie dolu
@marca12 veď aj ja brucho chrbát😢veď presne tie sladkosti to urobili. Keď bol stres a únava šup čoko a tak mi treba
@zmrzlinka2021 keď ja som tak unavená že fakt nevládzem cvičiť tak skúsim tu stravunupravit alebo skúsim 16/8
Ani ja nevladzem a stratila som motivaciu. Minule som ochkala pred zrkadlom,ze ako som sa vypasla a moj mi povedal,ze vyzeram dobre,vobec nie som pribrata. Tak ma to nejako uistilo,ze kaslat na figuru. Ale nejako sa musim nakopnut kvoli sebe.
a ked su kiahne nemozu ist deti vinku?
@elmivelmi v žiadnom.pripade...najpev sú infekčné a potom ak by na ne svietilo slnko ostávajú fľaky,aj do školy vravela drnaz keď zmiznú uplne
a to slnko svieti v SR kde? pol hodinku prechádzky padne vhod všetkým, my chodíme aj s 2,5r za každého počasia aspoň 2x denne, minimálne pol hodiny vo fakt hnusnom počasí, ale to už fakt musí byť zlé počasie alebo vážna choroba keď sme len takto krátko
@zuzanka.zuzu tak snáď keď majú teplotu nebudeme.chodit vonku a áno predvčerom svietilo na vychode
@zuzanka.zuzu chodíte aj keď máte chorí? A skrabete sa? Očividne ste kiahne ešte nemali
áno a áno. ale už chápem s kým mám dočinenia 😀 tak veľa zdaru doma ešte mesiac 😉 že predvčerom 🙈
No ale s kiahnami sa von naozaj nema chodit. Ale Ty potrebujes cerstvy vzduch, pohyb, vyvetrat hlavu. Takze ked pride manzel domov, tak sa vystriedajte.
My sme zazili s 2 detmi, ked sa prve doliecovalo, vysypalo sa druhe. Este nas to caka s dalsimi dvoma...😅
@zuzanka.zuzu tak ked buvaju v bytovke tak sa premavat s kiahnami vytahom no to by som nerobila. V dome ok ked maju svoj dvor

no ked vypnes pc a zacnes cvicit ..upravis si stravu tak aj viac ako 5 kil by si dala...