icon

Splníme si sen a konečne schudneme

zloba_z_pd
26. feb 2012

táto diskusia je pre vsetky zeny ktore uz nechcu stále chudnut ale konecne schudnut

wikinap
26. feb 2012

@zloba_z_pd akooooooo

lucka1987
26. feb 2012

@sirael teraz budeme sa aspon v skupine motivovat a porovnavat ... zajtra rano sa zvazim a pomeram.. a uvidim potom vysledky.. citam ze sa ma merat na 29 den, ktory je vodovy

zloba_z_pd
autor
26. feb 2012

noo sukromne skupina a dole máte medzi poslednými splnime si sen a tam

lucka1987
26. feb 2012

@wikinap mne sa to ukazuje vlavo na panely medzi oblubene a sukromne diskusie

martina2001
26. feb 2012

tak túto tému len uvítam, neviem sa donútiť, síce cvičím, ale dáko to nezaberá, ja chcem zas skúsiť túto diétu, raz som ju už držala a išlo to pekne dolu, najhoršie je začať. tu je http://dievcata.blog.cz/0609/13-dnova-dieta ak ma vezmete idem k vám do súkromky

lucka1987
26. feb 2012

@martina2001
@zloba_z_pd ta musi pridat ona je zakladatelka 😉

bridget
26. feb 2012

Prvy prispevok bol velmi slubny - pre zeny, ktore nechcu stale chudnut, ale schudnut 🙂 A hned to skoncilo pri 90 dnovej diete 😀 😀 😀 No nic baby, drzim vam palce, aj ked toto nie je cesta ako schudnut a udrzat si vahu. Ale na to dojdete aj same. Jedna z nekonecnych diet a za nou mozu ist dalsie a dalsie a dalsie.... a kila budu chvilu ubudat a znova sa vracat a tak dokola.... Ale prajem vela uspechov a hlavne sily a motivacie vydrzat!

zloba_z_pd
autor
26. feb 2012

a vies náám nejaku dobru dat? bridget

wikinap
26. feb 2012

@zloba_z_pd si ma nepridala pridaj ma prosim ta dik

estterka
26. feb 2012

@zloba_z_pd podla mna je idealne zmenit postupne stravovanie. pomenit veci. lebo takto ked 90 dni bude niekto chudnut a potom prejde do starych kolaji,pravdepodobne aj naspat naberie.

wikinap
26. feb 2012

@wikinap nejde mi to stale zamknuta

zebra41
26. feb 2012

je to len pre baby, ktore chcu drzat 90dnovu dietu alebo aj pre tie, ktore chceme zmenit stravovanie k zdravsiemu stylu?

sante81
26. feb 2012

ja som ziadnu dietu nikdy nedrzala a schudla som po pôrode tych 25kg len som si upravila jedálniček, po druhom tehotenstve budem postupovat rovnako. nebudem sa prezieerat , dodrzovat pitny rezim a ziadne sladkosti, prvy uspech sa dostaví po 4 tyždnoch.

vero021
26. feb 2012

Ahojte žienky téma presne pre mňa...môžem sa pridať? 🙂

mikailla
26. feb 2012

ja som niekde citala,ze zeny v minulosti boli chude lebo jedli len varene zemiaky naviac peniazkov nebolo tak to skusam 😀 druhy den mam dietu ale nie doslovne len na zemiakoch. a keby ste vedeli ako sa trapim hladom a to prilis nehladujem,len si kontrolujem co jem obmedzujem pecivo a nejem somarinky ako sladkosti a slane co zboznujem 😀 dufam ze mi to vydrzi este aspon 2 mes. 😀 😀 😀

zuzu3743
26. feb 2012

ahojte aj ja sa môžem pridať aspon sa budeme navzajom podporovať aby sme to doťiahli do konca lebo samej sa mi chudnutie zunuje po tyždni 🙂

katka121
26. feb 2012

Ahojte, tak som tu! Už mám knižku na ploche ! ktorá chcete? Ráno poprosím MM aby sem šupol link..... čo vy na to ?

katka121
26. feb 2012

Inak ženy , nie ta hrrr do toho, najprv by sme si mali prečítať, potom hupsky na nákup potravín a ide sa na to ? či už od zajtra ?
1. deň sú kuracie prsia a zeleninový šalát.....

martina_uk
26. feb 2012

mozem sa pridat? drzala som ju sice mesiac na zaciatku roka ale trocha som popustila a tak chcem ist do toho na plno, takze zajtra, teda uz dnes je prvy den?

katka121
26. feb 2012

@lucka1987 Aj ja chcééém, prosím pozvánku

alka221
26. feb 2012

no znie to zaujimavo, ale dietou schudnete a ked prestanete je to naspat...skor by ma potessila skupinka kde zeny chcu trosku upravit stravu a pocvicit... 😒 zaroven sa podporovat,

stardust
26. feb 2012

@alka221 no pod, dame aspon dvadsat brusakov rano, ked sa zobudime 😉

livka299
26. feb 2012

No baby ja to potrebujem ultra súrne. Pridáte si ma?? Inak ja som chudla 90-dňovú po prvom pôrode a za dva mesiace som schudla 22 kíl, celkom som si to aj udržiavala, lebo človek si na ten režim zvykne..až dovtedy kým som zas neotehotnela a ostalo mi viac ako 20 kíl. A po treťom pôrode ďalších skoro 10😠

livka299
26. feb 2012

@alka221 90dňová je úprava stravovania a nie diéta, lebo sa môžeš najesť do sýta.... 😉

alka221
26. feb 2012

@livka299 lenze ja moc maso nemusim, a som sama takze varit taketo vytvori.. 😉 netreba mi vela, skor pridat nejaku zeleninu ovocie a hlavne to cviko..

livka299
26. feb 2012

@alka221 tam ani maso nemusíš 🙂 Iba jeden den je povolené, bielkovinový ale môžeš ho nahradiť niečím iným. Inak keby ste chceli, mam ju niekde na maily. Celu knihu..

jarkap
27. feb 2012

@zloba_z_pd ahoj,môžem sa k vám pridať ?

ajca123
27. feb 2012

Cauky babulky, nechcem byt zla ale ako som čítala že chcete schudnúť a ptate sa na diéty... Trocha aj pogooglite a tam si prečítate že skúšať každú chvíľu inú diétu nie je dobre lebo sa tie tuky usadia a nebo budete mat jojo efekt.. Skôr si upravte jedalnicek tak aby ste ho mali aj rok a pomalu schudly a nie rýchlo.. Ja to s vama myslím dobre a nie zle..
Ja na diétu kaslem a nikdy som ju ani nedrzela. Kg idu u mna samé dole a hlavne ked kojim

wikinap
27. feb 2012

@katka121 super moja ja xcem