Splníme si sen a konečne schudneme
táto diskusia je pre vsetky zeny ktore uz nechcu stále chudnut ale konecne schudnut
som tu
našla som, už som tu aj ja 🙂
tak sa do toho pustime,len poprosím ak viete ako funguje tá 90dňová diéta,lebo ešte som ju neskúšala,v´daka
aj ja som tu 🙂
nechapem ako niekto vymyslel tucnych a chudych ja som vzdy zavidela chudym kamoskam a spoluziackam nebola som nejaka obezna ale kila navyse tu boli,ale uz mám toho plnu hlavu a som rada ze ste v tom somnou
daj si do googlu 90 dnova rozlisovacia dieta a vsetko tam najdes
takže si tú diétku naštudujeme a zajtra sa hlásim,aké sú pokroky. 🙂Začíname zajtra však?
Uz som tuu 🙂 a co tak urobit sukromku? Tu snad nezamknu,hmmmm?
tak si zajtra piseme ako ste zvladli 1 den
1.DEN bielkovinovy
ranajky : 2 kusy ovocia
obed : varene alebo pecene maso /3 kusy/ , 1 krajec chcleba, salat v akomkolvek mnozstve. Po obede sa musi vypit 2 dc vyvaru bez cestovin.
Namiesto masa sa moze pouzit vajce : 3 kusy bud uvarene alebo upecene.
Mlieko a syr sa moze papat len v tento den.
Vecera : to iste ako obed iba okrem polievky
ak na obed papate maso ,tak aj vecera nech je maso ,ak vajce tak nech je vajce. Ja som jedla v tento den bielkoviny vsetky, to znamena, ze ak som mala na obed maso a na veceru som mala chut na syr, tak som si dala syr.
@zloba_z_pd ja som tiez za sukromku .. bolo by to lepsie. temu nezamknu a budeme mat aj trocha sukromia... inak velmi rada sa pridam ...
@zloba_z_pd a nemoze sa to tak ako si ty jedavala? :-O
tak drzim palce
a ako mám dat temu do sukromnych?a baby rozpis an zajtra máte takze dobru chut
😉
@zloba_z_pd inak neviem vobec nic o 90 dnovej diete .. budes pisat kazdy den co mame jest M alebo aspon popredu az vieme ? lebo pocula som o tejto diete ale neviem co a ako... a kdesi som pocula ze ked prestanes po 90 dnoch ju udrziavat tak naspat sa priberie
5x denne malé porcie jedla - hlavne polievky a 2l cistej vody denne a ziadne sladkosti. a kilá pôjdu dole
@zloba_z_pd aj ja by som bola za sukromku lebo hovorit o mojch kilach bol vzdy problem, a aspon budem vediet ze sa v tej teme nehrabe kazdy 🙂
ano kady vecer sem napisem co treba jest ok??
@zloba_z_pd https://www.modrykonik.sk/forum/sukromne-skupiny/ na spodu mas vytvor sukromnu skupinu... treba tam kliknut
ked mne je vzdy tazko dodrziavat cas jedenia lebo s malym som bud vonku ale neako sa posnazim
@zloba_z_pd jaj a potom musis dat kazdej z nas pristup.. teda napises do skupiny nase nicky ..
joj to bude super ke´d tu budeme mať každý deň napísaný,v´daka 🙂 🙂
Rada by som sa aj ja pridala 🙂 Nikdy som nemala kila navyse, postavu som mala vzdy stihlu, ale po porode, ostalo mi 11kg navyse a jednoducho to nejde a nejde dolu ☹ Ani kilo od porodu a to je uz rok ☹
tak tak aspon sa kazda poxvali ako ste zvladli
uzz pisem nicky pockajte
kurnik, ale kukam ze diskusia zalozena par minut a hned vsetci ako sa sem zbehli 😀
baby takze do sukromnej

@zloba_z_pd no potom by som sa rada pridala.. ale tema o chudnuti tu uz je.. dokonca viac.. tak neviem ci ti tuto temu nezamknu ..