Spalovače tukov: Ktoré produkty skutočne fungujú?
Dobrý deň.ake užívate?prosím komentujte len tie ktoré užívate,alebo ste užívali a viete dať tip.komenty tipu,že je to zbytočne,že nezrat a cvičiť,že je ti len marketing mi písať nemusíte.dakujem za pochopenie.
@anonym_autor Ano, užival som. Najlepši efekt mal asi synefrin, napriek vedecko-fantastickemu názvu ide o látku z dajakeho citronovníka z afriky, či z čoho. Zvyšuje vnútornú teplotu tela, čiže aj spaľovanie. Ale keď sa nebudeš hybať a tak, tak ti to aj tak guwno pomože.
Ja som vyskúšala všelijaké. A žiadna zmena. Pre mňa doobeda zelený čaj a ráno citrónová voda.
A na večeru iba veľmi ľahké jedlo.Väčšinou nejaký šalát
@anonym_autor Chapem tvoje nasratie, ale prosim, uvedom si, že ak by sa dalo chudnuť tabletkami z eshopu, tak by sme všetci chodili po svete vysekani jak švarceneger. Nikto by nebol tlusty, kebyže je to take jednoduche ne?
@anonym_autor Ano, užival som. Najlepši efekt mal asi synefrin, napriek vedecko-fantastickemu názvu ide o látku z dajakeho citronovníka z afriky, či z čoho. Zvyšuje vnútornú teplotu tela, čiže aj spaľovanie. Ale keď sa nebudeš hybať a tak, tak ti to aj tak guwno pomože.
@thirstymonk "Zvyšuje vnútornú teplotu tela" sauna by nestacila? 🙂
Ale hej, to prevadzkovala nasa suseda (za slobodna), ze sa obalila igelitovymi sackami a sla behat. Nepomohlo to, zostala z nej cely zivot gulicka. Ale ked uz sa vydala, tak uz jej to potom nevadilo.
@anonym_autor Chapem tvoje nasratie, ale prosim, uvedom si, že ak by sa dalo chudnuť tabletkami z eshopu, tak by sme všetci chodili po svete vysekani jak švarceneger. Nikto by nebol tlusty, kebyže je to take jednoduche ne?
@thirstymonk mne ukázalo len prvú časť správy,preto som tak vyprskla.
@thirstymonk "Zvyšuje vnútornú teplotu tela" sauna by nestacila? 🙂
Ale hej, to prevadzkovala nasa suseda (za slobodna), ze sa obalila igelitovymi sackami a sla behat. Nepomohlo to, zostala z nej cely zivot gulicka. Ale ked uz sa vydala, tak uz jej to potom nevadilo.
@anonym_ac7ae6 Sauna zvyšuje vonkajšiu teplotu. A ano, aj pri saunovani sa spaľuje určité množstvo tukov, ale to by človek v tej saune musel straviť tak 75% života, aby to malo nejaký viditeľný efekt.
Takisto otužovanie, resp. triaška po ňom - brutalny spaľovač tuku 🙂
Ďakujem všetkým.samozrejme,že nezeriem a veľa sa hýbem.chcela som to len podporiť nejako,lebo zo začiatku to išlo fajn dole a teraz sa to nejak zastavilo
Ahoj, mne nepomohli žiadne spalovace nikdy. Akurát mi bývalo z toho zle od žalúdka. Aj tie obmedzovače chute som skúšala, ale detto, žiadna pomoc.
Ďakujem všetkým.samozrejme,že nezeriem a veľa sa hýbem.chcela som to len podporiť nejako,lebo zo začiatku to išlo fajn dole a teraz sa to nejak zastavilo
@anonym_autor To ze sa chudnutie po case zastavi, je prirodzena vec. Aj priberanie trvalo urcitu dobu, preto aj chudnutie. Ak chces predist jojo efektu, tak schudnes za pol roka polovicu cieloveho ubytku, snazis sa tu vahu dalsieho pol roka udrzat, zvyknut telo na nu dlhodobo. Dalsi rok pokracujes. Zase schudnut a zase udrzat. Inak budes s vahou lietat. 20kg hore, 20kg dole, 25kg hore,...
chápem, každý by chcel rýchlo a zázračne schudnúť, ale takto to bohužiaľ nefunguje. áno, priznám sa, skúšala som aj ja nejaké a bez akéhokoľvek efektu. takže ti ušeštrím čas, nervy aj peniaze - zbytočne do toho budeš investovať, naozaj. 🙂
otužovanie by som tiež odporučila, ale aj také vnútorné, prirodzené. Ja keď som chudla, som jedla veľa zeleniny, napr. šalátová uhorka sama o sebe funguje v lete omnoho lepšie na ochladenie organizmu ako studená voda, rovnako taký banán. Zjedla som na obed ako prílohu aj celú šalátovú uhorku, zostalo mi chladno, normálne aj v najväčších horúčavách mi niekedy bolo chladno, čo sa mi až rodina čudovala, že čo je so mnou. Po takých dňoch, keď som ráno stúpila na váhu, som sa čudovala a veľmi tešila zároveň. Odsledovala som si to a vždy po takýchto dňoch som to videla na váhe👍

Spalovacie podporuju spalovanie pri pohybe. Ak sa nehybes, tak su to len drahe lentilky. Cize nezrat (kaloricky deficit), vela chodit peso/behat a cvicit su dobre rady.
Chrom (potlaca chut na sladke), karnitin,... Len nikto nevie, ci si (ne)schudla prave vdaka karnitinu,... alebo by to slo aj bez neho. Leb aj keby bol pohyb, aj keby bol karnitin, ale neupravi sa strava, tak vysledok nula.