Splníme si sen a konečne schudneme
táto diskusia je pre vsetky zeny ktore uz nechcu stále chudnut ale konecne schudnut
noo sukromne skupina a dole máte medzi poslednými splnime si sen a tam
tak túto tému len uvítam, neviem sa donútiť, síce cvičím, ale dáko to nezaberá, ja chcem zas skúsiť túto diétu, raz som ju už držala a išlo to pekne dolu, najhoršie je začať. tu je http://dievcata.blog.cz/0609/13-dnova-dieta ak ma vezmete idem k vám do súkromky
@wikinap
@helimama
@katkamikusova14
@mysicka242
@zuzana_1
@sante81
@sirael tu je link na sukromku
@martina2001
@zloba_z_pd ta musi pridat ona je zakladatelka 😉
Prvy prispevok bol velmi slubny - pre zeny, ktore nechcu stale chudnut, ale schudnut 🙂 A hned to skoncilo pri 90 dnovej diete 😀 😀 😀 No nic baby, drzim vam palce, aj ked toto nie je cesta ako schudnut a udrzat si vahu. Ale na to dojdete aj same. Jedna z nekonecnych diet a za nou mozu ist dalsie a dalsie a dalsie.... a kila budu chvilu ubudat a znova sa vracat a tak dokola.... Ale prajem vela uspechov a hlavne sily a motivacie vydrzat!
a vies náám nejaku dobru dat? bridget
@zloba_z_pd si ma nepridala pridaj ma prosim ta dik
@zloba_z_pd podla mna je idealne zmenit postupne stravovanie. pomenit veci. lebo takto ked 90 dni bude niekto chudnut a potom prejde do starych kolaji,pravdepodobne aj naspat naberie.
je to len pre baby, ktore chcu drzat 90dnovu dietu alebo aj pre tie, ktore chceme zmenit stravovanie k zdravsiemu stylu?
ja som ziadnu dietu nikdy nedrzala a schudla som po pôrode tych 25kg len som si upravila jedálniček, po druhom tehotenstve budem postupovat rovnako. nebudem sa prezieerat , dodrzovat pitny rezim a ziadne sladkosti, prvy uspech sa dostaví po 4 tyždnoch.
Ahojte žienky téma presne pre mňa...môžem sa pridať? 🙂
ja som niekde citala,ze zeny v minulosti boli chude lebo jedli len varene zemiaky naviac peniazkov nebolo tak to skusam 😀 druhy den mam dietu ale nie doslovne len na zemiakoch. a keby ste vedeli ako sa trapim hladom a to prilis nehladujem,len si kontrolujem co jem obmedzujem pecivo a nejem somarinky ako sladkosti a slane co zboznujem 😀 dufam ze mi to vydrzi este aspon 2 mes. 😀 😀 😀
ahojte aj ja sa môžem pridať aspon sa budeme navzajom podporovať aby sme to doťiahli do konca lebo samej sa mi chudnutie zunuje po tyždni 🙂
Ahojte, tak som tu! Už mám knižku na ploche ! ktorá chcete? Ráno poprosím MM aby sem šupol link..... čo vy na to ?
Inak ženy , nie ta hrrr do toho, najprv by sme si mali prečítať, potom hupsky na nákup potravín a ide sa na to ? či už od zajtra ?
1. deň sú kuracie prsia a zeleninový šalát.....
mozem sa pridat? drzala som ju sice mesiac na zaciatku roka ale trocha som popustila a tak chcem ist do toho na plno, takze zajtra, teda uz dnes je prvy den?
no znie to zaujimavo, ale dietou schudnete a ked prestanete je to naspat...skor by ma potessila skupinka kde zeny chcu trosku upravit stravu a pocvicit... 😒 zaroven sa podporovat,
No baby ja to potrebujem ultra súrne. Pridáte si ma?? Inak ja som chudla 90-dňovú po prvom pôrode a za dva mesiace som schudla 22 kíl, celkom som si to aj udržiavala, lebo človek si na ten režim zvykne..až dovtedy kým som zas neotehotnela a ostalo mi viac ako 20 kíl. A po treťom pôrode ďalších skoro 10😠
@zloba_z_pd ahoj,môžem sa k vám pridať ?
Cauky babulky, nechcem byt zla ale ako som čítala že chcete schudnúť a ptate sa na diéty... Trocha aj pogooglite a tam si prečítate že skúšať každú chvíľu inú diétu nie je dobre lebo sa tie tuky usadia a nebo budete mat jojo efekt.. Skôr si upravte jedalnicek tak aby ste ho mali aj rok a pomalu schudly a nie rýchlo.. Ja to s vama myslím dobre a nie zle..
Ja na diétu kaslem a nikdy som ju ani nedrzela. Kg idu u mna samé dole a hlavne ked kojim

@zloba_z_pd akooooooo