icon

Spevnenie tela za jeden mesiac

24. júl 2023

Zdravím prosím vás aké máte skúsenosti so spevnenim tela? Da sa to aj za 4 týždne? Nejako sa mi celé telo akoby trase 😅 potrebovala by som spevniť koľko minút mam denne cvičiť ďakujem

sissy27
•
24. júl 2023

Za 4 tyzdne by si chcela dat dokopy nieco co si roky zanedbavala? A za par minut denne? A vies ze cas destrukcie je nepriamo umerny casu konstrukcie?
Presne takto to nefunguje, ze rychlo teraz trosku pocvicim a hotovo…

denkabemommy
•
24. júl 2023

Cvičenie, viac vody, viac zeleniny, lymfodrenáž, masáže, spevňovacie krémy a síce zázraky nečakaj ale určite to bude lepšie 🙂

rooskoliv
•
Autor odpoveď zmazal
•
deti95060810
•
24. júl 2023

za 4 týždne nečakaj zázraky...
keby si písala 4 mesiace - to by už znelo lepšie...

domiklik
•
24. júl 2023

Akú máš výšku váhu? Za mesiac aktívneho, disciplinovane ho tréningu, ktorý má hlavu a patu už reálne môžeš vidieť výsledky...

nika11103
•
24. júl 2023

@sissy27 pripomenuli ste mi ocinka 😘😘😘😘 akoby som jeho “počula”. Za rok nezmeníš to čo si 30 rokov zanedbávala …. 🥺😘

vanilkovazmrzka
•
26. júl 2023

Zlata 😃 ja cvicim pol roka, a stale sa trasiem v urcitych partiach 😃 svaly su pekne spevnene, ale zele ubuda pomalsie 😅

sense
•
26. júl 2023

Spevnenie za mesiac, neviem neviem.... Ale ak si dlho zo sebou nič nerobila tak za mesiac nečakaj zazraky

simca06022011
•
26. júl 2023

podla toho aka postava, ale podla mna sa trochu da... prost eked zacne clovek cvicit, posilnovat, ten "tonus" tela sa zmeni, cirkulaciou, pracou svalov... skus a uvidis.. ja som zacala kovli kolenu cvicit nohy pred 2t (a to fakt light hadam 4 cviky, lebo strasna bolest) a vidno mi to na stehnach napr. hned)

luxus10
•
26. júl 2023

na toto trasenie dobre pomaha pristroj vacushape,,,maju ho v niekt. posilkach, baby s tym maju aj do mesiaca slusne vysledky...inak spevnit treba hlavne osove svalstvo...

http://www.vacushape.cz/en